Nisan Ayı Adsense Banları

Adsense Hesabınız.

• Adsense Hesabım Banlandı

Oy: 2 100,0%
  • Adsense Hesaplarım Banlandı

Oy: 0 0,0%
  • Adsense Hesabım İşleme girdi

• Adsense Hesaplarım İşleme girmedi

• Adsense Hesabım Saat 22:00 ' dan sonra işleme girdi

• Adsense Hesabım Saat 16:00 'dan hemen sonra işleme girdi

• Kullanılan toplam oy
    2
İşleme girmemiş ve banlanmamış.
İlk ödeme 1 gün geç işleme giriyormuş.Sizin nasıl işleme girdi? [MENTION=28141]kill19[/MENTION]

Son düzenleme:
Ben inanıyorum bu adsenseler banlanmayacak.

İşleme girmemiş ve banlanmamış.
İlk ödeme 1 gün geç işleme giriyormuş.Sizin nasıl işleme girdi? [MENTION=28141]kill19[/MENTION]
Yok hocam 1 gun gec giriyor degil girebilir siz yanlis anlamissini girerde girmeyebilirde benimki girdi sizinki 1 gun sonra girebilir.pazartesi girseydiniz keske pini tam kargasali zamanlarda girmeseydin 19 ile 23 arasi telikeli tarihler.

!!! mobildeyim !!!

Ban konusu açılmış banlanan 2 kişi var sanırım yada 1? İşleme girmeyenler meşgul ediyor konuyu

Yok hocam 1 gun gec giriyor degil girebilir siz yanlis anlamissini girerde girmeyebilirde benimki girdi sizinki 1 gun sonra girebilir.pazartesi girseydiniz keske pini tam kargasali zamanlarda girmeseydin 19 ile 23 arasi telikeli tarihler.

!!! mobildeyim !!!

20 gün kadar oldu banka ve pin gireli.Daha işleme girmedi.

almanyada işleme giren olmuş arkadaşlar ... diğer konu an itibari ile işleme girdi yazmış. diğer adsenseleri girmemiş onunda .

İşleme girmeyen adsense banlanmış 5 dakika falan önce. Adsense bandan dolayı para kazan gitti 3-4 kanalda bunların para kazan daha sonra açılıyor mu deneyen oldu mu hiç? 3 ay 6 ay sonra falan
Not: İlk ödemeydi banlanan adsensedeki kazanç. Diğer İlk ödemesini beklediğim adsense işleme girdi

Son düzenleme:
10 dk once ban yedım bende arkadaslar 2. odemeyı beklıyodum

20 gün kadar oldu banka ve pin gireli.Daha işleme girmedi.
Ozaman odeme esigini gecmismiydin eger gectiysen sana coktan odeme gelmesi lazimdi.ama yeni gectiysen 22 sinde odeniyodu. Insllh sorun olmaz hocam alirsin parayi.

!!! mobildeyim !!!

Ozaman odeme esigini gecmismiydin eger gectiysen sana coktan odeme gelmesi lazimdi.ama yeni gectiysen 22 sinde odeniyodu. Insllh sorun olmaz hocam alirsin parayi.

!!! mobildeyim !!!
İlk ödemelerde pin girer girmez atmıyorlar galiba hocam artık ödemeyi. Bende kesinleşmelerden sonra girdim pini ödeme gelmedi. Bu günde adsenselerden biri banlandı biri işleme girdi. İkisinde de kesinleşme sonrası banka pin girildi

an itirabi ile benimde adsensem banlandı arkadaşlar mail saati:20.29 3k parayi iç ettiler ...

başka ülke forumlarını takip eden varmı? yabancılarda durum ne acaba ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri