Nisan Ayı Adsense Banları

Adsense Hesabınız.

• Adsense Hesabım Banlandı

Oy: 2 100,0%
  • Adsense Hesaplarım Banlandı

Oy: 0 0,0%
  • Adsense Hesabım İşleme girdi

• Adsense Hesaplarım İşleme girmedi

• Adsense Hesabım Saat 22:00 ' dan sonra işleme girdi

• Adsense Hesabım Saat 16:00 'dan hemen sonra işleme girdi

• Kullanılan toplam oy
    2
[MENTION=10870]ShineAizen[/MENTION] arkadaşın, "Çalıştığın Adsense spam mı?" sorusuna evet cevabı verdikten sonra ban yedim arkadaşlar. Kendisini ajan ilan ediyorum. :D

Adsense 6 aylık. Bu ay 2 tane kendiliğinden kapanan kanal vardı kanalları silmiştim. Sebebi bu olabilir. Daha önceki aylarda kapanan kanalım olmadı. Ödeme maili beklerken ban ban maili geldi. :mad:

Dün işler yoluna girdi galiba diyen arkadaş geldi aklıma nedense. Buyrun gecen aya oranla çok daha yüksek bir yüzde ile banladılar.

Pin girilmemiş fakat banka hesabı girilmiş bir adsense ödenecek kazançlarda gözüküyosa Ödenecek Kazanç diye işleme girmiş mi demek bu arkadaşlar ? Bilen biri varsa aydınlatabilir mi ve banlar bitti mi?

2 adsenseden 1 tanesi işleme girdi, 1 tanesi banlandı :(

Banlanan adsensede 4 hane kazanç vardı...
Daha önce ödeme alındı...
Kapanan kanallar vardı...

Banlanan arkadaşlara geçmiş olsun...

BOL KAZANÇLAR...

Banı genelde atlatan arkadaşlara sesleniyorum . Benle iletişime geçer misiniz birkaç soru soracam

Adsensesi işleme girip de banlanan var mı arkadaşlar?

Adsenseye bağlı bir kanal bile kapanınca adsense artık lekelenmiş oluyor anlaşılan. istediğimiz kadar bağlantı keselim bir işe yaramıyor.

Bağlı kanal kapanmış adsenseden 2 ay üst üste ödeme alan var mı?

Ödeme aldım diyecek kişi çıkarsa, kanalın teliften mi topluluktan mı neden kapandığını da belirtirse iyi olur.

Hayır hocam Allaha şükür sıkıntı yok da işleme girmeyen adsenseler işleme girdikten sonra da birkaç arkadaş banlanma mesajı atınca bunlar da mı banlanıyor diye merak ettim.
İşleme girip banlanma olayını hiç duymadım hocam.
Başınızamı geldi.

Adsenseye bağlı bir kanal bile kapanınca adsense artık lekelenmiş oluyor anlaşılan. istediğimiz kadar bağlantı keselim bir işe yaramıyor.

Bağlı kanal kapanmış adsenseden 2 ay üst üste ödeme alan var mı?

Ödeme aldım diyecek kişi çıkarsa, kanalın teliften mi topluluktan mı neden kapandığını da belirtirse iyi olur.

Tam 3 ay önce adsenseye bağlı kanalımın para kazanması kapanmıştı.Onun üzerinden 3 ödeme aldım.3 aydır sadece 2 kanal bağlı.Bu çdeme işleme girdi yollarlarsa 3 olacak

5 adet adsense banlanmış fakat 10 gündür kontrol etmiyordum bugün baktığımda hepsinin pin'i yola çıkmış ve 3 gün önce 3 adet banlamış dün 1 adet bugün 1 tane banlanmış :S

sonra işleme giren ödemeyi aldınız mı peki?

hocam ocak ayında işleme girip sabah 7-8 gibi banlanan hesaplarım vardı.8-9 gibi de ödemeleri yapmışlardı sanırım, şaka gibi.. ben ödemeyi bankada görmediğim sürece herşeyin olabileceğini düşünüyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri