Nisan Ayı Adsense Banları

Adsense Hesabınız.

• Adsense Hesabım Banlandı

Oy: 2 100,0%
  • Adsense Hesaplarım Banlandı

Oy: 0 0,0%
  • Adsense Hesabım İşleme girdi

• Adsense Hesaplarım İşleme girmedi

• Adsense Hesabım Saat 22:00 ' dan sonra işleme girdi

• Adsense Hesabım Saat 16:00 'dan hemen sonra işleme girdi

• Kullanılan toplam oy
    2
Tam 3 ay önce adsenseye bağlı kanalımın para kazanması kapanmıştı.Onun üzerinden 3 ödeme aldım.3 aydır sadece 2 kanal bağlı.Bu çdeme işleme girdi yollarlarsa 3 olacak

işleme girdiyse alırsınız hocam.

yani kanalınızın ocak gibi para kazanması gitti, tamamen kapanmadı.

Sadece para kazanma değil, son dönemde kanalı tamamen kapanıp da ödeme alabilen var mı?
Ödeme alabilen yoksa, kapanan kanalı bulunan adsenselerden umutlanmanın pek bir anlamı yok artık.

Son düzenleme:
Dün herşey normale döndü diyordu birileri gördük neyin nereye döndüğünü:rolleyes: Adsense banları her ay için rutinleşti artık hala bunu anlamayıp dereyi görmeden paçaları sıvamayı da anlamıyorum.

arkadaşlar bu ay 2 adsensem vardı pini geçen ay doğruladığım banka hesabı girdiğim ve ödeme beklediğim adsense banlandı ama henüz pin ve banka bilgisi girilmemiş içersinde 3 hane para olan ve 3 kanal( birisi 2 gün önce topluluktan gitti) olan adsense şu an ayakta. Kesin bir şekilde şunu açıklığa kavuşturmalyız ; bu ban meselesi bu şekilde devam ederse ki edecek gibi hiçbirimiz ekmek yiyemicez adsensenin açılması pini falan derken bir hesap için en az 2 ay uğraşıp 3-5 kuruş biriktiriyoruz adamlar tek tuşla fişimizi çekiyorlar konumu açılır ekip mi toplanır denemelermi yapılır bilmiyorum ama forum olarak buna bir çözüm şart son 6 aydır bugün de dahil pert ettiğim kaçıncı adsense inanın bilmiyorum(aylık 5-8 adet arası ban yiyor) ama sırf adsense kontrolü için ödediğim vds parası bile artık koymaya başladı zira son 6 ayda elimden aldıkları para istisnasız ev parasıdır ciddi anlamda bu şekilde devam edecekse önümüzdeki ay kanallarımı maillerimi vs verip bu işi bırakmayı net şekilde düşünüyorum.

arkadaşlar bu ay 2 adsensem vardı pini geçen ay doğruladığım banka hesabı girdiğim ve ödeme beklediğim adsense banlandı ama henüz pin ve banka bilgisi girilmemiş içersinde 3 hane para olan ve 3 kanal( birisi 2 gün önce topluluktan gitti) olan adsense şu an ayakta. Kesin bir şekilde şunu açıklığa kavuşturmalyız ; bu ban meselesi bu şekilde devam ederse ki edecek gibi hiçbirimiz ekmek yiyemicez adsensenin açılması pini falan derken bir hesap için en az 2 ay uğraşıp 3-5 kuruş biriktiriyoruz adamlar tek tuşla fişimizi çekiyorlar konumu açılır ekip mi toplanır denemelermi yapılır bilmiyorum ama forum olarak buna bir çözüm şart son 6 aydır bugün de dahil pert ettiğim kaçıncı adsense inanın bilmiyorum(aylık 5-8 adet arası ban yiyor) ama sırf adsense kontrolü için ödediğim vds parası bile artık koymaya başladı zira son 6 ayda elimden aldıkları para istisnasız ev parasıdır ciddi anlamda bu şekilde devam edecekse önümüzdeki ay kanallarımı maillerimi vs verip bu işi bırakmayı net şekilde düşünüyorum.

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ama görünen o ki maalesef konuya bi çözüm yok ve bi süre daha olmayacakmış gibi. Yalnız, ev parasından bahsediyorsun bence bi süre ekmek yiyebilecek kadar hesaplarda biriktirirsen, yani biraz daha yavaş çalışırsan belki daha az banlanma yaşarsın. Aylık 5-8 ban ciddi bi rakam. Ben 3-4 aydır 2-3 adsenseyle idare etmeye çalışıyorum çok şükür ban yaşamadım. Geçen seneye oranla çok komik rakamlar kazanıyorum belki ama bu dönemde biraz ağırdan almanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Forumda hala ciddi rakamlar alan (5 hane kesinleşmesi gibi) arkadaşların olduğunu görüyorum fakat istisna kaideyi bozmaz düşüncesindeyim. İçerik ve çalışma yöntemini de değiştirebilirsin..

Hocam öncelikle geçmiş olsun. Ama görünen o ki maalesef konuya bi çözüm yok ve bi süre daha olmayacakmış gibi. Yalnız, ev parasından bahsediyorsun bence bi süre ekmek yiyebilecek kadar hesaplarda biriktirirsen, yani biraz daha yavaş çalışırsan belki daha az banlanma yaşarsın. Aylık 5-8 ban ciddi bi rakam. Ben 3-4 aydır 2-3 adsenseyle idare etmeye çalışıyorum çok şükür ban yaşamadım. Geçen seneye oranla çok komik rakamlar kazanıyorum belki ama bu dönemde biraz ağırdan almanın daha faydalı olacağını düşünüyorum. Forumda hala ciddi rakamlar alan (5 hane kesinleşmesi gibi) arkadaşların olduğunu görüyorum fakat istisna kaideyi bozmaz düşüncesindeyim. İçerik ve çalışma yöntemini de değiştirebilirsin..

kesin birisi abartı rakam diyecek demiştim kendi kendime :)
hocam sizin nezninizde herkes için yazıyorum taylandlıların yaptığı spamın yanında bizim ev parası hiçbirşey eskidende böyleydi şimdide böyle takip ediyorsanız sizde bilirsiniz aylık 10 adsense açıp her birine yüksek getirili 5-10 kanal bağladığınız zaman bunu 6 ayla çarptığınızda ev parası inanın ki yüksek bi miktar değilben takip ettiğim yabancı forumlarda kazanç paylaşımlarını gördükçe kafayı yiyerek bu kanıya vardım herifler discovery belgeselinde full ekran full HD engel atlatıyorlar ne hikmetse aylık binde bir banlanma yaşanıyor kim ne derse desin tr için ayrı muamele var bariz şekilde ortada yada bu uzak doğulu arkadaşlar herşeyin çözümünü blduğu gibi bunuda buldu ama henüz bize ulaşmadı :)
kaldıki ben 3 senedir ilk defa bu kadar abarttım çünkü son 6 aydır saldım çayıra misali kanal kapanması gibi adsense banlatıyoruz bir ikisi ayakta kalırsa şükür çekiyoruz.

kesin birisi abartı rakam diyecek demiştim kendi kendime :)
hocam sizin nezninizde herkes için yazıyorum taylandlıların yaptığı spamın yanında bizim ev parası hiçbirşey eskidende böyleydi şimdide böyle takip ediyorsanız sizde bilirsiniz aylık 10 adsense açıp her birine yüksek getirili 5-10 kanal bağladığınız zaman bunu 6 ayla çarptığınızda ev parası inanın ki yüksek bi miktar değilben takip ettiğim yabancı forumlarda kazanç paylaşımlarını gördükçe kafayı yiyerek bu kanıya vardım herifler discovery belgeselinde full ekran full HD engel atlatıyorlar ne hikmetse aylık binde bir banlanma yaşanıyor kim ne derse desin tr için ayrı muamele var bariz şekilde ortada yada bu uzak doğulu arkadaşlar herşeyin çözümünü blduğu gibi bunuda buldu ama henüz bize ulaşmadı :)
kaldıki ben 3 senedir ilk defa bu kadar abarttım çünkü son 6 aydır saldım çayıra misali kanal kapanması gibi adsense banlatıyoruz bir ikisi ayakta kalırsa şükür çekiyoruz.

Tr konusunda katılıyorum sana yaptırım var gibi evet. Asyalılar adsense bugları için e-book yapıp hayrına dağıtıyor bizim forum (ben de dahil) yt:crop'u yeni öğrendi hocam :)

Ben kolay kolay tesaduflere inanan biri değilim Daha yeni işler düzeldi diye konu açılmıstı şimdi peşin peşin soyleyeyım konu açan değerli arkadaşıma asla bir lafım olamaz Benım kendımce çıkardığım sonuç Önceden bizi henrry takip edıyordu o işten ayrılmıs dıye okudum Demekkı onun yerıne gelen kişi bizi çok iyi takıp edıyor banların dozunu arttırdı

Ankete oy verme seçenekleri görünmüyor.

Bu arada işleme girmeyen 3 adsenseden sadece 1 tanesi banlandı diğerleri geceyi sorunsuz atlattı. O banlanan adsensede kendi adıma açtığım adsenseydi adres farklı verip kimlik ile onaylamıştım. Banlanan arkadaşlar bir baksınlar daha önceden banlanan kişiye ait bilgi olan adsenseler mi banlandı?

İnşallah bu ay incelenip geç işleme giren adsenseler google tarafından temiz olarak işaretlenmiştir. Gelecek ay sorunsuz şekilde işleme girmelerini umuyorum.

Son düzenleme:
1) 10:40 itibariyle 4. ödememi aldım adsense aktif :)
2)Pini yolda kesinleşti..
3)Pinsiz kesinleşmesini bekliyorum..

Adsense banları artık her ay var arkadaşlar yok artık banlanmayacak diye bişey yok.

NARB6P.png

:)

sağolun hocam. Malum öğrenciyiz ihtiyacımı çok rahat görebilecek bir meblaydı. Sağlık olsun

Dün akşam baktığımda adsense açıktı. Sabah baktım kapalı. Gece banlanmış olması muhtemel.

işleme girmedi değil mi hocam ? Şimdiye kadar işleme girdikten sonra banlanan hesap görmedik artık bundan sonra ne olacağı belli olmuyor . Geçmiş olsun sağlık olsun diyim hocam

işleme girmedi değil mi hocam ? Şimdiye kadar işleme girdikten sonra banlanan hesap görmedik artık bundan sonra ne olacağı belli olmuyor . Geçmiş olsun sağlık olsun diyim hocam

İşleme girip girmediğine nereden bakılıyor bilmiyorum lakin Tarif ederseniz cevap verebilirim

içinde kesinleşen olup, pini onaylanmamış olan adsense banlanmamış.

Merhaba,
dün benimde pinli adsensem banlandı. adsense ban itiraz formunu doldurdum ve googledan şu şekilde yanıt geldi, daha öncedende form doldurmuştum ilk kez böyle açıklama gördüm. açıklama şöyle :

Sayın Kullanıcımız,
Geçersiz etkinlik gerekçesiyle hesapları devre dışı bırakılmış AdSense veya AdMob yayıncılarının kullanımına sunulan Geçersiz etkinlik itiraz formunu kullanarak bizimle bağlantı kurdunuz. Ancak, hesabınızın geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmadığını tespit ettik. Bu nedenle, isteğinize istinaden başka bir işlem yapmamız mümkün değildir.
Lütfen aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun:

bunun üzerine kanalın para kazanma sekmesine baktığımda gerçekten de geçersiz etkinlik değil geçersiz tıklama yazıyor. şimdi öncelerde ilyas arkadaş sorunu çözdüğünü sorunun kanalla alakalı olduğunu belirtmişti. bu reklamlara haliyle ben tıklamadım burdan yola çıkarak sonuca gidilebilir. mesela video ortası reklamların sıklığı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri