No. 4, Bölüm H'yi ihlal ettiği belirlendi

• Kullanıcı hacimmmm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Dün Quize bağlı kapanan 17 kanalım için itirazda bulunmuştum hepsine bu otomatik mesaj gelmiş...

Şimdi bu BOT mu kullandınız demek istiyor...? Ne demek istediğini anlayan oldu mu...?

BOL KAZANÇLAR...
o herkese gelen otomatik mesaj hocam epey ısrarcı olunca açılan açılıyor

Boş kanalım için bana da aynı mail geldi şimdi destan yazdım gönderdim. Bakalım ne olacak. Bu arada bu durumda olup kanalını açtıran var mı ?

Boş kanalım için bana da aynı mail geldi şimdi destan yazdım gönderdim. Bakalım ne olacak. Bu arada bu durumda olup kanalını açtıran var mı ?

aynı sekılde gecenlerde kanalım kapandı içerde yüksek meblağ var diyemidir nedir 10dan fazla mailede aynı şekilde 4H gerekce gostererek açmıyorlar.umarım kanalın açılır

beyler dün akşam 3 Quiz kanalım Spam vs vs den Kapandı.. Sizde Kapanan var mı?

beyler dün akşam 3 Quiz kanalım Spam vs vs den Kapandı.. Sizde Kapanan var mı?

Benimde iki günden beri kanallar kapanıyor.Yeni kurduğum kanal bile 2 saat içinde kanalda hiç video olmadığı halde 4.Bölüm H maddesini ihlal ettiğinden kapandı.Yine kıyım mı var nedir

hocam kanal quiz ise quizi açarken başta 1000 izlenim kotasını sahte izlenimle mi yapmıştınız...
sanıırm onu keşfedip tüm quizleri kapatıyorlar..

Sahte izlenim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri