Nolur artık bilen biri yardım etsin :(

• Kullanıcı Turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş her videoyu geçemessin özellikle görsel eşleşen yiyosa çok zor.

AL sana videonti eşleşen dünya engeli ses ne varsa geçecek taktik :) Kendi taktiğimi paylaşıyorum :D

Çercevelerden bi cerceve edin kendine çerceve boyutunu %35 yap sesi de hızlandır %16-18 arası başka hiçbir şey yapmana gerek yok geçmez ise özel mesaj at bana tekrar

ben kimseye kibirli filan konuşmuyorum.Hayatta en çok korktuğum şeyde kibirli bir insan olmaktır.Çünkü allah lanet ediyor böyle insanlara.Ben sadece burada herkes sıradan şeyleri paylaşır hiçkimse kendi özel taktiğini vermez dedim ve bu tamamen doğru.Nitekim de konuda herkes herkesin bildiği şeyleri söyledi kimse çıkıpta kendi özel taktiğinden bahsetmedi.Bu dediklerim sadece doğrular.Ben kimseye kibirli konuşmadım konuşmam.
sen dışarıdan böyle görünüyorsun ki öylesin de en çok korktuğu şey kibirmiş :) Allah sana başkalarına yardımcı da ol diyor onu neden beceremıyorsun :) İşin komik tarafı da youtubede bilmem kaç milyon video var yanı o senın becerdıgın taktiği binlercesi yapıyor ha bir kişi fazla yapsa nolur :) Ah siz insan oğlu..

Son düzenleme:
Eğer tek bi video ise yollayabilirsen. Kendi taktiğimle renderleyip verebilirim ama %100 geçer diyemiyorum. (Not: Kategori ihtiyacım yok Allah'a şükür yanlış anlaşılmasın.)

sen dışarıdan böyle görünüyorsun ki öylesin de en çok korktuğu şey kibirmiş :) Allah sana başkalarına yardımcı da ol diyor onu neden beceremıyorsun :) İşin komik tarafı da youtubede bilmem kaç milyon video var yanı o senın becerdıgın taktiği binlercesi yapıyor ha bir kişi fazla yapsa nolur :) Ah siz insan oğlu..

sen benim yardımsever biri olup olmadığımı nerden bilyorsun ??? ben bu forum açıldığından beri burdayım ve tek söylediğim insanların kendi özel taktiklerini paylaşmayacağını söylemem.Bunun neresi yanlış.Bu cümlenin neresinde benim yardımsever olmadığımgörünüyor.Kaldıki benim kimlere ne yardımlar yaptığımı bu forumda o kişiler ve allah biliyor sizin bilmenize gerek yok.İnsanı sizin gibi densizler çıldırtıyo sonra forumdan uyarı alıyoruz.Yaşının hakkını VER ! Saçma sapan post kasmak için konuşma insanın cinlerini tepesine çıkartma.

Forumda araştırma yapın aynı videoyu atanlar vardır o kişilerin videolarını inceleyedebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri