Nostalji Müzik hakkında

• Kullanıcı Excite
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Excite

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar nostalji yani bundan en az 30 sene önceki müzikleri youtube'a yüklesek sorun olurmu?Az önce yaklaşık 1Milyon izlenmiş ve reklam almış bir video gördüm fikirlerinizi almak istiyorum.

Uzuuun ve meşakkitli bir yolun başındasın yeeen:) Altın kural 108 adımını at çok sessiz.Sen bu konuyu açtığında tahmini 30 kadar bahsettiğin kanaldan açıldı:) Sana tavsiyem bu tarz kanallar bulduğunda önce bana özel msj gönder:) yada kimseye söyleme kendin aç dene.

Bir arkadaş böyle bir kanalı geçmişte açtığını ve telif yediğini söyledi.

milletin dediğine bakma herşeyi kendin dene başkasına telif gelir sana gelmez, sana telif gelir başkasına gelmez hiçbirşey kesin değildir.

Hak sahibi hakkından vazgeçer mi? Sen ne yaparsan yap telif sorunu ile karşı karşıya kalırsın çünkü bugün o şarkıların sahipleri hayatta olması dahi varisleri hayatta ve çok ciddi bir şekilde bu işlerden nasıl para kazanırız derdindeler. Müyap bakmasa bile mesam bakar hadi onu da geçtin diyelim 10 tane daha müzik birliği var. İnanır mısınız tv sektöründeyim ve o hiç izlenmez dediğiniz filmlerin hak sahipleri ekmek parası için her yolu deniyorlar. Buna youtube da telif ihlallerinin önüne geçmek de dahil. Yani siz düşündüğünüzde onlar çoktan harekete geçtiler bile.

Dediğiniz gibi hak sahipleri mutlaka hakkını alıyor ve sonuna kadar da hakları en mantıklısı özgün videolar koyup kendi emeğinizin karşılığını almaktır.Ben de kendi özgün videolarımdan 3-5 lirada olsa kazanıyorum artık ve emeğin karşılığının verdiği hissin paha biçilemez olduğunu düşünüyorum.İyi forumlar.

müziğine göre değişiyor. mesela mozart falan bunların normalde telif hakkı yok ama mozartın senfonisini bilmem hangi adam piyanoyla çalmış. anında onun telifini veriyor.
aynı şekilde sen 30 yıllık diyorsun ama belki geçen sene eski şarkılar albümünde yayınlandı ve hakları bilmem ne müzik yapıma ait.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri