Not: İkinci kez itiraz edemezsiniz.

• Kullanıcı Xformen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Xformen

Kayıtlı Üye
Kanalımın tamamen sebepsiz yerine askıya alınmış olması yetmiyormuş gibi

birde itiraz edemiyor olmamız ne kadar güzel değil mi?

İlk itirazın üzerinden 8 gün geçti ve tekrar yolladım , halen ikinci kez itiraz

edemezsiniz diyor. Hani 4 günde bir atınca itirazı kabul ediyorlardı?

Ne kadar daha beklemem gerekecek?

Başıma gelmişti ama tek itiraz sonucu çözülmüştü, sorun yaşamamıştım.
Sebebini ne olarak gösteriyorlar acaba?

Topluluk kuralı ihlali yazıyor fakat hepsini okudum içinden bir tanesi bile benim kanalımda bulunmuyor. 9.000 aboneli kanalım resmen rakipler tarafından sahte spam saldırısından kapandı ya.

Haftada bir itiraz edebilirsin...
sanki 1 hafta gecmeden baska maille tekrar itiraz edebiliyorsun gibi aklimda kalmis dene istersen ... Youtubenin durumu bu mesele birinin morali bozuktur ilk kanal sen denk gelmissindir adam stres atmak icin telif atar bukadar kolay yani ...gecen guncel kalayim diye arastirmalar yapiyorum adamin biri telif botu yapmis dusun yani ve tanitiyo botu bukadar kolay yt de isler ....

!!! mobildeyim !!!

Hocam itiraz etmesine ediyorum fakat karşıma robottan başka bir şey çıkmıyor. Aynı mesajı atıp duruyorlar.Koskoca googlenin nasıl olurda canlı desteği olmaz ona şaşıyorum.
Koydukları itiraz formunu bile robotlar yönetiyor , gerçek insalara ulaştığını hiç sanmıyorum.

15 günde bir itiraz edebilirsin sadece. Yoksa bot mesajı geliyor, spam kanalsa açılma ihtimali tamamen şans değilse bir partnere bağlı olmadığından mecbur 15 günde bir mail atmayı deneyeceksiniz.

Spam kanal felan değil. Adamlar oraya yazdığım itirazı 30 saniyesini ayırıp okusa zaten haklı olduğumu anlayıp açacaklar. 20 yılını devirmiş olan google nasıl olurda sahte spam saldırısına aldanıp kanalı kapatabilir aklım almıyor yok abi.. İtirazı mı okusunlar bana geçerli bir sebep göstersinler yemin ediyorum ağzımı açmayacağım. Otomatik mesaj geliyor neymiş topluluk kuralı ihlalinden kanal kapanmışmış. Ya sen bir söylesene adam gibi hangi ihlalden hangi videodan olduğunu. Google beyde ki keyiflere bak sahte spam atmayı öğrenen , korunmasız adsense ile çalışan kanalları kapatıp dursun ohh.

Zaten herseyini uctetsiz sagliyor bide canli destek olayi olsa bilmiyorum neler olurdu ... Sikayet kismi var konu ac oraya ama bir faydasi olmayacak ... Adamlar birkac ay daha kanal almasa 1 senedir bunyesine kanal almicak dusun gerisini...
Yt sahte telif ve oto post kisimlarinda bugune kadar hic guncelleme yapmadi.

!!! mobildeyim !!!

İlk itirazı attığım günden 15 gün sonra değil mi hocam? Aralarda 3-4 tane attım da hep oto mesaj gelmişti onlar etkilemez dimi ?

15 günde bir itiraz edebilirsin sadece. Yoksa bot mesajı geliyor, spam kanalsa açılma ihtimali tamamen şans değilse bir partnere bağlı olmadığından mecbur 15 günde bir mail atmayı deneyeceksiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri