Note 3 ü olanlar bakabilir mi?

Rock3r

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu cihaza sahip olan arkadaş en son kalitede güzel bir video çekip koyabilir mi ? Daha çok odaklama şeklini göstererek yaparsanız güzel olur. :)

İzlediğim vidyolarda bu cihaz Green box yöntemlerinde de iyi kaydedebilir gibi görünüyor ve masa başında kayıt için sadece kişiyi odaklayıp diğer yanları flu yapmak olayında da başarılı gibi görünüyor.

Yalnız 2 model var N9000 ve N9005, ülkemizdeki N9000 oluyor.

Şu vidyodaki bardağa odaklama olayını çok sevdim. Bu vidyo N9000 ile çekilmiş. Yani ülkemizdeki model ile çekilmiş.

1.07 deki çok hoşuma gitti. :)
Galaxy Note 3: video test (1080p) - YouTube

Bunu vidyoyu çekerken odaklama olayını kendimi yapıyor yoksa biz ekrana dokunuyor muyuz ?

Vidyo çekip koyan olursa çok iyi olur. :)

Buda 4k vidyo testleri. Benim laptopda açmıyor çok kasıyor. :D Zaten kaliteli görüntü olduğu 1080p ile de anlaşılıyor.

Galaxy Note 3 4K Video Demo! (with Low Light Test) - YouTube

4K VIDEO TEST! (Samsung Galaxy Note 3 -- 4K Recording) - YouTube

Bir de şu adam güzelim cihazı söküyor, parçaları ayıyor ve sonra tekrar toparlıyor ne yapmak istiyor acaba :D

Galaxy Note 3 Disassembly Teardown & Assembly - Digitizer Screen & Case Replacement - YouTube

Evet bence de Note 3'ü olanlar bir baksın, arkadaşım siz bu telefonu nereye koyuyorsunuz? Elinizde mi taşıyorsunuz, özel cep mi diktiriyorsunuz? Açığa kavuşturursanız sevinirim, teşekkürler :)

o nasıl bir videodur arkadaş hayran kaldım gerçekten izledikçe izleyesi geliyor ... bunun gibi kalitede boş boş sokakları çeksen yine izlerler :D :D :D

Evet bence de Note 3'ü olanlar bir baksın, arkadaşım siz bu telefonu nereye koyuyorsunuz? Elinizde mi taşıyorsunuz, özel cep mi diktiriyorsunuz? Açığa kavuşturursanız sevinirim, teşekkürler :)

Kışın koyacak yer çok gibi. Ama yazın genelde elde taşınıyordur. Bayanlar için zaten sıkıntı yok. :)

o nasıl bir videodur arkadaş hayran kaldım gerçekten izledikçe izleyesi geliyor ... bunun gibi kalitede boş boş sokakları çeksen yine izlerler :D :D :D

Forumda Note 3 ü olan arkadaşlar vardı forumda. Onlarda vidyo çekip koyarlarsa çok iyi olur.
:) Valla ben de açıkçası vidyo kalitesine hayran kaldım.

o kanalı biliyorum ne zaman video yüklese mutlaka izlerim adam neredeyse tüm yeni çıkan telefonların içini söküyor videoları çok kaliteli bir açtın mı kapatamıyorsun özgünlük budur :)

Yalnız toparladıktan sonra dokunmatik sanki çalışmadı gibi. Ya da ben anlamadım orada bir şeyler oldu ama belirsiz. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri