Merhaba arkadaşlar. Bu cihaza sahip olan arkadaş en son kalitede güzel bir video çekip koyabilir mi ? Daha çok odaklama şeklini göstererek yaparsanız güzel olur. 
İzlediğim vidyolarda bu cihaz Green box yöntemlerinde de iyi kaydedebilir gibi görünüyor ve masa başında kayıt için sadece kişiyi odaklayıp diğer yanları flu yapmak olayında da başarılı gibi görünüyor.
Yalnız 2 model var N9000 ve N9005, ülkemizdeki N9000 oluyor.
Şu vidyodaki bardağa odaklama olayını çok sevdim. Bu vidyo N9000 ile çekilmiş. Yani ülkemizdeki model ile çekilmiş.
1.07 deki çok hoşuma gitti.
Galaxy Note 3: video test (1080p) - YouTube
Bunu vidyoyu çekerken odaklama olayını kendimi yapıyor yoksa biz ekrana dokunuyor muyuz ?
Vidyo çekip koyan olursa çok iyi olur.
Buda 4k vidyo testleri. Benim laptopda açmıyor çok kasıyor.
Zaten kaliteli görüntü olduğu 1080p ile de anlaşılıyor.
Galaxy Note 3 4K Video Demo! (with Low Light Test) - YouTube
4K VIDEO TEST! (Samsung Galaxy Note 3 -- 4K Recording) - YouTube
Bir de şu adam güzelim cihazı söküyor, parçaları ayıyor ve sonra tekrar toparlıyor ne yapmak istiyor acaba
Galaxy Note 3 Disassembly Teardown & Assembly - Digitizer Screen & Case Replacement - YouTube
İzlediğim vidyolarda bu cihaz Green box yöntemlerinde de iyi kaydedebilir gibi görünüyor ve masa başında kayıt için sadece kişiyi odaklayıp diğer yanları flu yapmak olayında da başarılı gibi görünüyor.
Yalnız 2 model var N9000 ve N9005, ülkemizdeki N9000 oluyor.
Şu vidyodaki bardağa odaklama olayını çok sevdim. Bu vidyo N9000 ile çekilmiş. Yani ülkemizdeki model ile çekilmiş.
1.07 deki çok hoşuma gitti.
Galaxy Note 3: video test (1080p) - YouTube
Bunu vidyoyu çekerken odaklama olayını kendimi yapıyor yoksa biz ekrana dokunuyor muyuz ?
Vidyo çekip koyan olursa çok iyi olur.
Buda 4k vidyo testleri. Benim laptopda açmıyor çok kasıyor.
Galaxy Note 3 4K Video Demo! (with Low Light Test) - YouTube
4K VIDEO TEST! (Samsung Galaxy Note 3 -- 4K Recording) - YouTube
Bir de şu adam güzelim cihazı söküyor, parçaları ayıyor ve sonra tekrar toparlıyor ne yapmak istiyor acaba
Galaxy Note 3 Disassembly Teardown & Assembly - Digitizer Screen & Case Replacement - YouTube