Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hubluk alan arkadaslar bu forumda konu açıp kanal alımı yapıp sonrada " işte bizim partnerle aramızda sıkıntı oldu , yan çizdi " muhabbetini yapmayacak, güvenilir bir partnerle anlaşsınlar ki bizleri de mağdur etmesinler. Partnerin suçu oldugu kadar , partneri iyi araştırıp incelemeden , odeme kanıtı almadan konu açanlarında suçu var. Eğer kabul edilirse forum adminlerine bu partnerler hakkında bilgi verilerek en azından bir ön araştırma yapılarak kanal alımı yapılması hepimiz için daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
elemanla konuştum en son bu cevabı verdi. yazılanı anladım ama ne demek istediğini anlamadım "First remove copyright strike afterthat we will pay."
Benim 1 kanal vardı oda kapandı ama baya yüklü miktar vardı içindeTelif hakkı cezasını silin sonra ödeyeceğiz diyor.Sizi bilmem ama benim şu anda açık kanallarımın hiçbirisinde telif yok tertemiz kanallar ödenmeyenler hala da partnere bağlı nereden iletişime geçtiğinizi öğrenebilir miyim?
Telif hakkı cezasını silin sonra ödeyeceğiz diyor.Sizi bilmem ama benim şu anda açık kanallarımın hiçbirisinde telif yok tertemiz kanallar ödenmeyenler hala da partnere bağlı nereden iletişime geçtiğinizi öğrenebilir miyim?
"Contact copyright owners and tell him for remove strike." bunu yaparsan paranı veririm diyo. kanal kapandı diyorum anlamıyor. telif yollayanlara ne yazmam gerekir bilen varmı ?
![]()
istediğinizi yazın, büyük firmalardan telif yediyseniz hayatta kalkmaz o telif. adam zaman kazanmış kendince
Recstudiosun dashboardını kullanıyor büyük ihtimalle zomine bağlı bu partner ödeme yapmaması beklenilir birşey çünkü zomin zaten normalde ödeme yapmıyor bunun bilgisinin verilmesi lazımdı yani şeffaf olmalı herşey. mesala zomine bağlı olduğunu bilseydik o zaman temkinli davranılır az kanal bağlanılırdı veya bağlanılmazdı. benim kanalım yok kanal bağlayıp ödemesini alamayan arkadaşlara geçmiş olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.