Nutella severlere kötü haber!

Yok o konuda hem fikirim ben de sadece nutella yiyorum. Hangi marka olursa olsun o tat ve kıvam olmuyor. Bir hileleri var mı ki acaba dedim :)

Bu arada şunu gördükten sonra kanserojen etkisi varsa da yoksa da yasaklanması iyi olabilir diyorum :D

nutella.png
Dediğiniz gibi kola ve nutellaya birşeyler katıyolar ama hayırlısı:D:D

Denemeyen için yerli versiyonu olan Antebella tavsiye ederim :p
benim damak tadıma gayet güzel geldi içeriğide gayet güzel ee haliyle fiyat'ta biraz tuzlu ama kesinlikle değer :))

Benimde çokokrem de yediğim tek markaydı nutella : /

sarelle tek geçerim,yerli malı yurdun malı :)

not:küçükken çok nutella yemişliğim vardır,ona bakarsak herşey kanser yapıyor :)

Denemeyen için yerli versiyonu olan Antebella tavsiye ederim :p
benim damak tadıma gayet güzel geldi içeriğide gayet güzel ee haliyle fiyat'ta biraz tuzlu ama kesinlikle değer :))

İlk kez duydum :) Sanırım sadece fıstık ezmesi var? Çok ağır olur bu be :D

Bir de daha orijinal bir isim seçselermiş keşke :)

İlk kez duydum :) Sanırım sadece fıstık ezmesi var? Çok ağır olur bu be :D

Bir de daha orijinal bir isim seçselermiş keşke :)

aynen hocam sadece antep fistiği ezmesinden oluşuyor :))

ben normal kahvaltımı yaptıktan sonra enerji ve lezzet açısından fazla kaçırmadan tadında ekmek üstü sürüp gömüyorum :p
içerik orjinal ama ismi tam özgünleştirememişler doğru daha akılda kalıcı olsun diye de yapmış olabilirler bilmiyorum artık :D

şeker zehirdir en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum nutellayı, geçen sene waffle üzerine koymuşlardı galiba :D

Yok o konuda hem fikirim ben de sadece nutella yiyorum. Hangi marka olursa olsun o tat ve kıvam olmuyor. Bir hileleri var mı ki acaba dedim :)

Bu arada şunu gördükten sonra kanserojen etkisi varsa da yoksa da yasaklanması iyi olabilir diyorum :D

nutella.png

bu adam ayvayı yemiş o zaman :D

aynen hocam sadece antep fistiği ezmesinden oluşuyor :))

ben normal kahvaltımı yaptıktan sonra enerji ve lezzet açısından fazla kaçırmadan tadında ekmek üstü sürüp gömüyorum :p
içerik orjinal ama ismi tam özgünleştirememişler doğru daha akılda kalıcı olsun diye de yapmış olabilirler bilmiyorum artık :D

İçeriği iyidir lafım yok zaten fiyatı da az buçuk fikir veriyor :)

Ama isim ister istemez daha taklitimtrak olmuş. Çağrışım yapmışlar.
Taklitler asıllarını yaşatır klişe sözünden misal büyümek için daha orijinal bir isim bulsalarmış daha iyi olurmuş. Bu tabi isim konusu. Kim istemez kendi yerli malı daha popüler olsun daha fazla satsın. İçeriğine lafım yok afiyet olsun :D

Dediğiniz gibi kola ve nutellaya birşeyler katıyolar ama hayırlısı:D:D

hocam mesala fast foodlarda cipslerde monosodyum glutumat bulunmakta bu madde yiyecekleri daha lezzetli ve bağımlılık yapıcı özelliği var.
büyük ihtimal onlardada bu tarz bir şey vardır.

Bizim sofraya girmiyordu zaten iyi olmuş kaldırdılarsa :D şokoley tek geçerim :D

Palm yağı torkunun çikolotasında da var. Kurnazlık yapıp hurma yağı yazmışlar. O da palmiye yağı oluyor :D

Kendi yaptığım ballı fıstık ezmemin üstüne tanımam. Başkasınıda yemem arkadaş. :) Beni etkilemeyen bir durum. Müptelalarına geçmiş olsun diyelim.

İçinde ne vardır yoktur bilemem ama bu halk bunu yemekten vazgeçmez bunu biliyorum

siz nutella yersiniz ama cenazenize peripella gelir :D

şimdi akıldaki soru işareti dolaptaki son kavanozu yemek mi çöpe atmak mı : )

arkadaşlar size tavsiye paketlenmiş hiçbir gıdayı ve dışarıda kızartılarak satılan hiçbir besini tüketmeyin.

Benim anlayamadığım bir durum var. Nutella, Sigaranın yanında melek kalır. Ama nedense konu Kanserojen yağ içeren nutella. Ben bi şekilde kurtuldum Sigaradan. Vesile ile belki bırakan olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri