Nvidia Ekran Kartlı Optimizasyon Hizmeti

nursingen06

Yasaklanmış
iletişim 0507 572 19yirmidört whatsapp Dostlar merhaba,bir önceki konu vds satışı olduğu için kilitlendi bu konudan yeniden microsoft azure hesabı satışı olarak gerçekleştiriyorum.
İşinizi görmeyen vds'lere veda..

Yardımcı olan [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocama Teşekkürler....

Verilecek Hizmet

Microsoft Azure Hesap Satışı-Ekran Kartlı Serverlarınızın Kurulumu

Hesap başı fiyat 70 EYLÜLE ÖZEL

Örnek makina perfomansı 8 GB ekran kartı

https://streamable.com/qzjzsy

Eylül sonuna kadar Fiyatlar 70 TL ye indirilmiştir test cihazlarını talp edebilirsiniz.

Stok-9 Sipariş Açık

Son düzenleme:
Hayırlı işler, adobe premiere pro gpu (20 dk video 1080P 60 fps render alabilirmisin) Decoder olarak hevc265 kullanabilir misin. PC 11 dk video yaklaşık 25-30 dk. 11 Dk video olabilir.

iMk83v.png

Sanırım ben de bunlara geçeceğim, forumdan Erman hocamın vds'lerini kullanıyordum çok memnundum ama o vds'yi başka birine sattıktan sonra anlamadığım derece sorunlar yaşıyorum, kasmayan makine operayı 1 dk'da açar oldu. Yorumum dursun burada :)

Sanırım ben de bunlara geçeceğim, forumdan Erman hocamın vds'lerini kullanıyordum çok memnundum ama o vds'yi başka birine sattıktan sonra anlamadığım derece sorunlar yaşıyorum, kasmayan makine operayı 1 dk'da açar oldu. Yorumum dursun burada :)

Kral geldi açın arayı, ayıpsın hocam sana kapımız açık gel buyur.İnşallah çalışma fırsatı buluruz saygılarla...

oyun oynanabiliyor mu bu makinalarda?

render hızı iyi de, internette dolaşma hızı nasıl? normal bir pc gibi mi? bir de 4 aya kadar uzatırım demişsin, ben şimdi bunu 80tl alıp verdim kesin 4 ay kullanabilecek miyim? bir de lokasyon seçebiliyor muyuz?

render hızı iyi de, internette dolaşma hızı nasıl? normal bir pc gibi mi? bir de 4 aya kadar uzatırım demişsin, ben şimdi bunu 80tl alıp verdim kesin 4 ay kullanabilecek miyim? bir de lokasyon seçebiliyor muyuz?

Hocam aylık ücreti 80 TL hesabınızın optimizasyon hizmeti yani aylık olarak devam ettirmek istediğinizde aynen devam ediyoruz 80 TL olarak.İnternette dolaşma hızı VDS'lerde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta 2000 Mpbs hat hızı var yani ben VDS'den başka internette böyle bir dolaşma hızına sahip olabilieceğimi düşünmüyorum.4 Aya kadar uzatma tek hesapta mevcut ama ciddi bir politika değişikliği olmadığı sürece hizmetimi uzun tutmaya çalışacağım.Saygılarr.

Hocam aylık ücreti 80 TL hesabınızın optimizasyon hizmeti yani aylık olarak devam ettirmek istediğinizde aynen devam ediyoruz 80 TL olarak.İnternette dolaşma hızı VDS'lerde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta 2000 Mpbs hat hızı var yani ben VDS'den başka internette böyle bir dolaşma hızına sahip olabilieceğimi düşünmüyorum.4 Aya kadar uzatma tek hesapta mevcut ama ciddi bir politika değişikliği olmadığı sürece hizmetimi uzun tutmaya çalışacağım.Saygılarr.

Hocam mesaj kutun dolu , skype ini gonderirmisin mesaj ile?

Azure hesapları kullandıkça öde mi? yoksa ücretsiz deneme hesabı mı olacak?

kendi kullandıgım kullandıkça öde paketinde bi gün yogun render aldım ve makinayı kapamadım. Microsofttan arayıp bilgilerimi teyit ettiler kart numarası, adres. teyit etmesem büyük ihtimalle kapatıcaklardı

Azure hesapları kullandıkça öde mi? yoksa ücretsiz deneme hesabı mı olacak?

kendi kullandıgım kullandıkça öde paketinde bi gün yogun render aldım ve makinayı kapamadım. Microsofttan arayıp bilgilerimi teyit ettiler kart numarası, adres. teyit etmesem büyük ihtimalle kapatıcaklardı
ücretsiz denemede gpu açılmıyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri