O bir kere düşmüştü tuzağa..

R
  • Kullanıcı Roka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
R

Roka

Guest
Yer Hadımköy metrobüs durağı,
Henüz 25 inde var,yok,
Aklı yerinde olsa,görsen on numarada delikanlı,,
Pırlanta gibi bir çocuk,
elleri cebinde uzun süre bekledikten sonra sırt üstü kafasının üzerine düştü,
Yanına gidip bişeyin varmı dedim ,
ama artık bişeyi değil,hiçbirşeyi yoktu
Kendiside,
Ruhuda,
Varlığıda,
O "düşmüştü" bir kere ,bonzai tuzağına
Çağırdığım ambulanstaki görevliler önce ayakları ile dürttüler "insanlığı" ,nefes alan hiçbir canlıya yapılmaması gereken bir şekilde,
utanç duydum,
Ama çocuk "düşmüştü"bir kere ,
Nabzına baktılar...
.....
Sonra birbirlerinin yüzlerine...
......
Polis çağırdılar ...
......
A4 kağıdına Tutanak tutuldu,bir kağıda gencecik bir ömür EX diye yazıldı...
....
Bir el atında !! cenaze aracına koyalım dediler....
El attık...
Telefonu çaldı...
Polis çıkardı cebinden...
-"baban çok kızacak" diye bir mesaj atılmıştı...
Ama "düşmüştü"bir kere ....
Mesaja cevap verilmeyince telefon ısrarla çaldı
Arayan
Annesiydi !!!
Ve polis cevap verdi...
Oğlunuz "DÜŞMÜŞ" Taksici arkadaşlar haber verdi,hastaneye gidiyoruz,acilen gelmeniz gerek...!!!
Babası artık kızamayacak...
Annesi hep merakta kalacak....
Kendisi ise hep 25 yaşında...
Bonzai tuzağı,,,,avına bir can daha düşürdü ...
Elleri cebindeydi ....
Sırt üstü "DÜŞÜRDÜ"...

16422672_1871808763056972_3531101721092592912_o.jpg

:(:(:( onu o tuzağa düşürenler elbet bu dünyada rahat yüzü görmeyecek

Kendi DÜŞEN Ağlamaz.

Bonztan felan ölenlere hiç üzülmüyorum.
Gerçi herhangi bir uyuşturucu kullanıp ölenede üzülmem.

Çok kötü bir durum ALLAH başta annesi olmak üzere ailesine sabır versin.Bu pislikleri satanlar bu ölümlerin bir numaralı sorumlusudur.

Kendi DÜŞEN Ağlamaz.

Bonztan felan ölenlere hiç üzülmüyorum.
Gerçi herhangi bir uyuşturucu kullanıp ölenede üzülmem.

Bu maddeye bir gün düşersen anlarsın o zaman. Gelip buraya merhametsiz şekilde yorum yapma. Herkesin ailesi var bunu içmeyen anlamaz. Orada senin kardeşin abinde olabilirdi.

Allah akıl vermiş fikir vermiş
içersen ölürsün
içinde fare zehiri olan bir maddeyi insanın içme nedeni nedir anlamış değilim
kendisine gram acımam ama ailesine üzüldüm Allah sabır versin

Ne hallere düştük. Keşke eski zamanlar olsa. Ne telefonun olduğu nede teknolojinin bu kadar geliştiği. Çok kötü bir devirdeyiz

Allah akıl vermiş fikir vermiş
içersen ölürsün
içinde fare zehiri olan bir maddeyi insanın içme nedeni nedir anlamış değilim

Kimse içmek istemez ama Allah düşürmesin. Kimbilir ne derdi vardı ne sorunları vardı. Bu kadar gaddar olmayın. Hele ki büyük hiç konuşmayın.

Kimse içmek istemez ama Allah düşürmesin. Kimbilir ne derdi vardı ne sorunları vardı. Bu kadar gaddar olmayın. Hele ki büyük hiç konuşmayın.

orası öyle tabi büyük konuşmakla alakası yok ama
Allah benden bu aklı almadıgı sürece (delirmediğim sürece) içmem büyük konuşmak değildir bu zor durum tabi yakının mıydı arkadaşın vs?

orası öyle tabi büyük konuşmakla alakası yok ama
Allah benden bu aklı almadıgı sürece (delirmediğim sürece) içmem büyük konuşmak değildir bu zor durum tabi yakının mıydı arkadaşın vs?

Hayır tanımıyoruz. Mesele tanımak tanımamak değil zaten. Gençlik çok kötü durumda bende gencim yarın ne olacağımız belli değil. :(

Hayır tanımıyoruz. Mesele tanımak tanımamak değil zaten. Gençlik çok kötü durumda bende gencim yarın ne olacağımız belli değil. :(
analdım hocam öyle ama birde şurdan bak olaya
bu ölen arkadaş içseydi
orda durakta vs gelip senin kardeşini anneni ailenden birini eşini çocugunu bir şekilde öldürseydi
yinede diyecekmiydin kimbilir ne derdi var yazık diye?
açıkcası kendine üzülmüyorum bile bile ölüme gitmiş kendi ölmese başkasının canını yakacaktı
gençlik malesef bu durumda Allah satanın da satılmasına vesile olanında belasını versin

Bu maddeye bir gün düşersen anlarsın o zaman. Gelip buraya merhametsiz şekilde yorum yapma. Herkesin ailesi var bunu içmeyen anlamaz. Orada senin kardeşin abinde olabilirdi.

Saçma sapan konuşma, herkesin Aklı-Fikri var, şimdiye kadar böyle bir madde kullanmadım bundan sonrada kullanmam.
Kullanıp ölende benim zerre umrumda değil.
Herhangi bir akrabamda olsa fikrim değişmez.

ulan uyuşturucu gibi önemli sorunlar varken ülke ne kadar boş işlerle uğraşıyor.benim de yakın çevrem de var uyuşturucu bağımlısı.bi gün narkotikten bi polise dedim.bunlar o kadar buluyo uyuşturucuyu,siz nasıl bulamazsınız? biz bulsak nolur 5 kg esrarla yakalanan,mahkemede içiciyim diyip serbest kalan insanlar biliyorum dedi.kanunlarda böyle boşluk varken bu zehiri satanlar rahatça ortalıkta dolaşabiliyo.ben bonzai satsam en fazla 6 ay yatar çıkarım ama bonzai satanı vursam en az 20 yıl yerim.ne diyim.içim acıyo böyle insanları görünce

Bitlis'te yaşıyorum, Bizim burada bile uyuşturucu aldı başını gitti.

Küçük bir anı yazayım

Gözümüzün önünde 15-20 yaşlarındaki çocukların uyuşturucu tuzağında olduğunu ve çarşının orta kısmında bunların ticaretini yaptıklarına defalarca şahit olduktan sonra 155 hattını arayıp şikayette bulundum en az 4-5 defa farklı günlerde oldu bu olay fakat malesef şikayetlerimiz kayde alınmayıp olay yerlerine polis dahi gelmiyordu.

Hatta öyle ki son aramamda Polis'in bana vermiş olduğu net cevap " Sizin o satıcıların rakibi olmadığınızı nerden bilelim "

Polis'lerimizin artık sanırım İhparı değerlendirip değerlendirmeme gibi yetkileride varmış o zaman artık 155 ihpar hattınında kaldırıması en doğrusu olacaktır.

Bu ülke'nin geleceği GENÇLER'imizdedir. Sağlıklı akıllı gelecek yetişmez ise vay halimize...

Umarım Kısaca ne demek istediğim anlaşılmıştır.

bonzaiden gidenlere üzülmüyorum.İrade denen bişey var.Ben neden içmiyorum?

Saçma sapan konuşma, herkesin Aklı-Fikri var, şimdiye kadar böyle bir madde kullanmadım bundan sonrada kullanmam.
Kullanıp ölende benim zerre umrumda değil.
Herhangi bir akrabamda olsa fikrim değişmez.

irade denene bir şey mi var. Güldürüyorsun beni. Sen rahat poponu o sıcak koltuğundan kaldır. Ailevi sorunlar yaşa evde huzur bulma her gün sıkıntı yaşa. Sonra sigara içmiyorsan sigaraya bile başlarsın.

irade denene bir şey mi var. Güldürüyorsun beni. Sen rahat poponu o sıcak koltuğundan kaldır. Ailevi sorunlar yaşa evde huzur bulma her gün sıkıntı yaşa. Sonra ya sigara içmiyorsa sigaraya bile başlarsın.

rahat olduğumu nerden biliyorsun? bonzai içecek kadar delirmedim şükür rabbime sığınmasını bilirim.

rahat olduğumu nerden biliyorsun? bonzai içecek kadar delirmedim şükür rabbime sığınmasını bilirim.

Rahatsın bak pc başında oturuyorsun foruma girip kanallarına vs bakıyorsun. Çok boş muhabbet yapıyor bazı arkadaşlar. Sen rabbine sığınmadan önce içinde merhamet duygusu olsun.

Rahatsın bak pc başında oturuyorsun foruma girip kanallarına vs bakıyorsun. Çok boş muhabbet yapıyor bazı arkadaşlar. Sen rabbine sığınmadan önce içinde merhamet duygusu olsun.

çalışıyorum ekmeğimin peşinden koşuyorum.Dışarıda gezip tozmak varken kapitalist sistemin getirdiği zorluklarla uğraşıyorum.Napayım dışarı çıkıp kafayı mı çekeyim? Kimseye acımıyorum eden bulur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri