O bir kere düşmüştü tuzağa..

R
  • Kullanıcı Roka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
çalışıyorum ekmeğimin peşinden koşuyorum.Dışarıda gezip tozmak varken kapitalist sistemin getirdiği zorluklarla uğraşıyorum.Napayım dışarı çıkıp kafayı mı çekeyim? Kimseye acımıyorum eden bulur.

Güzel yazmışsın bak. O evde çalışacak sistemi bulamasan ne yapacaksın? Yukarıda yazdıklarımı iyi oku. Düşünsene her gün evde kavga gürültü. İnternetin kesiliyor sıkıntı yaşıyorsun bilgisayara giremiyorsun. Ben tahmin ediyorum 2 gün giremesen bilgisayara bence kafayı oynatırsın.

Güzel yazmışsın bak. O evde çalışacak sistemi bulamasan ne yapacaksın? Yukarıda yazdıklarımı iyi oku. Düşünsene her gün evde kavga gürültü. İnternetin kesiliyor sıkıntı yaşıyorsun bilgisayara giremiyorsun. Ben tahmin ediyorum 2 gün giremesen bilgisayara bence kafayı oynatırsın.
ben senin dediğin olayın bin beterini 13 yaşımda yaşadım detaya girmeme egrek yok arkadaşın evi varmış gene kavga gürültü bile olsa bende oda yoktu
şuan yaşım 30 evliyim mutlu bir hayatım var
senin dediğin mantıktan gidersek ben haytta bile değildim şuan
bunun savunulacak bir tarafı yok yani

Son düzenleme:
Madem içiyorsun delikanlı (!) olmak için, kendi düşen ağlamaz. Asıl delikanlılık evine ekmek götürebilmek. İçip içip yolda sürünmek değil.

Hocam insan üzülüyor tabi ki. Ama bak diyorsun ki "evde kavga, gürültü" bu sesleri duymayan aileleri olmayan insanlarda var.
Şu anda ege bölgesinde bir iş yerinde part-time çalışıp, ayrıca okuyanlar var. Biraz da kendinde bitiyor her şey.

ben senin dediğin olayın bin beterini 13 yaşımda yaşadım detaya girmeme egrek yok
şuan yaşım 30 evliyim mutlu bir hayatım var
senin dediğin mantıktan gidersek ben haytta bile değildim şuan
bunun savunulacak bir tarafı yok yani

Herkesin kişilik karakteri farklıdır. Sen yapmazsın ben yaparım. Çok düz bakıyorsunuz olaya.

Madem içiyorsun delikanlı (!) olmak için, kendi düşen ağlamaz. Asıl delikanlılık evine ekmek götürebilmek. İçip içip yolda sürünmek değil.

Forumun yaş ortalaması mı düştü? Biz nediyoruz sen ne diyorsun. O adam onu delikanlı olmak için mi içiyor? Abilerinizden duyduğunuz klasik lafları gelip söylüyorsunuz burada. Azcık realist olun.

sana burada hayat hikayemi mi anlatayım? baba parasıyla gidip bonzai alacağına bir iş bulup meşgul olsaydı.Çekirdek satarak bu günlere geldim ben bana demogoji yapmasın kimse.Eli ayağı tutan gençler ya sigara yada uyuşturucu bağımlısı olup çıktı.Kimse çalışıp ev alayım aile kurayım ülkeye yararlı olayım derdinde değil.Görüyorum adam gece 4 te çöpleri karıştırıp plastik ve karton topluyor o kar kıyamette.Adamın ne internetten haberi var ne de bilgisayardan.Bonzai mi içiyor? hayır.İnsanın kendisinde bitiyor iş.

Herkesin kişilik karakteri farklıdır. Sen yapmazsın ben yaparım. Çok düz bakıyorsunuz olaya.

Forumun yaş ortalaması mı düştü? Biz nediyoruz sen ne diyorsun. O adam onu delikanlı olmak için mi içiyor? Abilerinizden duyduğunuz klasik lafları gelip söylüyorsunuz burada. Azcık realist olun.

a76040c4ebc84365b079bc9c4ee3b744.png

Forumun yaş ortalaması düşmüş diyen arkadaş kamyon arkası yazısı yazmış profiline :D

sana burada hayat hikayemi mi anlatayım? baba parasıyla gidip bonzai alacağına bir iş bulup meşgul olsaydı.Çekirdek satarak bu günlere geldim ben bana demogoji yapmasın kimse.Eli ayağı tutan gençler ya sigara yada uyuşturucu bağımlısı olup çıktı.Kimse çalışıp ev alayım aile kurayım ülkeye yararlı olayım derdinde değil.Görüyorum adam gece 4 te çöpleri karıştırıp plastik ve karton topluyor o kar kıyamette.Adamın ne internetten haberi var ne de bilgisayardan.Bonzai mi içiyor? hayır.İnsanın kendisinde bitiyor iş.
r10 da da aynı konuyu açmış çok ilginç :confused: :confused:

[MENTION=62005]Roka[/MENTION] yani size göre içene de hak vermek gerekiyormuş doğru mu anladım

İçene de hak vereceksin üstat. Ama nasıl hak vereceksin. Onu anlayacaksın yardım edeceksin. Kimse keyfine intihar etmiyor. Kimse keyfine alkolik olmuyor. Kimse keyfine içmiyor bu zıkkımı. Herkesin sıkıntısı derdi var. Ama içmek çözüm değil elbette.

Her insanın kapasitesi bir değildir. Yukarda yazdığım mesaj senin içinde geçerli.

Fazla Duyar'ı olan varsa Bende Duyar Kasmak için ödünç istiyorum.
:D

Forumdaki liseliler çoğaldı malum, okulların açılmasına 1 hafta kaldı, sabredin millet.
:D

a76040c4ebc84365b079bc9c4ee3b744.png

Forumun yaş ortalaması düşmüş diyen arkadaş kamyon arkası yazısı yazmış profiline :D

Hayatında kitap okumadığın için o yazıyı kamyon arkası yazısı zannedersin. 'Hayatta, ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın.' Aldous Huxley
Yobaz :)

Benim başıma çocuğumun başına gelmesin kime ne olursa olsun bilincinden kurtulup en ufak bir düzeyde uyuşturucu işinde olan her kim olursa olsun Şikayet etmek zorundayız.

Yeterki Emniyet güçlerimiz'de biraz bilinçlesin...

Hayatında kitap okumadığın için o yazıyı kamyon arkası yazısı zannedersin. 'Hayatta, ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın.' Aldous Huxley
Yobaz :)

Kendi görüşünde olmayan insanlara hemen yobaz demek senin ne kadar aydın bir kişilik olduğunu gösteriyor bonzailerin bol olsun.

Şaka gibisiniz ya Allah akıl fikir versin. Report edilmiş : ))))

Gerçekten şaka yapıyorsun sanırım ? Hakaret ediyorsun sonrada hiçbir şey olmamış gibi Allah akıl fikir versin diyorsun gelmişsin burada prim kasmaya çalışıyorsun bonzai içene ödül vereceksin neredeyse sonra kalkmış Yobaz Allah akıl fikir versin diye devam ediyorsun nedir bu ?

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

merhametsiz herif , bununla birlikte hakaret sayın 3 oldu eğer banlanmaz isen ağzımı bozacağım yeter artık.

Gerçekten şaka yapıyorsun sanırım ? Hakaret ediyorsun sonrada hiçbir şey olmamış gibi Allah akıl fikir versin diyorsun gelmişsin burada prim kasmaya çalışıyorsun bonzai içene ödül vereceksin neredeyse sonra kalkmış Yobaz Allah akıl fikir versin diye devam ediyorsun nedir bu ?

Sen ve senin gibiler de anlama kıtlığı çektiği için benim burada bonzai içenlere ödül vereceğimi düşünür. Benim mesajlarımı iyi oku analiz et. Eğer sende o kabiliyet varsa tabii.

Sen ve senin gibiler de anlama kıtlığı çektiği için benim burada bonzai içenlere ödül vereceğimi düşünür. Benim mesajlarımı iyi oku analiz et. Eğer sende o kabiliyet varsa tabii.

Hakaret etmeseydin seninle tartışabilirdim susuyorum :)

Kendi görüşünde olmayan insanlara hemen yobaz demek senin ne kadar aydın bir kişilik olduğunu gösteriyor bonzailerin bol olsun.

Benim görüşümde olmadığı için değil, benim profilime girip bilmediği sözü kamyon arkası diye lanse ediyor. Sende iyi anlamamışsın demek ki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri