O tür denilenlere inanmayın !

Fressher

Yasaklanmış
Arkadaşlar nerdeyse her hafta youtube şöyle yaptı yok youtube böyle yaptı diye konular açılıyor. Hatta egsozemisyongücü müdür nedir herneyse bu tarz nicki olan biri youtube un algoritmasını sözde sahte deşifrelerle milletin aklını karıştırmak istese de bu konuda başarılı oldu. Bence çünkü bizim millet hemen bu tür şeylere inanıyor, herşeye inanıyor. Mantıklı düşünelim biraz isterseniz

* Youtube to youtube yapıp para kazanan ve kazanmaya çalışan bir çok arkadaşımız var forumda. Bu şekilde kazanmak zaten normal bir şey ki; youtube buna her zaman müsade edecek. Etmek işine gelecek.

* Youtube spam ın önüne geçemez ve geçmekte istemez neden mi ? Videonun kopya olması youtube u ilgilendiren bir neden değil. Youtube reklamların tıklanmasına bakar reklam verenin fayda görmesi asıl amacıdır. Kopya olmuş özgün olmuş hiçbir farkı yoktur bu yüzden.Youtube ile Google'ı karıştırmamak gerek.

*İlerde özgünden kazanılacak spamdan kazanılmayacak diyenlerin laflarını itibar etmeyin. Çünkü bunu hem youtube yapamaz hem de yapmak istemez çünkü özgün %20 yi geçmez youtube da ve youtube reklam verenlerin isteklerini karşılamak zorunda olduğu için çok sayıda reklam döndürmek zorunda eee %80 lik kısmı spam olacağından bu riski göze alamaz. Hem kendileri yanar hem de reklam verenleri yakar. Hiç bir verim alamazlar.

O yüzden böyle gelmiş böyle gider. Daha Google spamı yıllardır temizleyememişken youtube dan bunu beklemek abes olacaktır :D

Bu tür söylentilerde bulunanlar, spama devam edip sizi caydırma peşinde olanlardır.

Yorumlarınızı alayım bu konuda :>)

Işıklar 2 3 gün kesintiye uğradığında ortaya böyle komplo teorileri atılıyo diyorum :)

spam balarda mutlaka iş yapar zamanla azalır bu süreye de youtube un kendisi karar verir. google websiteleriden span yaparak çok süper paralar kazananla r oldu ama artık google web aramalarında spam sayfalar bitti. süreç ise yaklaşık olarak 2-3 yıl öncesine dayanıyor. youtube elbet birgün spamı azaltacaktır

Işıklar 2 3 gün kesintiye uğradığında ortaya böyle komplo teorileri atılıyo diyorum :)

rica ederim, aynen kardeşim ne yazik ki öyle birileri atıyor ortaya saçma sapan bir şey hemen inanıyoruz :)

---------- Mesaj saat 16:18:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:17:34 civarında gönderildi. ----------

spam balarda mutlaka iş yapar zamanla azalır bu süreye de youtube un kendisi karar verir. google websiteleriden span yaparak çok süper paralar kazananla r oldu ama artık google web aramalarında spam sayfalar bitti. süreç ise yaklaşık olarak 2-3 yıl öncesine dayanıyor. youtube elbet birgün spamı azaltacaktır

hocam ben azalan sayfa görmeyi bırak, aradığımı bulamıyorum artık Google'da :D

Spam azalmaz.

rica ederim, aynen kardeşim ne yazik ki öyle birileri atıyor ortaya saçma sapan bir şey hemen inanıyoruz :)

---------- Mesaj saat 16:18:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:17:34 civarında gönderildi. ----------

hocam ben azalan sayfa görmeyi bırak, aradığımı bulamıyorum artık Google'da :D

Spam azalmaz.

hocam spam websitesi yap bakalım ömrü kaç ay/gün oluyor.

aynen ya eğer orjinal içerik olsa kullanıcılar youtube a girmezki ciddileşirse geriye 1000-5000 tane kanal falan kalır youtube ilk başladığı yere niye dnsün ki

Tam da düşündüklerimi yazmışsınız. Size katılıyorum sonuna kadar ama arada işin çivisini çıkartanlara karşı da önlem alınacağına inanıyorum.

aynen ya eğer orjinal içerik olsa kullanıcılar youtube a girmezki ciddileşirse geriye 1000-5000 tane kanal falan kalır youtube ilk başladığı yere niye dnsün ki

aynen öyle kardeşim işine gelmez.

---------- Mesaj saat 16:24:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:22:16 civarında gönderildi. ----------

Tam da düşündüklerimi yazmışsınız. Size katılıyorum sonuna kadar ama arada işin çivisini çıkartanlara karşı da önlem alınacağına inanıyorum.

tabi ki hocam o olacaktır mutlaka.

Ya olaya şöyle bakalım adamın özgün videosu var hiçbir optimizasyonu yok birşey yok vs. adamdaki tıklanma çok az reklam veren verim alamıyor.

Sen ondan kopyalamışsın etiket ıvır zıvır girmişsin adamdan çok daha tık alıyorsun ve reklam verene fayda sağlıyorsun.

Bunları grafikleri ve istatistikleri zaten youtube un elinde mevcut o yüzden ona göre hareket ediyorlar. Spam videolardan reklam veren daha fazla verim alıyor bu yüzden.

Katılıyorum Fressher, Youtube her şeyden para kazanmaya bakarken böyle bir musluğu kısmaz.

Katılıyorum Fressher, Youtube her şeyden para kazanmaya bakarken böyle bir musluğu kısmaz.

Evet hocam her şeyden önce ticari şirket ve nerdeyse %95 geliri adwords gelirleri böyle birşeyi göze alamaz :)

Ha teliften, topluluktan kapatabilir. Gerçi toplulukta saçma sapan bir şey. +16 üstü videolarda biliyordum ben topluluk sadece de her türlü video da oluyor mübarek isteyen kafasına göre topluluk atıp kanal kapatıyor. Bunu düzeltmesi lazım topluca şikayet edelim bence 1000 mail falan atarsak bu konuda üzerine düşebilirler. Dikkatlerini çeker ne dersiniz ?

O konuda da yazdım.
Davetiyeli üyelik kaldırıldı forum yaş ortalaması 15.5 oldu.
İşten anlamasak akılları sıra bizi kandıracaklar.
:D

Daha fazla yazmaya gerek yok o kişi için.

Evet hocam her şeyden önce ticari şirket ve nerdeyse %95 geliri adwords gelirleri böyle birşeyi göze alamaz :)

Ha teliften, topluluktan kapatabilir. Gerçi toplulukta saçma sapan bir şey. +16 üstü videolarda biliyordum ben topluluk sadece de her türlü video da oluyor mübarek isteyen kafasına göre topluluk atıp kanal kapatıyor. Bunu düzeltmesi lazım topluca şikayet edelim bence 1000 mail falan atarsak bu konuda üzerine düşebilirler. Dikkatlerini çeker ne dersiniz ?

benim 1 kanalım topluluk ihlalinden gitti. ihtar gelen videoda +16 bırak görüntüyü kadın bile yoktu :) etiket açıklama başlık gayet normaldi gitti pisipisine. itiraz ettim red geldi.

benim 1 kanalım topluluk ihlalinden gitti. ihtar gelen videoda +16 bırak görüntüyü kadın bile yoktu :) etiket açıklama başlık gayet normaldi gitti pisipisine. itiraz ettim red geldi.

Yapma ya kötü hocam işte benim de 2 kanal gitti topluluktan. Bu konuda harekete geçmeliyiz 1000 mail deneyelim derim taslak hazırlasın ingilizcesi çok iyi olan bir arkadaş. Herkes yollasın mail bombardımanına tutalım :D

---------- Mesaj saat 16:39:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:38:48 civarında gönderildi. ----------

O konuda da yazdım.
Davetiyeli üyelik kaldırıldı forum yaş ortalaması 15.5 oldu.
İşten anlamasak akılları sıra bizi kandıracaklar.
:D

Daha fazla yazmaya gerek yok o kişi için.

haklısın kardeşim :D

itiraza kaç günde cevap geldi? Ben de benzer durumdayım ama cevap bile vermediler.

aynı gün geliyor genelde diye biliyorum

4 gün geçti cevap gelmedi. Tekrar itiraz ettim gelen mail:

"Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Hesabınız için bekleyen bir başvuru zaten var. Lütfen önceki başvurunuzun sonucunu bekleyin."

4 gün geçti cevap gelmedi. Tekrar itiraz ettim gelen mail:

"Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Hesabınız için bekleyen bir başvuru zaten var. Lütfen önceki başvurunuzun sonucunu bekleyin."

alla alla bi arkadaşa aynı gün geldi saatler içinde yoğunluğa bağlı olarak değişir gerçi kardeşim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri