Odama Isıtıcı Alıcam Tavsiye?

Keithas

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar odama ısıtıcı almak istiyorum da kış geliyor malum, yalnız böyle cayır cayır yakan ufo tarzı bişey değil de fanlı üflemeli veya Luxell Lx-2910 Turbo Konvektör Isıtcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri şöyle birşey almak istiyorum, kullanımı daha rahat olsun ve içerideki havayı ıstısın diye, daha önce böyle bir ürün kullanan var mı veya tavsiyesi olan bilmeden almak istemiyorum :)

S.a arkadaşlar odama ısıtıcı almak istiyorum da kış geliyor malum, yalnız böyle cayır cayır yakan ufo tarzı bişey değil de fanlı üflemeli veya Luxell Lx-2910 Turbo Konvektör Isıtcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri şöyle birşey almak istiyorum, kullanımı daha rahat olsun ve içerideki havayı ıstısın diye, daha önce böyle bir ürün kullanan var mı veya tavsiyesi olan bilmeden almak istemiyorum :)

Ben bu sobadan 2 tane var.

1 tanesini sana satabilirim hocam. Çok faydalı bir sobadır. Baya bi araştırma yapıp almıştım. Hastalıklara şifa veren bir özelliği var. Şaka değil gerçek.

http://www.gunespazari.com/alisveri...-orion_bio_isitici_termostatli_3000_w-90.html

Bunlar fanlı ses çıkartıyor hocam ama soylıyım

Ben bu sobadan 2 tane var.

1 tanesini sana satabilirim hocam. Çok faydalı bir sobadır. Baya bi araştırma yapıp almıştım. Hastalıklara şifa veren bir özelliği var. Şaka değil gerçek.

Orion Bio Isıtıcı - Termostatlı 3000 W | Güneş Pazarı | Rüzgar Enerji | Yenilenebilir Enerji | Solar Sistem | Güneş Panel | Güneş Enerjisi

Hocam okadar bütçem yok ya, ucuza almak istiyorum biraz , sanırım bunu alıcam Sinbo SFH-3317 2000 W Fanlı Isıtıcı Fiyatı - Taksit Seçenekleri

sipariş etmişsin ama diğer arkadaşlar için de Rowenta Vectissimo şiddetle tavsiye ederim. sessiz, çok iyi ısıtıyor ve kurutmuyor. ayrıca çok şık.

şimdi ben vigo markalı 2.500w lik bi ısıtıcı konvektör kullanıyorum . Fatura olarak daha test edemedim ama cihaz çok güzel bi cihaz kurutma vs vs. olmuyor bildiğin petek görevi yapmakta bi incele istersen.

Eğer montolama varsa ve oda küçük ise 2.500w gerek yok daha güşük alabilirsin.
Ses yok görüntü yok ışık yok rahatsız edecek bişiyi yok yani.

Elektrikli Isıtıcılar :: Dijital Konvektör Isıtıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri