Odelproject ytbot satışta

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
Bot için indirim Kodu : YTINDIRIM
İndirim kodu sayısı : 20
İndirim fiyatı : 2 tl

arkadaşlar yukarıdaki indirim koduyla ytbotu 2 lira indirimle alabilirsiniz.

Ürünü Alabilmek için Siteye üye olmalısınız. Üye Olmak için

Özellikler

Özellikler
- Tek Youtube Videosunu Kanala Upload Edebilme
- Kanaldan Kanala Upload Yapabilme
- Belirli Bir Kelime ile Bugün,Haftalık,Aylık ve Yıllık En Çok İzlenen Videoları Arayıp Upload Yapma
-Blogger Sitenize Belirlediğiniz Bir Youtube Kanalındaki Videoları Konu Olarak Açma
-Gelişmiş Seo Ayarları (Etiket,Ek Açıklama,Ek Başlık Girişi)
-Video Açıklamalarındaki Linkleri Otomatik Silme
-Haber Botları
-Komik video,Kaza Videoları,İlginç Videolar Botları
-Belirli Aralıklarla Haber Videoları Çekip Upload Yapma

Videolu Anlatımlar

https://www.youtube.com/playlist?list=PLPAzGPt3UuCXSnxUjOXuk93tw5_WEwAOS

login.png

arayuz.png

coklukontrol.png

Satın Alma ve indirme işlemleri

1 HAFTALIK 4 TL
1 AYLIK 10 TL

Son düzenleme:
Şimdi hocam karşılaştırmak gibi olmasın tabiki ama şöyle birşey var siz bu bota aylık 15 diyorsunuz ytpro 10 tl ve çok daha gelişmiş 2-3 tl olsa satılır sanırsam ama bu şartta ortaya fark koyan bir özelliğini olmadıkça çok zor.

Şimdi hocam karşılaştırmak gibi olmasın tabiki ama şöyle birşey var siz bu bota aylık 15 diyorsunuz ytpro 10 tl ve çok daha gelişmiş 2-3 tl olsa satılır sanırsam ama bu şartta ortaya fark koyan bir özelliğini olmadıkça çok zor.

aynen katılıyorum hocam bi fark olması gerek daha yeni çıkarmış ve fiyat 15 tl çok 1 ay belki dediğiniz gibi 3 5 lira bi fiyat olursa deneme amaçlı

sırf bu düşünceyle üstteki soruyu yönelttim ben de.

öncelikle eline sağlık. yalnız ...

piyasadaki botların özelliklerine göre fiyatı çok cok pahalı. ytpro bak baya cok özellği var . 10 tl . sende 5 6 özellikle 15 tl..

Kusura bakma...

tek soru sorcam.

piyasadaki diğer botlardan farkınız ne?

özellikleri yazdım oraya hocam farkın olup olmadığına siz karar verin.Ben size farklı birşey vaat etmedim.

vds satışı da yapıyor musunuz ?
sadece bot satışı yapıyorum hocam.

bottan kazanacak birisi bu parayı dert etmeyeceğini düşünüyorum.Yine de ilerde fiyatlarda indirim yapılabilir.Teşekkürler.

Diğerlerinden farkı diğerleri 1 sunucudan up/down yaparken siz bu tarz botları alıp kendi vdsinizde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

özellikleri yazdım oraya hocam farkın olup olmadığına siz karar verin.Ben size farklı birşey vaat etmedim.

diğer botlardan bi farkı yok + diğer botların çok daha fazlası var iken; fiyatlarınız neden onlara oranla çok daha yüksek peki?

sorgulamıyorum, merak ediyorum.

Diğerlerinden farkı diğerleri 1 sunucudan up/down yaparken siz bu tarz botları alıp kendi vdsinizde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

ytpro botu aylık 10 lira, bu arkadaşın programının özelliklerinden çok daha fazlasına sahip ve o da vds de/pc de çalıştırılabilir bir bot.

sadece bot satışı yapıyorum hocam.

bottan kazanacak birisi bu parayı dert etmeyeceğini düşünüyorum.Yine de ilerde fiyatlarda indirim yapılabilir.Teşekkürler.

Hocam sorun paradan çekindiğim değil, bu konularda eli bol birisiyimdir. Sorun Fiyat/Performans.

yanlısın var. youploader da bu kısıtlama var. ama ytpro da bu kısıtlama yok..
istersen 10 tane vds de kullan ..

ytpro botu aylık 10 lira, bu arkadaşın programının özelliklerinden çok daha fazlasına sahip ve o da vds de/pc de çalıştırılabilir bir bot.

yanlısın var. youploader da bu kısıtlama var. ama ytpro da bu kısıtlama yok..
istersen 10 tane vds de kullan ..

Web üzerinde çalıştırılanlar için dedim, evet diğer masaüstü botları bundan daha üstün.

Arkadaşlar 2 aylık çalışmalarım sonucu botu tamamlamış bulunmaktayım.
Umarım bu botla sizde kazanırsınız.Ben bu süre zarfında deneme yaparken bile baya kazandım :) Gelelim Özelliklere

Özellikler
- Tek Youtube Videosunu Kanala Upload Edebilme
- Kanaldan Kanala Upload Yapabilme
- Belirli Bir Kelime ile Bugün,Haftalık,Aylık ve Yıllık En Çok İzlenen Videoları Arayıp Upload Yapma
-Blogger Sitenize Belirlediğiniz Bir Youtube Kanalındaki Videoları Konu Olarak Açma
-Gelişmiş Seo Ayarları (Etiket,Ek Açıklama,Ek Başlık Girişi)
-Video Açıklamalarındaki Linkleri Otomatik Silme
-Haber Botları
-Belirli Aralıklarla Haber Videoları Çekip Upload Yapma

login.png

anamenu.png

ÖDEME İŞLEMLERİ

Bol kazançlar arkadaşlar. Program ile ilgili sorun ve görüşlerinizi buradan belirtebilirsiniz

Hayırlı olsun kardeşim :) bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri