Ödeme Alamayan,İşleme girmeyen Hesap Sahipleri Okusun.

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar ödemeleri işleme girmeyenler bir türlü bir muhattap bulamıyor kendisine.Hepimiz bundan müzdaribiz.

5 Eylül tarihine kadar bekleyen beklesin veyahut bir sonraki ödeme günü 22 eylülü beklesin yada aşağıdaki verdiğim linkden sorunu direk Adsense ödeme departmanına bildirin.Burdan yapılan bildirimleri dikkate alıyorlar ve hesabınızdaki sorunla ilgilenmeye başlıyorlar.

Ben bildirimimi yaptım kendi adıma.Dönüş ne olur ne olacak bakacaz.Kendi bildiriminizide yapmak isterseniz aşağıda linki paylaştım gereken işlemi yaparsınız.Ben biraz daha beklerim ne olur ne olmaz diyende kendi bileceği işdir.

https://support.google.com/adsense/contact/wire_transfer_not_received

Linke tıkladıkdan sonra adsense hesabınızla giriş yapıp gerekli bilgileri doldurup gönderin.

Son olarak bunuda toplu yapmak ya çözüme çabuk ulaştır bizleri yada toplu bela olur başımıza.En azından önümüzü görürüz aklımızdan bir şey gitmiş kafa az rahatlamış olur.Karar sizin...

Saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
serkan abi ödemesi işleme girmeyenlerin bazıları bişeyler denediler acaba sende denedinmi ödeme eşigi 205 lira çektiler mail falan gelmiş bazılarına bizde hareket yok halen malesef

serkan abi ödemesi işleme girmeyenlerin bazıları bişeyler denediler acaba sende denedinmi ödeme eşigi 205 lira çektiler mail falan gelmiş bazılarına bizde hareket yok halen malesef
Ben banka hesabına kadar değiştirip onaylattım gene bişey olmadı.Bekletmeye aldım geri pasif ettim gene olmadı.

AdSenseler kara listeye mi girdi acaba ?
Cünkü 4 5 haneli kazananların genelde ödemeleri gerceklesmedi.
Google neyin pesinde acaba yine.

AdSenseler kara listeye mi girdi acaba ?
Cünkü 4 5 haneli kazananların genelde ödemeleri gerceklesmedi.
Google neyin pesinde acaba yine.

Yok ustam ya sanmam.Niye kara listeye girsin.Yani banlar hesabı kapatır.Eğerki Adsense artık al kardeşim hesabın bu kazancında bu ama hesabını kapatmıyorum paranıda vermiyorum diye bir yeni bok cıkarmadıysa bilmem.Ama bu baya bi genel sorun.Kimseninde haberi yok,bilgisi yok.Yazdım bakalım ne olacak görecez.Ya banlarlar ya öderler yada bi şey belirtirler inş.

Yok ustam ya sanmam.Niye kara listeye girsin.Yani banlar hesabı kapatır.Eğerki Adsense artık al kardeşim hesabın bu kazancında bu ama hesabını kapatmıyorum paranıda vermiyorum diye bir yeni bok cıkarmadıysa bilmem.Ama bu baya bi genel sorun.Kimseninde haberi yok,bilgisi yok.Yazdım bakalım ne olacak görecez.Ya banlarlar ya öderler yada bi şey belirtirler inş.

serkan abi adsense ödemeleri yapmadığına göre networkler de mi yapmaz ? sonuçta networklere ödemeyi adsense yapıyor diye biliyorum.

geçenlerde birisi hesabının eksiye düştüğünü söylemişti. Büyük ölçüde çok kazananların ödemede sıkıntı yaşadıklarını gördükten sonra, hesaplarda yapılan detaylı incelemelerin ardından inşallah yapılan ödemelerin geri talep edilmesi gibi bir şey olabileceği geldi aklıma. inşallah öyle bir ihtimal hiç yoktur.

Evvelce ödemesi işleme girmeyen spam kanalların bağlı olduğu bir adsensem için aynı yerden başvuru yapınca XXK bakiyeli adsensemi banlamışlardı.

Bu ay 5 adsense hesabımdan da 4 haneli rakamlar banka hesabıma yattı. Bunun rakam ile ilgisi olduğunu sanmıyorum

linkteki uygulamadan sonra, sonucunda mail geliyor mu,bir hareket oluyor mu bilgilendirmesini de bekliyoruz.

Bu ay 5 adsense hesabımdan da 4 haneli rakamlar banka hesabıma yattı. Bunun rakam ile ilgisi olduğunu sanmıyorum

üstadım genel sorunun miktarla ilgili olduğunu kastetmedim. Miktarı yüksek adsense üzerinden google ekibi ile iletişim kurunca önce incelendi sonra banlandı.
İletişim kurmadığım diğer hesaplarımda sıkıntı olmadı. incelemeye girmeyecek adsenseyi incelemeye sokma riski var diyorum kısaca.

üstadım genel sorunun miktarla ilgili olduğunu kastetmedim. Miktarı yüksek adsense üzerinden google ekibi ile iletişim kurunca önce incelendi sonra banlandı.
İletişim kurmadığım diğer hesaplarımda sıkıntı olmadı. incelemeye girmeyecek adsenseyi incelemeye sokma riski var diyorum kısaca.

İletişim kurmadığım diğer hesaplarımda sıkıntı olmadı demişin onlarda işleme girmemişti ???

İletişim kurmadığım diğer hesaplarımda sıkıntı olmadı demişin onlarda işleme girmemişti ???

Aylarca önceki bir konu bahsettiğim. 1 tanesi birkaç gün sonra işleme girdi diğerleri normal zamanında girmişti. Yani diğer heaspla da başvuru yapmasaydım muhtemelen o da işleme girecekti.

Ben dün akşam saatlerinde aynı linkten başvurmuştum. Aşağıdaki cevap geldi ;)

5C1QTtH.png

Benim istediğimde o zaten..Soksun incelemeye sokacaksa.Sonunda ya ödesin ya atsın.Bu ne böyle ne bi uyarı var ne bi bilgi filan bütün dünyada millet hiç bir sorusuna cevap alamamış.Banlarsada küfür eder geçerim zaten.Onlar küfür yemeye alışkın biz etmeye.Alıştık nasıl olsa.

serkan hoca haklı google politikasına göre kurallara uyulduğu sürece paranız ödenir. bu olay spam yada özgünle alakası yok eğer spamı basar engeli ve telifli kanalları youtube algılamadan zamanında silerseniz, isterseniz ayda 1 milyon lira kazanın ödemeniz de sorun çıkacağını sanmıyorum. elimde bir arkadaşın bir ayda ve tek adsense de 262.030 tl ödeme aldığına dair caps var. faruğa selamlar.

Son düzenleme:
5 Adsensem var başıma inşallah böyle birsey gelmez(Amin)

Ödeme bekleyen arkadaşlara allah sabır versin

ben diyorum ki google bir işe kalkıştı,parası çıkışmayınca böyle birşey yaptı diğer ay faizi ile verecektir :))

Olabilir aslında nakit para bitti belki :D adamlar şu sıralar çok büyük yatırımlar yapıyorlar insansız uçak projesi,genetik çalışmalar,arabalar vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri