s.a
öncelikle herkese Hayırlı kandiller diliyorum, bu güzel gün hürmetine hepimiz ödemelerimizi alırız İNŞALLAH (sizlerde bana dua edin)
Gelelim konumuza
arkadaşlar 4 aydır aweden ödeme beklemekteyim ve bu işin üzerine gidiyorum.
Partner firmaların ödeme sistemleri ile ilgili küçük çapta bir araştırma yaptım ve bu firmaların paramızın üzerine yatmak gibi bir durumun söz konusu olamayacağını öğrendim.Sistemin işleyişine göre geçte olsa paramızı alacağız İNŞALLAH.
kısaca sistem şu şekilde işliyor:
1.YouTube, partner firmaya ödeme yapıyor.
2.Partner firma, kullanıcılarına ödeme yapıyor.
3.YouTube, partner firmadan ödemenin gerçekleştiğine dair benzersiz işlem no istiyor.
4.Partner firma, kullanıcılarının parasını ödediğine dair benzersiz işlem numarasını youtube a sunuyor ve bu şekilde ödeme yaptığını kanıtlıyor
demek oluyor ki
parner firmalar ödeme yaptıklarına dair youtube a kanıt göstermek zorundalar
aksi taktirde firma güüüüüümmmm
öncelikle herkese Hayırlı kandiller diliyorum, bu güzel gün hürmetine hepimiz ödemelerimizi alırız İNŞALLAH (sizlerde bana dua edin)
Gelelim konumuza
arkadaşlar 4 aydır aweden ödeme beklemekteyim ve bu işin üzerine gidiyorum.
Partner firmaların ödeme sistemleri ile ilgili küçük çapta bir araştırma yaptım ve bu firmaların paramızın üzerine yatmak gibi bir durumun söz konusu olamayacağını öğrendim.Sistemin işleyişine göre geçte olsa paramızı alacağız İNŞALLAH.
kısaca sistem şu şekilde işliyor:
1.YouTube, partner firmaya ödeme yapıyor.
2.Partner firma, kullanıcılarına ödeme yapıyor.
3.YouTube, partner firmadan ödemenin gerçekleştiğine dair benzersiz işlem no istiyor.
4.Partner firma, kullanıcılarının parasını ödediğine dair benzersiz işlem numarasını youtube a sunuyor ve bu şekilde ödeme yaptığını kanıtlıyor
demek oluyor ki
parner firmalar ödeme yaptıklarına dair youtube a kanıt göstermek zorundalar
aksi taktirde firma güüüüüümmmm