Ödeme alamayanlar rahat olsun !

Konu awe ya :) direk ordan daldım ama Creativ içinde aynı :)

Forumda Hubları ve Rec leri var, onlar ile iletişime geç birde onlar ilgilensin. Rica Et, Diğer firmalar hakkında düşüncelerimi ilk ortaya çıktıklarında söyledim :) daha fazla konuşmaya gerek yok, Zoomin.tv de yaşanmış olsaydı bu durum en azından bir mailde ben atar yardımcı olmaya çalıştırım ama hem benim mıntıkam hem d yetkimin çok dışarısında bir bölge :) anlattoğına görede mantıklı birşey bulamıyorum :( yani söylenecek birşey yok.

Nezaman ödedik dediler ve nekadardır bekliyosun ?

burdakı konuma bakarsan ssler koymuştum herşey açık ve net http://www.ytpara.com/partner-netwo...ini-alan-var-mi-cigrindan-cikti-bu-artik.html

hocam
creative ödeme miktarını euro olarak banka hesabına gönderiyor, ödemesini banka hesabı üzerinden alacak olan kullanıcı kendi banka hesabında euro tanımlaması yapması gerekiyor
eğer yapmazsa ödemesi yapıldığı halde para banka hesabında görünmüyor diye bir muhabbet duydum
acaba yaşadığınız sorun bu konu ile alakalı olabilir mi ?
ödemeyi banka hesabı ile mi yoksa paypal yolu ile mi alıyorsunuz ?

Birde her konuda partneri suçlamamak lazım. Youtube bazı kanalların parasını partnere ödemediği için partnerde abonelerine ödemiyor dolayısıyla. Bu durumda partner kötü oluyor tabi. :)

[MENTION=14006]refik06[/MENTION]
Sizin dediğiniz olabilir ancak arkadaşın diğer konudaki resimlerini inceledim ve arkadaş daha önce dedi ki, Fransada yaşıyorum.! Yani banka hesabı zaten euro dur. Banada banka sorunu gibi geliyor ama 4. ay ödemesinide alamamış, banka bukadar uzun tutmazdı sanırım. Para geri gitti desek, 5. ay ödemesine geçen ay devreden bakiye olarak eklenirdi oda yok, Ticketlerde ödemenin yapıldığı banka hesaplarının bir ekran görüntüsünü istemek mantıklı gibi geliyor.
[MENTION=10960]fth[/MENTION] siz olatı yanlış anlamışsınız, YT ödememeiş durumu yok ortada. Arkadaş ödeme yapıldı ama bana gelmedi diyor, konusunda ki resimlerde bunu söylüyor zaten. Bu durumda nasıl bir yol izlemeli bence bunu bulmak lazım.

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] Siz bunlardan ödeme ekranının resmini istediniz mi ?
Banka ise hangi hesaba yapıldığını paypal ise hangi paypala yapıldığını size gözterebilirler, göztermek zorundalar.!

[MENTION=14006]refik06[/MENTION]
Sizin dediğiniz olabilir ancak arkadaşın diğer konudaki resimlerini inceledim ve arkadaş daha önce dedi ki, Fransada yaşıyorum.! Yani banka hesabı zaten euro dur. Banada banka sorunu gibi geliyor ama 4. ay ödemesinide alamamış, banka bukadar uzun tutmazdı sanırım. Para geri gitti desek, 5. ay ödemesine geçen ay devreden bakiye olarak eklenirdi oda yok, Ticketlerde ödemenin yapıldığı banka hesaplarının bir ekran görüntüsünü istemek mantıklı gibi geliyor.
[MENTION=10960]fth[/MENTION] siz olatı yanlış anlamışsınız, YT ödememeiş durumu yok ortada. Arkadaş ödeme yapıldı ama bana gelmedi diyor, konusunda ki resimlerde bunu söylüyor zaten. Bu durumda nasıl bir yol izlemeli bence bunu bulmak lazım.

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] Siz bunlardan ödeme ekranının resmini istediniz mi ?
Banka ise hangi hesaba yapıldığını paypal ise hangi paypala yapıldığını size gözterebilirler, göztermek zorundalar.!

istedim ama öyle birşey yok gibi vs. birşeyler diyip geçiştirdi

hocam
creative ödeme miktarını euro olarak banka hesabına gönderiyor, ödemesini banka hesabı üzerinden alacak olan kullanıcı kendi banka hesabında euro tanımlaması yapması gerekiyor
eğer yapmazsa ödemesi yapıldığı halde para banka hesabında görünmüyor diye bir muhabbet duydum
acaba yaşadığınız sorun bu konu ile alakalı olabilir mi ?
ödemeyi banka hesabı ile mi yoksa paypal yolu ile mi alıyorsunuz ?

sağolsun etc_computer açıklamış fransada yaşadıgım ıcın zaten euro banka yoluyla istedim ama ordada birşey yok paypal yoluyla para gelıyor zaten diyer hesaplarım 50 dolar 100 dolar gibi ödemeler geldi ama banka ödemelerinde 2 ödememde gelmedi 350 dolar gelmedi adamlar ticketi bir üst seviyeye çıkardı dedim heralde halledildi öyle sandıgım içinde bu ay alacagım ödemeyi değiştirmedim ama megersem salaklık etmişim ortada hiçbirşey yok

istedim ama öyle birşey yok gibi vs. birşeyler diyip geçiştirdi

Olmaz ya öyle birşey, varsa benden kanalın aç bir ticket sana bütün detayları gözteriyim. Jaap şu aralar ne durumda bilgim yok. Kendisine ulaşamıyoruz, onlarla bağı var jaapın. Ben bu durumu Pabloy abir açıyım ama şunu yapmak zorundalar, size ödeme ekranı verebilirler. Hatta mecburlar, Benim ağımda 1 kişide yaşadık bunu mesela, arkadaş bir kaç hesap değişmiş ve paranın gitmediği hesabı kontrol ediyormuş ve 10 güne yakındır param gelmedi diye bir kaç konuşma yaptık ve sonunda Ticket aç bakalım dedim. Ticket açmadan kanal detaylarını göremiyorum çün kü, son 2 ayda 2 ayrı hesap girilmişti sisteme ve arkadaşa diğer hesabı kontrol etmesini söyledim ve durum tahmin ettiğimiz gibi :) diğer hesaba gitmiş.

Yani size o ekran resmini göndermek zorundalar, benim ödemem gelmedi diyen bütün ticketlere o ekran resmini alıp yolluyorum ben, işte bakın şu hesaplara yapılmış diye. Biraz sıkın isterseniz, YT ye şikayet edeceğim o ekran resmini yollamazsanız gibi... Bende Pabloya açıyım bu konuyu belki o jaapa ulaşır yada mantıklı bir çözüm yolu söyler belki.

İNŞALLAH ödemeyi kısa zamanda alırsınız
peki paypal olduğu halde ödemem gelmedi diyen varmı ?

Olmaz ya öyle birşey, varsa benden kanalın aç bir ticket sana bütün detayları gözteriyim. Jaap şu aralar ne durumda bilgim yok. Kendisine ulaşamıyoruz, onlarla bağı var jaapın. Ben bu durumu Pabloy abir açıyım ama şunu yapmak zorundalar, size ödeme ekranı verebilirler. Hatta mecburlar, Benim ağımda 1 kişide yaşadık bunu mesela, arkadaş bir kaç hesap değişmiş ve paranın gitmediği hesabı kontrol ediyormuş ve 10 güne yakındır param gelmedi diye bir kaç konuşma yaptık ve sonunda Ticket aç bakalım dedim. Ticket açmadan kanal detaylarını göremiyorum çün kü, son 2 ayda 2 ayrı hesap girilmişti sisteme ve arkadaşa diğer hesabı kontrol etmesini söyledim ve durum tahmin ettiğimiz gibi :) diğer hesaba gitmiş.

Yani size o ekran resmini göndermek zorundalar, benim ödemem gelmedi diyen bütün ticketlere o ekran resmini alıp yolluyorum ben, işte bakın şu hesaplara yapılmış diye. Biraz sıkın isterseniz, YT ye şikayet edeceğim o ekran resmini yollamazsanız gibi... Bende Pabloya açıyım bu konuyu belki o jaapa ulaşır yada mantıklı bir çözüm yolu söyler belki.

hocam Allah razı olsun sizden valla adamların bana ettiği hakaretleri görseniz forumda yönetici bir kaç kişi hem hakaret ediyor hemde 5 dakika sonra yorumları siliyor adamlar suçlu olmasa yorumları attıgım ssleri yorumlardan kaldırmazlardı.

şuan 1 haftadır ticketlerime cevap vermiyorlar zaten ama yttalk da takılmasını biliyor

hocam Allah razı olsun sizden valla adamların bana ettiği hakaretleri görseniz forumda yönetici bir kaç kişi hem hakaret ediyor hemde 5 dakika sonra yorumları siliyor adamlar suçlu olmasa yorumları attıgım ssleri yorumlardan kaldırmazlardı.

şuan 1 haftadır ticketlerime cevap vermiyorlar zaten ama yttalk da takılmasını biliyor

Ben bu durumu Pazartesi günü Pabloya açıyım, senin forumda paylaştığın ekran alıntılarınıda yollayım. Sende yine bilgi istemeye devam et. Gelişmeleride bana Mail yada bizim kendi formumuzdan özel mesaj olarak bildir.

Öyle iş olmaz ya, ne demek öyle bir bilgi yok.! Mecbur ödeme yapılmış ekranı verecekler. Bu forumda ki Hub ve Rec lerden rica ettin mi ? bu durumu ?

Ben bu durumu Pazartesi günü Pabloya açıyım, senin forumda paylaştığın ekran alıntılarınıda yollayım. Sende yine bilgi istemeye devam et. Gelişmeleride bana Mail yada bizim kendi formumuzdan özel mesaj olarak bildir.

Öyle iş olmaz ya, ne demek öyle bir bilgi yok.! Mecbur ödeme yapılmış ekranı verecekler. Bu forumda ki Hub ve Rec lerden rica ettin mi ? bu durumu ?

teşekkür ederim abi.

onların yardım edeceğini düşünmüyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri