Ödeme alan oldumu? (Azerbaycan' dan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Nedir bu adsenseden çektiğim? Bir kaç ay önce yüklü miktarda ödeme çeki elime ulaşmadı. Şimdide bir ay önce bankalarımız iban sistemine geçti adsensede ülkemiz için banka havalesi ekledi. Tüm bilgilerimdoğru girmeme rağmen ödeme banka hesabımda yok. Diğer banka ve benimle aynı bankada olanlar almış parasını bu gün. Dünde forumdan bir kaçı ödemem yatdı dedi. Sorun nerde? Şimdi adsense farklı hesaba ödeme yaparmı yoksa para gittimi :-)

Adsense ödeme ayarlarında banka bilgilerinin altında vasıtaçı banka bilgileri istiyor (isteğe bağlı) bunları doldurmadım ben. Ondan olabilirmi?

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hafta içini bekle...
not: adsense mailine gir ne yazıy? ödeme yapıldıgına dahil mail geldimi?onada bakın bi..

Hafta içini beklerimde. Ama diğerleri almış. Mailde ödeme gönderdi. İlk defa iban sistemiyle ödeme alıyorum. Ondan önce çekle nasıl öderse nasıl mail atarsa yine atmış. İlk defa değil hocam.

birader ben seni anlamıyorum işine geldi mi süper türkçe konuşuyorsun işine gelmedimi ben senye yaşi anlaxmirem gibi birşeyler yazıyorsun bu hesabı kullanan başkaları mı var çözemedim olayı.

birader ben seni anlamıyorum işine geldi mi süper türkçe konuşuyorsun işine gelmedimi ben senye yaşi anlaxmirem gibi birşeyler yazıyorsun bu hesabı kullanan başkaları mı var

Arkadaşım türk dili birdir. Azerice ya türkiye türkçesi... Ben bu kadar dilinde konuşuyorsam saygı duyman gerek. Sen benim dilimde ne biliyorsun peki. Konu bh değil. Telden acele yazıyorum diye olabilirm bu hesabı değil. Benim kullandığım bankayı kullananlar kendi hesaplarindan aldi parayı onu yazdım.

hocam sana soylemistim 3'is gununde paralar yatiyor..merak etme yatacaktir ben kac defa aldim banka yoluyla bir sorun cikmadi

hocam sana soylemistim 3'is gununde paralar yatiyor..merak etme yatacaktir ben kac defa aldim banka yoluyla bir sorun cikmadi

Gözleyek 3 gün daha. Bu hesabda nese problem var ondan narahatam. Sen adsense bank melumatlarını nece doldurmudan? O altdaki elva yer vara isteğe bağlı yazor olarıda doldurdun?

Arkadaşım türk dili birdir. Azerice ya türkiye türkçesi... Ben bu kadar dilinde konuşuyorsam saygı duyman gerek. Sen benim dilimde ne biliyorsun peki. Konu bh değil. Telden acele yazıyorum diye olabilirm bu hesabı değil. Benim kullandığım bankayı kullananlar kendi hesaplarindan aldi parayı onu yazdım.

yok hacı sen malsın o zaman,gecen gün üyelerden biri sana uzun zamandır görünmüyorsun nasılsın diye sordu sen ne dixen anlamiyemxi gibi bişeyler dedin,eleman uzun zamandır görmediğim için böyle sordum dedi sen ''iyi şimdi gördün'' gibi bişeyler saçmaladın,işine geldimi çok iyi anlıyorsun yazıyorsun o yüzden dedim.

yok hacı sen malsın o zaman,gecen gün üyelerden biri sana uzun zamandır görünmüyorsun nasılsın diye sordu sen ne dixen anlamiyemxi gibi bişeyler dedin,eleman uzun zamandır görmediğim için böyle sordum dedi sen ''iyi şimdi gördün'' gibi bişeyler saçmaladın,işine geldimi anlıyorsun o yüzden dedim.

Mal sensin. Adabına dikkat et oldumu? Kim ne yazar kime ne yazarım orası seni hiç ilgilendirmez. Konuyu konuya katma okemi?

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözleyek 3 gün daha. Bu hesabda nese problem var ondan narahatam. Sen adsense bank melumatlarını nece doldurmudan? O altdaki elva yer vara isteğe bağlı yazor olarıda doldurdun?

yok hocam onlari doldurma adi ustunde 'isteye bagli' sen banka hesabini dogru gir iban shift kodunu filan bekle 3'is gununde yatacaktir mutlaka.

yok hacı sen malsın o zaman,gecen gün üyelerden biri sana uzun zamandır görünmüyorsun nasılsın diye sordu sen ne dixen anlamiyemxi gibi bişeyler dedin,eleman uzun zamandır görmediğim için böyle sordum dedi sen ''iyi şimdi gördün'' gibi bişeyler saçmaladın,işine geldimi çok iyi anlıyorsun yazıyorsun o yüzden dedim.

hocam Allahınızı severseniz bu nasıl bir üsluptur . [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Report Edildiniz. [MENTION=12033]daralll[/MENTION]

@Dasboot nasıl 34 yaşındasın anlamadım valla .daha dün uyarıldın.uyarmakta haksızsın diye bana laf çattın.arkasından ban yedin.uyarı maksatlı olsun diye banı 1 gün yaptık.bugün gelip hala aynı uslüpla devam ediyorsun.normalde cevap hakkının olmadığı için bunları yazmamam gerekir ama 2 dk bir otur,düşün diye yazıyorum.senin tarzın buysa burda bulunma bir zahmet.

Haksızlık ve kötülük mutlaka bir gün yerini bulacaktır. Bana dediği sözden çok ülkeme, türkçeme ettiği saygısızlık dokundu. Azer ne...

Lütfen konuyu kilitleyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri