Panelde odendi gorsenir?
he gorsenir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Panelde odendi gorsenir?
Hele odemeyiblerMerhaba arkadaslar . [MENTION=8176]Lepact Deloup[/MENTION] [MENTION=10409]AO BaxishoV[/MENTION] [MENTION=9306]YildirimHiko97[/MENTION] [MENTION=10499]yt video maker[/MENTION] [MENTION=11437]eliko[/MENTION] adsense odemeleri odenen olub aranizda ? Bank Standart ve Bank of Baku ?
yenı bır konu acmak ıstemıyorum arkadaşlar kucuk bır sorum olacak bu odeme alamama sorunu yaşayan arkadaşlarım adsense bılgılerını hiç değiştirdilermi ?
Kendinden söylüyüm Hiç Değiştirmedim bu ay ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım.
hesap no değiştirdim. daha önce sorunsuz alıyordum.yenı bır konu acmak ıstemıyorum arkadaşlar kucuk bır sorum olacak bu odeme alamama sorunu yaşayan arkadaşlarım adsense bılgılerını hiç değiştirdilermi ?
Merhaba arkadaslar . [MENTION=8176]Lepact Deloup[/MENTION] [MENTION=10409]AO BaxishoV[/MENTION] [MENTION=9306]YildirimHiko97[/MENTION] [MENTION=10499]yt video maker[/MENTION] [MENTION=11437]eliko[/MENTION] adsense odemeleri odenen olub aranizda ? Bank Standart ve Bank of Baku ?
Merhaba
E-postanız için teşekkür ederiz.
Havale ödemeniz hakkında bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorunla ilgili daha fazla bilgi edinmek için ödeme ekibimize başvurduk. Yeni bir bilgi edindiğimizde e-posta üzerinden sizinle iletişime geçilecektir. Sorun giderme sürecinde bankanız ile iletişime geçmemiz gerekeceğinden, bu sürecin 1-3 hafta kadar sürebileceğini lütfen unutmayın.
Anlayışınız için teşekkür ederiz. Bu süre zarfında size yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa veya sorunla ilgili yeni bir bilgi edinirseniz, bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımızla,
Max
Google AdSense Ekibi
Dün attıgım ticketten böyle bir yanıt aldım 1-3 Hafta dahamı bekliyecem
yok hocam bu mesaj geldikten ertesi günü paramı aldım ben mesajı yanıtlayın hala paramı alamadım gibisinden
1-2 güne alırsın benimde bu mesaj geldikten 1 gün sonra para hesaba geçti.Dün attıgım ticketten böyle bir yanıt aldım 1-3 Hafta dahamı bekliyecem
1-2 güne alırsın benimde bu mesaj geldikten 1 gün sonra para hesaba geçti.
birde anket gönderdiler memnun kaldınız mı diye falan.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.