ödeme görünmüyor

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Merhaba;

Adsense hakkında tam detaylı bir bilgiye sahip değilim o yüzden konuyu açmam gerekti araştırma yaptım ama bir ccevap bulamadım soruma.

Ben youtube üzerinden kazanç alıyorum daha yeniyim bu işlerde şimdi resimlerle anlatıyım sorunumu.

Şimdi resim 1 i gösterirsem

içeriğinde numaralar verdim 1 - 2 ve 3

şimdi 1 demişim kazancıma bakmak için " Ürünler > İçerik Barındırıcıları için AdSense " sanırım doğru yer burası
sonra 2 demişim orda tarih bölümünden tüm zamanlar dedim başlangıç tarihimden bugüne kadar olan zamanı seçti.
sonra 3 demişim ondada başlangıç tarihinden bugüne olan kazancımı gösterdi buraya kadar herşeye doğru baktım sanırım demi.

sonra sadece aralık ayına baktım hani 200 tl kazanmazsan o ay ödemeni yollamıyolarlarmışya.

buda 2. resim

resimde 1 demişim aralık ayını seçtim sadece
resimde 2 demişim ondada kazancı gösterdi aralık ayı kazancını 200 tl ödeme eşiği geçtim kısacası.

ama şimdi şurda şöyle bir sorunum var ödemelerde

buda 3. resim

şimdi burda bana yapıalcak ödemeri görüyoruz demi doğru bakıyorum
ödemeler > Ödeme geçmişi diye ama hani benim kazancım 509 Tl idiya burda baktığımda ise daha farklı.

şimdi resimde 1 demişim bana ilk ödeme kasım ayında çıkmış 186 tl var 69 tl var nerdne ne gelmiş anlamadımda tam 2 sini bi yazmış 256 tl görnüyor sanırım ekim ayında 69 t kazanmışım kasım ayında da 186 tl 2 sini birleştirmiş vermiş yada daha farklı her neyse sonra

resim de 2 demişim 1 aralık - 31 aralık arası hiç işlem yok diyor ama 209 tl kazandım ben o ay neden böle diyor ?

resimde 3 demişim hiç işlem yok diyor tamam daha ocak ayı bitmedi onu anladık öle demesini

resimde 4 demişim geçeri bakiye 256,06 TL görnüyor neden böle olmuş ola bilir ? birde ben bu parayı tek bi kanal ile kazandım türkçe içerikdi aralık ayında o kanalım kütahyalı rasim özkanın ortya çıktığı denen videosunu paylaştıkdan kısa süre sonra kanalım kapandı toplulukdan sanırım herneyse dedim tekrar bi kanal türçe kanal açtım 1 tanede yabancı içerikli aralığın son haftasına kadar öle gitti işte 2-3 kanal daha açtım sonradan öle gitsin diyodum ki kanalımın bitansi tak telif yedi samanyolu tarafından neymiş fetullahın videosunu paylaşmıştım işte şu meşhur bedduası varya onu adamın bedduası bizemi vurdu bilmem
biggrin.gif
herneyse kanalım telif yiyince o adenseme bağlı en son açtığım 2-3 kanalda dahil tüm kanalların para kazanması kapandı. dedim hadi bi kanal daha açıyım yıl başından 1-2 gün önce açtım dün yada önceki gün o kanalında para kazanması devre dışı kaldı şimdi benim aralık ayında gözüken ödemem neden görünmüyor ola bilir ? kanallın kapandığında parayı alıp alamıyacağınla ilgili baktığımda para alınır demişler hep şimdi bu aralık ayı ödemesi bu kapanmadan dolayı gelmemiş ola bilirmi ? yeni kanal açsam aynı adsense bağlasam neolur sizce gene kapanma olurmuki kanallarda ?

Skype uzerinden detayli olarak anlatildi. Arkadasimizin sorunu pin ve banka dogrulamasini bu Aralik 27'de yaptigi icin, Kasim ayi ve onceki kazanclari alamamis. Bu ay tum kazanclarini alacak insallah.

Hayirli olsun.

valla kardeş sen oraları iyi açmışsın ben toplam kazancımı bile göremiom AaS:DA

---------- Mesaj saat 08:28:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:24:44 civarında gönderildi. ----------

ben senin derdini bilmiyorum ama sen benimkine derman olusan sevinirim birinci fotoda (3) diye yazdıgın tam kazancı nasıl açtın ? .d

---------- Mesaj saat 08:28:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:28:20 civarında gönderildi. ----------

kaç saattir ugraşıom olmuo daha adsenseye hesap eklemedim ondan mı acabA?

---------- Mesaj saat 08:35:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:28:41 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 08:28:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:24:44 civarında gönderildi. ----------

ben senin derdini bilmiyorum ama sen benimkine derman olusan sevinirim birinci fotoda (3) diye yazdıgın tam kazancı nasıl açtın ? .d

---------- Mesaj saat 08:28:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:28:20 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 08:35:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:28:41 civarında gönderildi. ----------

Bu girdiğiniz sayfanın altında İçerik için adsense linki var ona tıklarsanız toplam kazanç bölümünüde görebilirsiniz :)

OZKAN nickli arkadaşın dediği gibi dur resimle gösteriyim :D

önce 1 dki gibi ürünlere giriyon hocam sonra aşağı doğru indiğinde 2 deki gibi ortada içerikbarındırıcıları için adsense var oraya giriyosun orda sana paraların görünüyor işte 3 de tarih var orda günlük bigün önceki 7 günlük aylık tüm zaman gibi seçnekler var kzandığın paralara ölede baka biliyorsun :)

aynısı bende de oluyor bende PIN istedim Pını girdikten sonra o kazançlarım da mı yansıyacak ?

çok sagol kardeş eywlh d.

---------- Mesaj saat 11:15:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:12:41 civarında gönderildi. ----------

peki kardeş 2 şey sorucam adsense kanalıma birden fazla youtube kanalı eklersem bi sıkıntı olurmu ?

2. adsemsemde 6 tl var bunu nasıl çekicem

aynısı bende de oluyor bende PIN istedim Pını girdikten sonra o kazançlarım da mı yansıyacak ?

hocam tam sorununu anlamadım ama youtube kazançda kazançları direk gösteriyor sana pin girmedende görnüyor pin 20 tl yi geçince geliyor zaten

---------- Mesaj saat 11:43:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:40:22 civarında gönderildi. ----------

çok sagol kardeş eywlh d.

---------- Mesaj saat 11:15:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:12:41 civarında gönderildi. ----------

peki kardeş 2 şey sorucam adsense kanalıma birden fazla youtube kanalı eklersem bi sıkıntı olurmu ?

2. adsemsemde 6 tl var bunu nasıl çekicem

1 adsense ye 100-200 ... 500 e kadar yolu var diyolar ben sorun yaşamadım yani 1 den fazla ekleyince denemiştim.

adsense de 6 tl varsa daha bekliyceksin 20 tl olunca pin yolluyolar o gelen pini giriceksin işte sonra banka hesabın var onu ekliyorsun 2-3 güne sana bi para atıyolar doğrulamak için 0,12 krş falan sonra onu adsenseye giriyon bukadar geldi diye doğruluyon daha sonra işte ödeme zamanı gelince de ödemen yapılıyor.

sagol kardeş bişey daha sorucaktım şimdi benim bi video var çok izlendi 301+ yazıo orda kaldı yerinden oynamıyor .d

kaç gündür görünmüyor işte .d ben bir iki kere girdim oda link almak için girdim facede paylaşmak için yani ondan mı acaba d.

---------- Mesaj saat 08:47:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:45:51 civarında gönderildi. ----------

skype varmı aga sende vaktin varsa bana bi sesli yardım et ya

kaç gündür görünmüyor işte .d ben bir iki kere girdim oda link almak için girdim facede paylaşmak için yani ondan mı acaba d.

---------- Mesaj saat 08:47:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:45:51 civarında gönderildi. ----------

skype varmı aga sende vaktin varsa bana bi sesli yardım et ya

düzelmediyse sahte izlenim olmuştur çokca o yüzden hep 310+ da kalıcak sen en güzeli sil o videoyu:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri