Ödeme Hakkında Yardım

alican460

Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese iyi forumlar; Tüm forum ailesinin bayramını kutlarım öncelikle ben herhangi bir banka kullanmıyorum. Kazandığım parayı ben nasıl alabilirim. 10$ 20 $ kesmesinde bir sıkıntım yok. Kazandığım parayı çekmek istiyorum. Bankalara gidip hesap açtırmak istemiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olma şansınız var mı ?

adsense ise banka hesabı şart.Türkiyede çek bozdurmak sıkıntılı
Partner içinde paypal üzerinden alabilirsiniz.Diğerini banka ödemesi yapıyor.

bankadan ziyade yani korkunuz tam olarak ne bilmiyorum ama enpara önerebilirim size bi bankayla işiniz olmayacak çünkü herşeyi internetten yapacaksınız

bankadan ziyade yani korkunuz tam olarak ne bilmiyorum ama enpara önerebilirim size bi bankayla işiniz olmayacak çünkü herşeyi internetten yapacaksınız

arkadaş büyük ihtimal reşit değil o yüzden banka ile uğraşmak istemiyor

Merhaba

Hocam sıkıntısız bir sekilde para çekmek istiyorsanız gidin bir banka hesabı açın. Banka hesabı hayatınız boyunca heryerde lazım olacak. O yüzden ne kadar erken açarsanız okadar iyidir. Ayrıca ziraat bankasını öneririm. Havale yaparken kesinti yapmaz ve birçok yerde atmsi var. Eğer öğrenci isen hesap isletim ücretide almazlar.
Seninde bayramın kutlu olsun.

Not: 18 yasın altındaysan anne yada babanla gidip açabilirsin.

Yaşım 25 hocam. Daha önce garanti kullanıyordum karttan 50 TL 80 TL filan para kesintisi oluyordu birde kredi kartı kullanıyordum çok alışveriş yapıyorum diye hepsini kapattırdım. Asa arkadaşım enpara.comdan nasıl başvuru yapabilirim.Hesap açabilirim.? Bana detaylı pm atabilir misiniz ? Herkese ilgisi için teşekkür ederim.

kuveyturk bankasından hesap açtırabilirsin, hiç bir şekilde ücret kesmezler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri