Ödeme işleme girmeyen Adsense'ler için görüşüm.

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CemaLi

Platin Üye
Merhaba arkadaşlar bu olay yaklaşık 2 aydır başımıza gelmektedir.
Oraya çekiyorsun olmuyor, buraya çekiyorsun olmuyor.. Karşı taraftan da bir açıklama gelmiyor , herkesin kafasında farklı farklı düşünceler, görüşler oluyor.
Bende şöyle düşündüm, şimdi bizim elimizde bulunan kanalların 1 tanesinin para kazanması gittiğinde ne olduğunu hemen hemen herkes bilir.
O kanalın bağlı olduğu Adsense'ye bağlı tüm kanaların para kazanması gidiyordu. Bizde para kazanmasını geri açmak için g+ yöntemi veya hesabı silip geri alıp para kazanmasını tekrardan aktif edebiliyorduk .

Bu sefer Google çalışanları tam tersini uygulamışlar, Adsense'ye bağlı olan bir veya birden çok kanalın kara listeye alınmasından dolayı Google çalışanları o Adsense'de bulunan paraları bekletiyorlar.
Bu süreçte ne oluyor hesaplar inceleniyor incelenen hesapların bir çoğu ise banlanıyor. Kalanların ise ödemesi işleme girmiyor ve o şekilde bekletiriliyor.

Benim 5 haneli ve 4-5 ay üst üste düzenli ödeme aldığım Adsense hesabımdan 2 aydır ödeme alamıyorum. Bu doğrultu da aklımdan bunlar geçiyor.

Varsa sizinde bu konu hakkında görüşleriniz tartışabiliriz. Mail atan arkadaşlarımız oldu, dönüşler genelde ya oto cevap veya oyalama mailleri ile cevap verildi. Yok teknik filan felan gibisinden ( gerçekten teknik problem olabilir.)

Bu sıkıntıyı yaklaşık 2 aydır çekmekteyiz. Yukarıda yazdıklarımdan farklı bir görüş,düşünce yok aklımda ..

NOT : 1. Geçen ay ödemesi işleme girmeyen arkadaşlar, kanallarını yeni Adsense'ye taşımalarına rağmen yeni Adsense bile işleme girmedi bu ay.
2. Özgün çalışan arkadaşlarımız da mevcut ve onların ki de işleme girmemiş, ona hiç anlam vermiş değilim.

Son düzenleme:
olabilir..
Eskiden para kazanmayı acıktan kapatıyordu simdi ise gizliden kapatıyor olabilir

ve olmayabilir de özgün calısanların veyahut yarı özgün calısan birkac kişinin de işleme girmemiş

Teknik problem diyilen şey aynı bu konuda bahsettiğin sistemin ters işleyip bunları farketmesi, yeni algoritmalarında bunu farkettirecek bir gelişim göstermişler, o yüzdendir maillerde söylenilen teknik sorunlar, çoğu kişide mail atmaya yanaşmıyor, destek istediği hesabı adsense müşteri temsilcileri tarafından farkedilip işin dahada hızlı bir hal almasını istemiyorlar, umarım farkedilmeden diğer tarafa geçer hesaplarınız.

Benim hesabın para kazanması kapatılmış o kanalı silemedim her kanal eklediğimde para kazanması gidiyordu 3 ay sonra kendi düzelmişti bununla alakası olabilirmi acaba

özgün calışanların da işleme girmedigi için tezim baştan yanlış ancak

yegenimin kendi kanallarını kopyaladıgı adsensesi ile yarı özgün kanallarının adsensesi arası şöyle bir durum var iki aydır

ana adsense de kesinleşenmiktardan cok daha fazla ödeme alırken diger adsensesinde işleme girmiyor ödeme bence kesinleşen miktardan fazla ödeme alan kişiler forumda da mevcut.

Ben de aynı kanaatdeyim. Eğer bir kanal sıfır adsenseye taşınmasına rağmen para kesinleşmiyorsa (@jakabvo) , burda kesinlikle kanal üzerinde bişeylerin yapılmaya calıştıgı görebiliriz...Kanaldan o adsenseyi mimliyor, mimlenen adsenseden diğer adsenselere takip başlıyor.

Bende bunu yeni getirilmeye çalışılan bir sistem olarak görüyorum. Bu bir teknik sorun değil. Bu adsense'in bocalamasıda değil yani birşeyleri bilerek yaptıkları düşüncesindeyim.
1 ay içinde bunun ne olduğu ortaya çıkacaktır. Ünlemi getirdiklerinde de ilk zamanlar ortalık karışmıştı. Tek ünlemde kanal mimleniyordu. Özgün video bile mimlenmemiş kanalda ünlem alıyordu. Çünkü sistem yeniydi ve tam oturmadan üzerimizde test etmişti google. Şimdi belli bir sayıda ünlem alınca kanal mimleniyor.

Bu olayda böyle bana göre test aşamasında olan bir uygulama. Ve yine bizler üzerinde deneyerek can yakarak sistemi oturtuyor. Yarın öbürgün biliyorum eminim bir uyarı çıkacak kanallarda yada adsense'de bunun ne oldugunu anlayacağız

Bence pinlemeylede alakalı olabilir benim tezim bu 3 ay önce ilk ay pini yola çıkmayan 2.ay pini yola çıkan adsense kesinleşmedi bile ama ilk ay pinlediğim adsense işleme girdi yada kimlikle doğrulamada işlememe girmeme sebebi olmuş olabilir.

Bu nedenle var olan kanalları başka Adsense'ye taşıyıp o Adsense'yide riske atmak istemiyorum. Kanalların hepsini Quize taşıyacam kabul ederlerse artık .

bence hiçbirinle alakası yok çok saçma özgün kanallarda var ödeme alamayan bu yüzden tezin yanlıs

en son 10 gün önce para kazanmam gitti. Bunun için ödeme yapmazlar mı diyosun yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri