Ödeme Sorunu - İşleme Girmeyen , Ödeme Alamayanlar Baksın

вαттυѕαу;601307' Alıntı:
Rüyanda görürsün demesine 7 gün ceza vermedim dimi , Sokak agzıyla forumda konuşup Rüyanda görürsün o parayı ne demek ? Bunu bana dedi degil , Bu konuşma uslubuyla dedigi için 7 gün ceza aldı

Zamanın da bu forumda bana kişiliğime ;
"ciğeri 5 para etmez adam"
"karekter yoksunu"
"10 liralık adamsın"
diye uluorta beyanlarda bulunan kişiler sadece ceza puanı aldılar.
Demek sana söyleseler, 6 ay F tipine gönderceksiniz.
Bu kadarına da pes!!!

Zamanın da bu forumda bana kişiliğime ;
"ciğeri 5 para etmez adam"
"karekter yoksunu"
"10 liralık adamsın"
diye uluorta beyanlarda bulunan kişiler sadece ceza puanı aldılar.
Demek sana söyleseler, 6 ay F tipine gönderceksiniz.
Bu kadarına da pes!!!

Sana bu yukarda ki kelimeleri ettiklerinde bana söyledin mi ?

вαттυѕαу;601582' Alıntı:
Sana bu yukarda ki kelimeleri ettiklerinde bana söyledin mi ?

Sorun yok dostum,
Ben sadece konuyu baştan aşağı okudum (bu "rüyanda görürsün" diyen arkadaşıda tanımam etmem) ancak ağır bir ceza gibi geldi.

Forumda sinirler gerilmiş yine, hepte güzel insalar birbirlerne düşüyor ne yazıkkı
herkes hata yapabilir, asıl kaşarlar kıs kıs gülüyor,ayrıca konunun ne zararı varki, isteyen dener isteyen denemez, bencede googlenin kendi içinden kaynaklanan bir hata ve ayıbı bu olay ,ama bu konu iyi niyetli bir konu, ceza olayına gelince bişey söyleyemem tam iç yüzünü bilmeden ,çünki bu olayların bir de önyüzü vardır neyse ,amma velakin bende iyi bir ödeme bekliyordum 2 aydır hüsrana ugrayanlardanım, açıkcası birbirimizi kırmayalım deymez.konu için teşekkürler..

ah daral ah :) bir ben bir sen geri herkes suskun raidcall toplantısı yapalım başıda serkan abi çeksin ödemesi 2 3 aydır işleme girmeyenlerin oldugu ortak bişey yapalım hiçbir gelişme yok çünkü

5-6 adsensesi işleme girip ödenen arkadaşlara helal olsun...

arkadaş rus adsensesine taşıdık o bile işleme girmedi yuh be !!!

hocam ne zaman açıldı bu hesaplar 2014ten öncemi ?
hala ortak yön aramaya çalışıyorsunuz ama öyle bir yan yok.
her telden her çeşit adsensede bu sorun var.
gözlemlediğim kadarıyla adsenselerde ortak yön yok.
ilginçtir sadece kullanıcılarda ortak yön var,o da deneyimli olmaları :D
benim ilk ve son adsensemde sorun çıktı.

Google forumunda biri yazmısta yetkilimi bilmem.
Ödeme yapılmayan hesaplar incelemeye alınıyor, büyük ihtimal kapatılıyor.
Yani işleme girmeyenler incelemede

mesela aynı adsense 2dir ödeme alıyor.tabi 2014 hesabı.belki onunla ilgilidir diye düşündüm ama ne biliyim hocam.bildiğimden değilde belki ortak bi yön çıkar diye şeyettim

---------- Spam Engelliyici 11:21 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

2-3 aylık çoğu

üzücü bir durum hocam bence 0dan adsense açın yada alın.lakin onlarda bile sıkıntı olduğunu söylediniz rus adsensesine taşındığı halde.acaba kanallarlamı ilgili bi sorun var ?

Adsense çok profesyonelleri istemiyor ama yok hocam ben bırakmayacağımbu işin peşini.
Cem Yılmaz | Çok profesyonel... - YouTube

Sıfır kanal açıp, sıfır adsense açmak en mantıklısı.
Belliki işleme girmeyen adsenseki kanalları diğer adsenselere taşıyınca onlarda işleme girmiyor, o kanallar mimlenmiş belliki.

mesela aynı adsense 2dir ödeme alıyor.tabi 2014 hesabı.belki onunla ilgilidir diye düşündüm ama ne biliyim hocam.bildiğimden değilde belki ortak bi yön çıkar diye şeyettim

---------- Spam Engelliyici 11:21 ---------- Önceki Mesaj 11:20 ----------

üzücü bir durum hocam bence 0dan adsense açın yada alın.lakin onlarda bile sıkıntı olduğunu söylediniz rus adsensesine taşındığı halde.acaba kanallarlamı ilgili bi sorun var ?

1 yıllık kanallar-sıfır rus adsenseye bağlamıştım 2 ay önce

gitti maalesef 2 aydır para alamadım-ama elimdeki adsenseleri boşaltıyorum-partnere taşıyorum..adsense benim için the end...

+1 aynen ole yapiorum bende zararin neresinden donsen kardir hesabi hic farkli adsense falan deneyipde zaman kaybi yasamayacam tek temennim icerik yuzunden partnerden de atmasinlar..

Bu arada odeme alan arkadaslar bidahaki ay hic biseyin garantisi yok benim yattiya gerisi naparsa yapsin mantigiyla bakmayin konuya haziranda bas gostermeye baslayan bu sikinti giderek derinlesiyo..

ben dizi çalışıyordum şimdi nolcaksa :D partnere taşısam onlarda ödemezler

zaten partnere taşınan bu kanallar ödeme alınca bu saçmalığın google ın hatası olduğu ortaya çıkacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri