Ödeme Sorunu Yaşatmayan Partner Firması

pampa

Yasaklanmış
Herkese selamlar,

Ödeme sorunu yaşatmayan ve kolay kabul eden partner network tavsiyesi var mı arkadaşalar ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Youtube sistemi değiştirdiğinden beri bi sürü sorun yaşadık. Kafakafaya verip düzgün bi networkte karar kılmanın zamanı geldi artık :)

Creative ödüyor
Forela ödüyor
Awe ara sıra ödüyor
Zoomin ödüyor
YTR ödüyor
Fredom ödüyor
Life ödüyor
Quiz ödüyor

Gördüğüm kadarıyla ödüyor.

YTR - Deneme amaçlı kanal bağladım ödeme aldım
Creative - Hep sorunsuz ödeme aldım
Awe- Hiç alamadım
Forela - Hep aldım, 1 kere bloke ama bloke olmasını bekliyordum zaten. Forelayı öneririm
Zoomin- Spamda önermem kesinlikle
Fredom- Bu ay kanal yaptım denemek için
Life- Bu ay kanal yaptım denemek için
Quiz- Bu ay kanal yaptım denemek için

Sonuçları buraya yazarım

Son düzenleme:
Bende life network den aldım sorun çıkmıyor...

özgün çalışıyorsan bütün partnerlerden % 100 ödeme alırsın,spam çalışıyorsan bütün partnerlerden paranın bloke olma ihtimali var !

teşekkürler bilgiler için. Peki söylediğiniz networkler içinde en kolay kabul eden hangisi (awe şiddetle hariç :) )

özgün çalışıyorsan bütün partnerlerden % 100 ödeme alırsın,spam çalışıyorsan bütün partnerlerden paranın bloke olma ihtimali var !

Şunu merak ediyorum, özgün çalışmayanlara daha önce hiç ödeme sıkıntısı yaşatmamış partner firması var mı ?

awesomeness ilk defa bu ay aksattı yeni ödeme sistemine falan geçtik diyorlar ondan olabilir ama yinede beklemedeyiz.

awesomeness ilk defa bu ay aksattı yeni ödeme sistemine falan geçtik diyorlar ondan olabilir ama yinede beklemedeyiz.

awe ilk defa bu ay mı aksattı ? :)

belki doğru cümle şu olabilir "awe benim ödememi ilk defa bu ay aksattı '' :)

hepimiz biliyoruz ki ödemelerde en sorunlu firma awe dir.

bu konuyu bana açtıran firma da awedir !

awe ilk defa bu ay mı aksattı ? :)

belki doğru cümle şu olabilir "awe benim ödememi ilk defa bu ay aksattı '' :)

hepimiz biliyoruz ki ödemelerde en sorunlu firma awe dir.

bu konuyu bana açtıran firma da awedir !

awenin aslında alt yapısı yok ve bütün sorunlar bu yüzden oluyor. adamlar yetişemiyor.

awenin aslında alt yapısı yok ve bütün sorunlar bu yüzden oluyor. adamlar yetişemiyor.

herifler bizim sayemizde zengin oldu resmen, bize ödenmeyen paralar onlara kalıyordur. birde aynı şekilde kanalım kapandı awe ödemenin üstüne yattı life takır takır ödedi, awe resmen paraların üstüne yatıyor.

herifler bizim sayemizde zengin oldu resmen, bize ödenmeyen paralar onlara kalıyordur. birde aynı şekilde kanalım kapandı awe ödemenin üstüne yattı life takır takır ödedi, awe resmen paraların üstüne yatıyor.

konu yine aweye döndü :) konuyu dağıtmak istemiyorum ama burdan birkez daha yazıcam ilgilenen arkadaşlar için; eğer awe bana şubattan beri ödemediği paranın enaz yarısını beklediğimiz 2. Roundda yatırmassa direk mahkemeye veriyorum. Hem alacak için hem tazminat davası açıcam. Böyle bir durum gerçekleşirse sizleri bilgilendiririm..

konu yine aweye döndü :) konuyu dağıtmak istemiyorum ama burdan birkez daha yazıcam ilgilenen arkadaşlar için; eğer awe bana şubattan beri ödemediği paranın enaz yarısını beklediğimiz 2. Roundda yatırmassa direk mahkemeye veriyorum. Hem alacak için hem tazminat davası açıcam. Böyle bir durum gerçekleşirse sizleri bilgilendiririm..

neye göre açacaksınız? kanıtınız ney? awe Türkiye'ye vergi ödüyor mu? hocam dava sonucunu yazayım ben size: %1000 olumsuz.

neye göre açacaksınız? kanıtınız ney? awe Türkiye'ye vergi ödüyor mu? hocam dava sonucunu yazayım ben size: %1000 olumsuz.

Amerikada açıcam davayı tabiki.. Türkiyeye vergi ödemesiyle falan hiç bir alakası yok ! Herşeyin kayıtlı olduğu bi sistemden bahsediyoruz, neyin kanıtını soruyosun onu anlamadım ? Mahkeme youtubeden kanallarımı incelediği anda herşey çıkar zaten ortaya.. Neyse beklicez görcez..

yumi yeni sistem leride kendilerine benziyor sanirim. daha bir kurus alamadim subattan buyana Kahretsin oyle partneri

Amerikada açıcam davayı tabiki.. Türkiyeye vergi ödemesiyle falan hiç bir alakası yok ! Herşeyin kayıtlı olduğu bi sistemden bahsediyoruz, neyin kanıtını soruyosun onu anlamadım ? Mahkeme youtubeden kanallarımı incelediği anda herşey çıkar zaten ortaya.. Neyse beklicez görcez..

sakin ol pampa, böyle şeyler yapman tabii ki güzel fakat sonucu ben yazdım, bol vaktin varsa tabii ki uğraşabilirsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri