Ödeme sorunu

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsensede kesinleşen kazançlar mesela ekim ayının kazancı kesinleşcek 12 kasımda.
Şimdi bu kesinleşen kazançlara 0-12 kasım arası kazanılanlarda ekleniyor mu yoksa sadece 1-31 ekim arası mı ekleniyor ?
2.olarak
Kesinleşen 120 tlim var geçen aylardan.
1-30 ekim arası 50tl toplam kazanç var.
1 ve 2 kasımı da eklersem buna 77 tl oluyor şu an günlük +10 tl ile gidiyorum ödeme alırmıyım kesintilerle birlikte ?

Merhaba

Ekim 1-31 de kazandığınız kazançlar Kasım 12 gibi kesinleşir. bu böyle devam eder. Eğer kesinleştikten sonra 200 tl yi geçiyorsa kazancınız. ayın sonuna kadar ödeme alırsınız. Tabiki bütün onaylama işlemlerini yaptıysanız.

Merhaba

Ekim 1-31 de kazandığınız kazançlar Kasım 12 gibi kesinleşir. bu böyle devam eder. Eğer kesinleştikten sonra 200 tl yi geçiyorsa kazancınız. ayın sonuna kadar ödeme alırsınız. Tabiki bütün onaylama işlemlerini yaptıysanız.

Mesela ben ekimin 28inde bu işe tekrar başladım 31 ekime kadar 50 tl kazandım kesinleşen de geçen aylardan 120 tl vardı birde 1-2 kasım da da günlük 20-30 tl ile gidiyorum şu an yani kasımı da eklersek 50 tl olan kazanç 120 tl oluyor ben ödeme alırmıyım yoksa yine diğer aya mı devreder ?

Merhaba

kardesim bis orum olcak 1-31 ekim arası demissin ya hani diyelim simdi 1-31 ekim arası tek kanalın 90 dolara yakın getirisi var. ama kanal 4 kasımda para kazanmaya kapandı? para kesinlesirmi?

200 tl olana kadar kesinleşen kazançlarınız toplanır yani toplamda kesinleşen kazancınızın min200 tl olması gerekir. ödeme almanız için. isterseniz 2-3 ay ara verin

200 tl olana kadar kesinleşen kazançlarınız toplanır yani toplamda kesinleşen kazancınızın min200 tl olması gerekir. ödeme almanız için. isterseniz 2-3 ay ara verin

Ya ben kasımın ilk 2 günü 50tl tahmini kazanç geldi günlük böyle devam ediyor bu ekim kazancına yansırmı onu soruyorum ifade edemedim kendimi :D

Ya ben kasımın ilk 2 günü 50tl tahmini kazanç geldi günlük böyle devam ediyor bu ekim kazancına yansırmı onu soruyorum ifade edemedim kendimi :D

yansımaz kardesım. 1-30 kasıma yansır ::) kanallarına iyi davran :) 1 ay 15 gün sabret :)

yansımaz kardesım. 1-30 kasıma yansır ::) kanallarına iyi davran :) 1 ay 15 gün sabret :)

Bu ay da mı ödeme yok saçmalığa bak partnerde olasm şimdiye 2 kere almıştım keşke ekimde erken başlasaydım spam dolayısıyla ara vermiştim 28inde başladım 28-29-30-31 50 tl kazanç geldi 1-2 kasım 50 tl oldu şimdiden :/ diğer ay iyi bi para alacak gibiyim :D

Bu ay da mı ödeme yok saçmalığa bak partnerde olasm şimdiye 2 kere almıştım keşke ekimde erken başlasaydım spam dolayısıyla ara vermiştim 28inde başladım 28-29-30-31 50 tl kazanç geldi 1-2 kasım 50 tl oldu şimdiden :/ diğer ay iyi bi para alacak gibiyim :D

:) bende sabrediyorum sabır iyidir

Kasımda kazandıklarınız aralıkta kesinleşir siz böyle devam edin. Aralık ayında toplu para alırsınız parça parça almaktan daha iyidir bence .)

:) bende sabrediyorum sabır iyidir

senin kaç kesinleşecek ortalama ?

---------- Mesaj saat 16:10:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:03 civarında gönderildi. ----------

Kasımda kazandıklarınız aralıkta kesinleşir siz böyle devam edin. Aralık ayında toplu para alırsınız parça parça almaktan daha iyidir bence .)

elime küçük bir miktar geçse rahatlayacağım 16 yaşındayım bu para bana ilaç gibi gelirdi. :/ çok pişmanım 2 gün önce başlasam bu ay da ödeme alıyorum ama halime şükür artık günlükk +10 üstüne çıktım 2 gün önce 2 kanalım kapandı dün bi kanal daha açtım bugün 13 tl geldi şimdiden :)

hayırlısı ben bu ay kesin alıyorum bi min 200 tl :D

bunu yaz 10 gün sonra gel bence alamıcaksın 150-160 dolar felan kesinleşecek :D
çünkü tahmini kazançların ortalama %20si felan kesiliyor senin zaten kesinleşen 20$ varmış 3 ayda 167$ gelmiş alman zor gibi geldi aa şimdi aklıma geldi dolar ödeme alt limit 100$ hayırlı olsun kardeşim :D

bunu yaz 10 gün sonra gel bence alamıcaksın 150-160 dolar felan kesinleşecek :D
çünkü tahmini kazançların ortalama %20si felan kesiliyor senin zaten kesinleşen 20$ varmış 3 ayda 167$ gelmiş alman zor gibi geldi aa şimdi aklıma geldi dolar ödeme alt limit 100$ hayırlı olsun kardeşim :D

dostum 3 ay mobilden ugrastım suan pc topladım:) simdi önümüzdeki günlere bakalım :) eyw saol

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri