Ben 2008 mayıstan beri videolarımı aktif olarak yükleyip paylaşıyorum adsense hesabımı kasımın 17'sinde açtım, PIN'i 12 aralık'ta istedim 10 ocakta geldi PIN'im.
Şimdi kasım ayı geliri 543 TL yazıyodu o geldi cuma günü yattı yani. Aralık ayı izlenmem 71384 tıklanma 955 oran da 1.41TL adsense calculator'e göre 1400 TL civarı para gelmesi lazım.
Çünkü Kasım ayı gelirini hesapladım tamı tamına doğru çıktı 543,75 tam yani. O 17sinde geldi.
Zaten mantıken de bu izlenme ve oranlara 3 katı gibi bi para yatması lazım.
Kanalda olumsuz bi yazı falan da yok para kazanmayla ilgili aksi bi mail de yok.
Kanalın kapanmıştır diyolar benim kanalım hep aktif para kazanmaya da açık,
tüm videolarım ay boyunca da hiç uyarı almadım yani adsense sayfamda da yazmıyor aksi bişey.
Adsense Ödemeler sekmesine geldiğimde de 94,10 TL yazıyor. Ekran görüntüsü de bu aralık ayının.
şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.
Şimdi kasım ayı geliri 543 TL yazıyodu o geldi cuma günü yattı yani. Aralık ayı izlenmem 71384 tıklanma 955 oran da 1.41TL adsense calculator'e göre 1400 TL civarı para gelmesi lazım.
Çünkü Kasım ayı gelirini hesapladım tamı tamına doğru çıktı 543,75 tam yani. O 17sinde geldi.
Zaten mantıken de bu izlenme ve oranlara 3 katı gibi bi para yatması lazım.
Kanalda olumsuz bi yazı falan da yok para kazanmayla ilgili aksi bi mail de yok.
Kanalın kapanmıştır diyolar benim kanalım hep aktif para kazanmaya da açık,
tüm videolarım ay boyunca da hiç uyarı almadım yani adsense sayfamda da yazmıyor aksi bişey.
Adsense Ödemeler sekmesine geldiğimde de 94,10 TL yazıyor. Ekran görüntüsü de bu aralık ayının.
şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.