Ödüllü Çocuk Kanalı Yapmak

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

velixyz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.pokemonum.net
Yapacağım basit videoların içerisine gizli bilmeceler koyarak videolar yapmak istiyorum. Takipçilerimden ve izleyicilerimden bu bilmeceyi vs bulan bir kişiye her hafta oyuncak göndermeyi düşünüyorum. Bu kanal tutar mı? Bu şekilde çalışsam youtube kurallarına aykırı olur mı? Kanal kapatma sebebi olur mu?

sanmıyorum oyun oynayan arkadaşlar cd kod vs hediye ediyor. herhangi sorun olmaz çok yapan gördüm. adam videolarının içine kod yerleştiriyor çözene oyun veriyordu

senin derdin ne hocam ? çokmu biliyorsun ? yorumumla derdinne senin ?
benden iyi mi biliyorsun bakalım sen ha ? professinal channel creator ha ?

sakin ol dostum . relax !! sana bişey diyen olmadı. arkadaş buraya hevesle konu açmış özgünlüğe başlamak istemiş . Neden hevesini kırayım ki senin gibi ?
Ayrıca senden büyük kişilere saygılı ol . [MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] para dağıtıyordu böyle :D tuttumu tutmadı mı hatırlamıyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] de olabilir. Onur Kahveci hangisiyse o sürekli karıstırıyorum :D

Yapacağım basit videoların içerisine gizli bilmeceler koyarak videolar yapmak istiyorum. Takipçilerimden ve izleyicilerimden bu bilmeceyi vs bulan bir kişiye her hafta oyuncak göndermeyi düşünüyorum. Bu kanal tutar mı? Bu şekilde çalışsam youtube kurallarına aykırı olur mı? Kanal kapatma sebebi olur mu?

Denemeden bilemezsin
sağlam bir medya reklamı ile olmayacak hiç bir şey yok..

[MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION] Neden hikmet arkadaşa çıkıştınız anlayamadım onun sanmıyorum dediği herhangi bir sorun çıkmaz yapabilirsin demek, sende yazmışın olur diye. Bence boşu boşuna birbirinizin kalbini kırıyonuz.

[MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION] Neden hikmet arkadaşa çıkıştınız anlayamadım onun sanmıyorum dediği herhangi bir sorun çıkmaz yapabilirsin demek, sende yazmışın olur diye. Bence boşu boşuna birbirinizin kalbini kırıyonuz.

Hocam bence konuyu iyi oku .Ondan sonra yorum yap derim . Ben çıkışmadım.
[MENTION=10137]hikmetsonmez[/MENTION] 'in yazdıklarını iyi okuyun lütfen. Ben onla muhattap bile olmadım.

[MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION] Hocam ilk muhattap olan sizsiniz, sanmıyorum diyene aldanmayın demişsiniz sonradan onunla aynı doğrultuda cvp vermişsiniz. Oda haliyle size çıkışmış çıkışırken oda neden çıkıştığınızı belirtmemiş, bence ortada sadece mesajların ilk kelimesini okumak problemi var ikinizde birbirinizin ne yazdığını okumamış.

Ha benim görevim değil kim kimle tartışırsa tartışsın bu da son mesajım, ama iyiliği önermek benim görevim.

[MENTION=7782]mycrewsy[/MENTION] Hocam ilk muhattap olan sizsiniz, sanmıyorum diyene aldanmayın demişsiniz sonradan onunla aynı doğrultuda cvp vermişsiniz. Oda haliyle size çıkışmış çıkışırken oda neden çıkıştığınızı belirtmemiş, bence ortada sadece mesajların ilk kelimesini okumak problemi var ikinizde birbirinizin ne yazdığını okumamış.

Ha benim görevim değil kim kimle tartışırsa tartışsın bu da son mesajım, ama iyiliği önermek benim görevim.

Hocam zaten tartışmadık , tartışsak konu uzardı . iyiliğin için saol . Yani anlayacağınız ortada bir tartışma olmadı. . Teşekkürler .
Ben yorumumda zaten kırıcı bir cümle kullanmadım sadece arkadaşın hevesini kırmamak adına bir şeyler yazdım. Ama arkadaşın yazdığı yazıları okuyun.

"senin derdin ne hocam ? çokmu biliyorsun ? yorumumla derdinne senin ?
benden iyi mi biliyorsun bakalım sen ha ? professinal channel creator ha ?"

Size yazılsa bu yazı ne derdiniz ? ? ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri