Ödüllü Yardım

vatancafe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vatanticaret.net
Arkadaşlar sorun şu.Devre dışı kalan hesap nasıl silinir ?
Google hesabı YOUTUBE hesabı DEĞİL...
aylar önce devre dışı kalmış bir kaç hesap yüzünden yeni kanal açsamda para kazanma o hesaplar yüzünden devre dışı kalıyor.
Hesaba bir şekilde erişilemiyor.Google ile iletişime geçtim nafile.Ama gizli bir yöntemi varsa bu bir kaç kanalımı kökten silebilirsem bilgisini paylaşan arkadaşa 50 TL gönderirim.Kimseyle paylaşmak istemiyorsa özelden yazabilir.
buyrun arkadaşlar resimde ekledim klasik hesaba gir şurdan burdan sille olmuyor mesele hesaba girmemesi.Bakınız resime mail adresim ve şifremi girdiğimde karşılaştığım sayfa!!! ve sağ üst kçşeye bakınız oturum aç yazıyor yani açmamışım gibi.çünkü hesap devre dışı kanal değil.

Para vermene gerek yok forumda konusu mevcut cepteyim arkadaslar link vermezse aksam bulurum

Arkadaşlar sorun şu.Devre dışı kalan hesap nasıl silinir ?
Google hesabı YOUTUBE hesabı DEĞİL...
aylar önce devre dışı kalmış bir kaç hesap yüzünden yeni kanal açsamda para kazanma o hesaplar yüzünden devre dışı kalıyor.
Hesaba bir şekilde erişilemiyor.Google ile iletişime geçtim nafile.Ama gizli bir yöntemi varsa bu bir kaç kanalımı kökten silebilirsem bilgisini paylaşan arkadaşa 50 TL gönderirim.Kimseyle paylaşmak istemiyorsa özelden yazabilir.
takipteyim aynı sorun bende de var :)

hesabı kontrol ettim.google bütün erişimi kapatmış,hiç bir yolla silinemez maalesef...

aynı sorun bendede var sırf 1 kanal yüzünden 30 tane kanalın para kazanması kapatıldı o 1 kanalı silecektim baktım gmail kökten silinmiş...

o hesabın google+ sayfasına giriş yapabiliyorsan ulaşabilirsin. google + hesabına başka bir hesabını yönetici eklyerek diğer hesap üzrinden kanalı görebilrsin.

Bir de bu linki deneyin...

Bende de aynı problem var. Gmaile de girilmediğinden link işe yaramıyor maalesef.

---------- Mesaj saat 16:46:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:12 civarında gönderildi. ----------

sorun halen devam ediyor ve çözene ödülü vereceğim yardım arkadaşlar.

Aşağıdaki linki bir incele, arkadaş bu durumda olan bazı kanalları silebiliyordu. Benimki teliften devre dışı kalmıştı ancak bu şekildeki kanalları silemediğini söyledi. Seninki farklı sebepten devre dışı kaldıysa şansını bir dene istersen.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...nal-silme-islemleriniz-itina-ile-yapilir.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri