Office 365 Ücretsiz (Öğrenci ve Öğretmenlere)

dervegider

Kayıtlı Üye
konunun basligini gorunce biri beni etiketlemis sandim 365 :D

Arkadaşlar böyle bir olay çıkmış dünden beri millet yüklemeye çalışıyor ben de denedim şimdi Anadolu Üniversitesi mailimle, kabul etti yükleniyor şu an. Öğrenci mailinizin olması gerekiyormuş ya da öğretmen. Sınırsızmış.

Şurada tartışılıyor: Office 365 öğretmen ve öğrencilere ÜCRETSİZ.(Onedrive 1Tb depolama dahil)

Buradan indirebilirsiniz: Eğitimde Office

ögrenci mailini verde hem indireyim,hemde kanal acayim bari.:D

Okul maili ile spam yapmakta varmış kaderimizde. :D

Okul bitmeden hemen indireyim bende.

İndirdim kurdum orijinal office oldu bilgisayarda güzel görünüyor. :)

GizleBu planı ne süreyle kullanabilirim?
Uygun şartlara sahipseniz, mezun olana ya da uygun okuldaki kaydınız sona erene kadar planı kullanabilirsiniz. Öğrenci uygunluğu herhangi bir zamanda yeniden doğrulanabilir. Süre sonunda, Office uygulamaları, belgelerin görüntülenebileceği ancak yeni belgelerin düzenlenemeyeceği veya oluşturulamayacağı anlamına gelen sınırlı işlevsellik moduna girer. Ek olarak, Office Online ve OneDrive gibi okul e-posta adresi ile ilişkili olan çevrimiçi hizmetler artık çalışmaz.

ben 100 liraya geçen yıl almıştım bu paketi 4 yıl boyunca geçerli idi 1,11 tb da depo alanı var bedavalarla

Arkadaşlar böyle bir olay çıkmış dünden beri millet yüklemeye çalışıyor ben de denedim şimdi Anadolu Üniversitesi mailimle, kabul etti yükleniyor şu an. Öğrenci mailinizin olması gerekiyormuş ya da öğretmen. Sınırsızmış.

Şurada tartışılıyor: Office 365 öğretmen ve öğrencilere ÜCRETSİZ.(Onedrive 1Tb depolama dahil)

Buradan indirebilirsiniz: Eğitimde Office

Bende dün gece Anadolu Üniversitesi mailimle denedim kabul etti, iş yapar birşeye benziyor :)

alla alla meb de çalışıyorum ne k12.meb e ne de meb.gov.tr uzantıya izin veriyor :) Direk edu için yapılmış sanırım bu çalışma

Bızde unılıyz ama ogrencı maili denılen maili nerden alıcaz :D

---------- Spam Engelliyici 15:23 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

Edit: Sadece belli başlı unılere ücretsiz 4yılllık ve Özellere sanırım Koü de geçerli değilmiş zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri