Ofis açmayı düşünüyorum ?

krax

Yasaklanmış
Arkadaşlar kendime bir ofis açmayı düşünüyorum. Ev kalabalık o yüzden rahat çalışamıyorum. Ofisin İçine 2-3 tane bilgisayar koyacağım. Merak ettiğim bir konu var. Böyle hicbir satış yapmasak yinede vergi vermek vs. Gibi işlemleri yapmamız gereklimi ?

1+1 ya da 1+0 stüdyo daire kiralarsın. içine koyarsın masanı, sandalyeni olur biter. kim nereden bilecek zaten evi home ofis gibi kullandığını.

Bir tane arkadaş vardı forumda konusunu bulamadım şimdi.İstanbul'da sanırım bir şirket ofis şeklinde kişilere masa kiralıyordu deniz manzaralı,çay servisli vs vs.

o zaman bu zaman değil hocam az sabır
Hayırlısı hocam. Şuan kullandığım taktik bana iyi miktarlar kazandırmaya devam ediyor :)

1+1 ya da 1+0 stüdyo daire kiralarsın. içine koyarsın masanı, sandalyeni olur biter. kim nereden bilecek zaten evi home ofis gibi kullandığını.
Hocam aslında yol üstü bir yerde açmak istiyorum. İlerde dükkana çevirmek istiyorum ofisi.

siyasi olarak konuşmuyorum ama,akp nin bize en büyük güzelliği döviz giriş ve çıkışını serbest bırakmasıdır,artı olarak artık maliye banka hesaplarınıda izlemiyor..
vurun paranın gözüne ))
zaten türkiyede milletin hesap cüzdanları peşinde sadece ecevit koştu,haklıydı yada haksız onu tartışmıyorum şu anda.....
ama ötv yi de bize geçiren oydu..
not : hiç bir partiye sempatizanlığım yoktur.

siyasi olarak konuşmuyorum ama,akp nin bize en büyük güzelliği döviz giriş ve çıkışını serbest bırakmasıdır,artı olarak artık maliye banka hesaplarınıda izlemiyor..
vurun paranın gözüne ))
zaten türkiyede milletin hesap cüzdanları peşinde sadece ecevit koştu,haklıydı yada haksız onu tartışmıyorum şu anda.....

Hocam banka hesaplarini cok guzel izliyorlar :)

Oyle bi izliyorlar ki beni 1 senedir neredeyse peslerinden kosturuyorlar :)

Artık tüm bankalar falan filan herkesin hesabını görebiliyor.X bankada bir miktar paran olsun y bankadan telefona mesaj geliyor.Şu kadar TL kredi kullanabilirsiniz falan filan.

benimde hayalim hocam inşallah kazanırızda açarız inşallah :(
İnşallah hocam :)
vurun paranın gözüne ))

Aynen hocam size katılıyorum :)

Hocam banka hesaplarini cok guzel izliyorlar :)

Oyle bi izliyorlar ki beni 1 senedir neredeyse peslerinden kosturuyorlar :)

paranın %20 si quize %25 i falan youtube a %35 i gelir vergisine elektriği suyu bize de %5 falan kalır heralde. Bu düzen iyi eskiden olsa böyle ekmek yedirmezlerdi.

bu arada konu açan arkadaşı unuttum :) akadaşım eylül 15 e kadar bence kıpırdama hiiç bir yere bi herşey belli olsun önünü gör. İntenet işine de güvenip ne bir borca gir nede bir iş yap :)

paranın %20 si quize %25 i falan youtube a %35 i gelir vergisine elektriği suyu bize de %5 falan kalır heralde. Bu düzen iyi eskiden olsa böyle ekmek yedirmezlerdi.

bu arada konu açan arkadaşı unuttum :) akadaşım eylül 15 e kadar bence kıpırdama hiiç bir yere bi herşey belli olsun önünü gör. İntenet işine de güvenip ne bir borca gir nede bir iş yap :)

Aynen hocam. Bu işi sadece ek iş olarak görüyorum kesin para gözüyle bakmıyorum. 2-3 ay sonra ofis açıp ilerde onu iyi getirisi olacak bir dükkana çevirmeyi düşünüyorum :)

@krax
nerde oturuyorsun dostum yaş kaçtı öğrenebilirmiyim. Aynı zamanda bu işi meslek olarak seçmemek tercihi senin ama yanıldığına inanıyorum neden dersen internet sadece youtube demek değildir sadece bu forumda yt işini bilmeyen ama yan işlerini yapanlar bile iyi kazanıyorlar aynı zamanda bu işin , site , alım satım , diğer kollarıda mevcut bu senin girişkenliğine bağlıdır. dışarıda real bir işte 20 sende maaş +emeklilik yapabilirken belki burda internet ortamında bunu 3 senede yapabilirsin aslında bir çok örneğide var forumda takip ve araştırma sonucunda anlicaksın ama tabi burdan baktığında sana ayda üç beşk kazanan birileri gibi gelirler ama işin aslı çokdaha ilerisidir.

Bir tane arkadaş vardı forumda konusunu bulamadım şimdi.İstanbul'da sanırım bir şirket ofis şeklinde kişilere masa kiralıyordu deniz manzaralı,çay servisli vs vs.

bendim hocam.Konuyu kaldırttım.Ancak konu sahibi arkadaşa yorumum şuanda vakti değil bunun :)

Hayırlısı hocam. Şuan kullandığım taktik bana iyi miktarlar kazandırmaya devam ediyor :)

Hocam allah daha cok versin ama sakin ama sakin borclanarak boyle bi ise girme. Gunluk 1000$ bile kazansan o kanalin en az 45 gun acik kalacak ki odeme alabilesin. Karar sizin tabi en nihayetinde...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri