Ofis açmayı düşünüyorum ?

ofis açacaksan kenar birikmiş paranın mutlaka olması gerekiyor en az 5-6 aylık paranı ayır kira için ona dokunma veya peşin ver

@krax
nerde oturuyorsun dostum yaş kaçtı öğrenebilirmiyim. Aynı zamanda bu işi meslek olarak seçmemek tercihi senin ama yanıldığına inanıyorum neden dersen internet sadece youtube demek değildir sadece bu forumda yt işini bilmeyen ama yan işlerini yapanlar bile iyi kazanıyorlar aynı zamanda bu işin , site , alım satım , diğer kollarıda mevcut bu senin girişkenliğine bağlıdır. dışarıda real bir işte 20 sende maaş +emeklilik yapabilirken belki burda internet ortamında bunu 3 senede yapabilirsin aslında bir çok örneğide var forumda takip ve araştırma sonucunda anlicaksın ama tabi burdan baktığında sana ayda üç beşk kazanan birileri gibi gelirler ama işin aslı çokdaha ilerisidir.
Çok Haklısın hocam. Yaş 19 aslında site işleri hakkında da az çok bilgim var. Kendimi dahada geliştirip farklı alanlarda da çalışmayı düşünüyorum.

Hocam allah daha cok versin ama sakin ama sakin borclanarak boyle bI işe girme. Gunluk 1000$ bile kazansan o kanalin en az 45 gun acik kalacak ki odeme alabilesin. Karar sizin tabi en nihayetinde...
Aynen Hocam. Biraz birikmisle bu işi yapmayı düşünüyorum.

ofis açacaksan kenar birikmiş paranın mutlaka olması gerekiyor en az 5-6 aylık paranı ayır kira için ona dokunma veya peşin ver

Katılıyorum size. 2-3 ay daha birikim yapıp öyle açmayı dusunuyorum.

3 ay önce acacam dersen desteklerdim ama şuan kritik süreç 1 eylüle kadar masrafa girmeemende fayda var

şuan yt ye güvenip ofis açılmaz eğer süper özgün ve hatırı sayılır abonen yoksa. Partnerlere yaptığı gibi 2-3 güzel güncellemeyle herkesi alaşağı edebilirler. Ama diyosan ki kenarda 1 senelik kira vs gideri karşılıcak nakitim var tabiki açabilirsin.

sadece bu iş için ofis açtım diyemem ama bende artık evde oturup çalışmıycam.bi dükkan açtım işte pc ve telefon aksesuarları,parçaları filan satıcam dükkana gelen olursa :) diger taraftanda yt işine devam.1 aydır düştük bi dükkan peşine,herşeyi bıraktım onla ugraşıyorum :D yıllık kirasını,içinin kendi zevkime göre düzenlenmesini filan bitirdim sayılır.kısmetse 4-5 gün sonra içine girip oturmayı planlıyorum bakalım.her ne olursa olsun,iyi hesap yapmak gerek.dükkanın 1 yıllık parasını genelde peşin alıyorlar zaten.o parayı şimdi vericeksin ama kimsenin gelip geçmedigi,hiçbişey satamayacagın biyer olursa ve yt işinde çözemeyecegin bi sorun olursa dükkan elinde patlar.yerinin az da olsa iş yapacak biyer olması ve şimdi olmasada sonra içine satacak bişeyler atman gerekebilir.

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] hocam o arkadaş [MENTION=28133]Zalim[/MENTION] olması lazım ofis kiralayan şirketten

sadece bu iş için ofis açtım diyemem ama bende artık evde oturup çalışmıycam.bi dükkan açtım işte pc ve telefon aksesuarları,parçaları filan satıcam dükkana gelen olursa :) diger taraftanda yt işine devam.1 aydır düştük bi dükkan peşine,herşeyi bıraktım onla ugraşıyorum :D yıllık kirasını,içinin kendi zevkime göre düzenlenmesini filan bitirdim sayılır.kısmetse 4-5 gün sonra içine girip oturmayı planlıyorum bakalım.her ne olursa olsun,iyi hesap yapmak gerek.dükkanın 1 yıllık parasını genelde peşin alıyorlar zaten.o parayı şimdi vericeksin ama kimsenin gelip geçmedigi,hiçbişey satamayacagın biyer olursa ve yt işinde çözemeyecegin bi sorun olursa dükkan elinde patlar.yerinin az da olsa iş yapacak biyer olması ve şimdi olmasada sonra içine satacak bişeyler atman gerekebilir.

hayırlı olsun pc toplama işini size havale ederiz artık:D

[MENTION=14042]mirzax114[/MENTION] görmedim hocam ya :) pardon

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri