Ofis hakkında bilgi.

İlla evden çıkmak istiyorsan hocam. Bitane çatıkatı bir bina tut evede yakın olsun mümkünse. Yada kafa dinlemek istiyorum dersen şehir dışı biyerde olabilir. Bir masa bir sandalye bide çekyat atarsın senden kıralı yok. Dışardan arkadaşların yada müşterilerin varsa onları orada ağırlarsın. Hem ev ortama hem ofis 2 si bir arada. Birde çatıkatları genelde ucu olur ama interneti sağlam bir mahallede tutmaya bak sonra pişman olma :)

%C3%A7at%C4%B1-kat%C4%B1-ofis.jpg

ben geçen sene böyle bir işe girdim.Bir residence da tuttum home office olarak sözleşme yapıldı geçtik başladık çalışmaya.Ertesi ay adsense büyük kıyım yaptı arkasından quiz bütün kanalları attı.Öylece dımdızlak kaldık ortada önceden elimizde kalan üç-beş kuruş olmasa bu işin içinden zor çıkardık.Demek istediğim yarın öbür gün sıkıntı çıktığında sıkıntıyı giderecek kadar paranız yoksa bence bu işe girmeyin.Ama yok benim param var diyorsanız ofis iyidir kafanız rahat olur.

"Kolektif House" araştırmanı tavsiye ederim tam size göre
Kolektif House | Paylaşımlı Ofis

Ben 300 lıraya kadar kafamı sokcak yer arıyorum hocam :) onları araştırdım fiyatlı cıkıyor baya. minik bi ofis yetecek yani Öneri için tşk. :)

bulundugun dairenin yanında-altında -üstünde kiralık bir yer bul oraya geç hem yol masrafın olmaz hem yemege dışarı çıkmış olursun hem eve yakın:D

o şekildede bakıyorum kardeşim kucucuk yere 600 lıra cekdıler bakırkoyde bulduk bakalım 350tl han içinde avukat varmış onun yeri 15m2 yeterli.

Bizde tutmustuk Ankarada bu hafta 450 tl ye hazır ofis esyalı güzel bi yer sonra vazgectik youtube kıyımları ve adsenselerin düzgün kesinlesmemesinden dolayı 11 Ocak görelim dedik.

evde çocuk varsa çalışacağın zaman odanın kapısını kilitle seni rahatsız etmesin, akşam 7 8 de açarsın kapıyı 2 3 saat çocukla zaman geçirirsin, YT yi normal iş gibi düşün, sabah 8 de evden çıkıyorsun akşam 7 de eve geliyorsun, bu süre içinde çocuğa zaman ayırabiliyormusun tabiki hayır, dışarda çalışmakla meşgulsun çünkü, bu işi de reeldeki işe göre uyarla

Cocuklu evde gece calisacaksin sessiz ortam :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlla evden çıkmak istiyorsan hocam. Bitane çatıkatı bir bina tut evede yakın olsun mümkünse. Yada kafa dinlemek istiyorum dersen şehir dışı biyerde olabilir. Bir masa bir sandalye bide çekyat atarsın senden kıralı yok. Dışardan arkadaşların yada müşterilerin varsa onları orada ağırlarsın. Hem ev ortama hem ofis 2 si bir arada. Birde çatıkatları genelde ucu olur ama interneti sağlam bir mahallede tutmaya bak sonra pişman olma :)

%C3%A7at%C4%B1-kat%C4%B1-ofis.jpg

Bulamıyorum malesef fiyatları uymuyor tek odaolsa olurda :)

evde çocuk varsa çalışacağın zaman odanın kapısını kilitle seni rahatsız etmesin, akşam 7 8 de açarsın kapıyı 2 3 saat çocukla zaman geçirirsin, YT yi normal iş gibi düşün, sabah 8 de evden çıkıyorsun akşam 7 de eve geliyorsun, bu süre içinde çocuğa zaman ayırabiliyormusun tabiki hayır, dışarda çalışmakla meşgulsun çünkü, bu işi de reeldeki işe göre uyarla

Boş oda yok malesef yemek odası var denedim olmuyor.

Cocuklu evde gece calisacaksin sessiz ortam :)

Uykun olunca Gunduz iyi kotu uyursun.bunyen alismasi lazim.evde en iyi alternatif bu.sessizlik istersen.

düzen olmuyor o zaman hocam gelen giden vs vs :)

çocuk yok ama kedi var bizdede,arkadaşa söyledigin bu kapıyı kapat içerde çalış olayı genelde ne çocukda ne benim kedide işe yaramaz hocam :) ben uyurken kapıyı kapatıp uyuyorum,bizim kedi ben uyanana kadar ortalıgı ayaga kaldırıyor içeri giricem diye :p çocukda aynı yani,durmaz bence...

Hocam çocuk vs var artık kafa kaldırmıyor çalışma ortamı olmuyor yani bu yüzden ufak bir kirayla ofise geçmeyi düşündüm.

madem öyle şimdiki evin kiraysa, fazladan 200-250 lira daha ver, 1 oda daha fazla olan bi yere taşın. hem boylelikle ek bir masrafin olmaz, hem de sessiz sakin bi sekilde en kosedeki odayi kendine ofis yaparsin. cok gerekliyse de ek yalitim yapabilirsin 500 liraya.

ev kira degilse yani seninse, kiraya ver, baska bi tane eve tasin, ve yukardakileri yap.

algoritma gibi oldu if else falan :D

hocam kapa odanın kapısını tak kulaklığı çalsın farid farjad piano müzik neyse. boşver masraf yapma devir ekonomi devri. :)

Bütün gün evde olmakta sıkıntı bir yerden sonra. Evlilerin deri daha da büyük: bütün gün evde pc başında oturan adamı hiçbir kadın istemez, bu tecrübeyi etme ihtimaliniz de cok yüksek, hele birde para kazanamiyorsaniz tam yandiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri