Öğrenci için en uygun kredi kartı ?

CanturkDaSilva33

Yasaklanmış
merhaba abilerim kardeşlerim :) akdeniz ünide okuyorum ve öğrenci için uygun bi kredi kartı almak istiyorum ama limiti 1000 tl felan olmalı :) bu limitli kartı hangi banka verir ? daha doğrusu hangi bankadan kredi kartı almalıyım önerileriniz nelerdir ? :)

Al kardişim al,3 ay sonra yine konuşalım ama burda:D

HSBC en yüksek limiti veriyor diye biliyorum yakışır sana,kesin onu al,diğer kartları da almaya başlarsın zaten ilk aydan sonra:D

hiç tavsiye etmemekle birlikte finans yoldan çevirdiğine verir.
öğrenciler için kredi kartı da vardı yanılmıyorsam...
3 ay sonra kk borcunu kapatmak için krediyi kim verir diye konu açmazsın umarım..

2 tane kullanıyorum play ve maximum bi bitmiyo borcu anasını satayım öğrenci halimle 2 kredi kartım var :D

yapı kredi ve iş bankası 500 lira limitli veriyor öğrencilere, bende ikisinden de var 500er limitli.ikiside çok iyi ama hangisi sence daha iyi dersen iş bankası derim.

yorumda ufaktan bir incee var ama hayırlısı :D sağol abimm :D

incesi kalını alma derim:Değer nette alışveriş falan yapıyorsan o tip işlere lazımsa annenden babandan ek kart çıkar hesabını bilirsin öğrenciye hiç gitmiyor bu kartlar direk batak bizde yedik o naneyi çok sıkıntı olur:D

hiç tavsiye etmemekle birlikte finans yoldan çevirdiğine verir.
öğrenciler için kredi kartı da vardı yanılmıyorsam...
3 ay sonra kk borcunu kapatmak için krediyi kim verir diye konu açmazsın umarım..

Bende de var bitane finans, bu da kredi kartlarının awesomnessi :D yoldan geçene veriyorlar...

ziraat al hacım, gerisi yalan, aidat derdi yok, iş bankası 20 lira kesiyo, yakı krediye de iyi diyolar ama bilmiyorum, kullanmadım

Alma 2006 da girdim üniversiteye girdiğim yıl aldım yıl 2014 hala o kartın devamını kullanıyorum. iş bankası saolsun öğrencilik bittikten sonra sanki işe girmişiz gibi limitide 1500 TL ye çıkarıvermiş. Durur mu o limit orda hala borcunu öderim. asgari asgari :)
İlla bende sizin gibi olmak istiyorum borcum olsun diyosan
card finans,hsbc alma (iliğini sömürürler)
iş bankası alabilirsin (buda iliğini sömürür ama çok hissettirmez)

almak bende istemiyorum ama şimdi bi telefon alacam 1300 lira o kadar parayı da nakit vermek istemiyorum eğer o kadar para verirsem ayağım kayar yerde yuvarlanırım babamda beni bi güzel tepeler :D kart alsam taksit yaptırsam rahat rahat öderim diye düşünüyorum :D

Ne demek hep düşündük bunları:D Ama bu iş babanda bitecek yine tecrübeyle sabit hatta etrafımdaki sayarsam tecrübelerle,kampüsün anasını ağlatmıştı hsbc:D

hepsi aynı işi farklı pozisyonlarda yapıyor...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri