Oguz Kagan´in duasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

black5410

Kayıtlı Üye
Daha önce okumayanlar için paylaşmak istedim.

Ulu Tanri

Güzel Tanri

Gök Tanri

Sen Türk´ü Türk Yurtlarini koru!..

Düsman serrinden sakla! TÜRK'ü yigitlikte daim et! TÜRK'ü erlik davasiyla yasat! TÜRK'ü gerçekçi yap! TÜRK'ün gönlüne herseyden önce, hatta kursagina ekmek koymadan evvel TÜRK'lük sevgisini koy! TÜRK'ü ideal ile yasat ve ideali hakikat yapmaya çalissinlar! Törelerini canlari gibi saklat! TÜRK'e zevk ve rahat verme! Bilakis zahmete alistir! Zahmetle yürekleri, bedenleri demir olsun! Bu sayede onlara yüksek çalisma kudreti verirsin! TÜRK'ü faal, cevval edersin. TÜRK'e degismez bir seciye ver! Zamanla seciyesi degismesin, sade tekemmülle tadilat görsün!

Ulu Tanrim

Milli kuvvet, namus, ahlak, azim, sebat, ideal, TÜRKÇÜLÜK ruhu, yurtseverlik, ilim, sanat teskilati, intizam, beden kuvveti ve zenginlik ile hasil oldugundan; TÜRK'e bunlari ver! TÜRK'ten hirsiz, namuzsuz türerse hemen kahret! TÜRK'e benlik, hem de yüksek bir benlik ver! TÜRK nefsine itimat sahibi olsun! TÜRK'ü muhakemeli, ciddi adam olarak yarat! Hissiyatina kapilip, öfke ile ayaklanmasin! Birden barut gibi parlamasin! Daima soguk kanli olsun! TÜRK'ü her milletten cesur yarat! Öç almayi TÜRK asla unutmasin

Ulu Tanrim

Namuzsuz bir tek TÜRK yaratacagina, dünyayi yik daha iyi! Ne kadar korkak TÜRK varsa hepsini helak et! TÜRK herseyi mukayese etsin! Yalniz akil ve mantik denen seylere birakma onu! Sabirli, derde dayanikli olsun! Iradesi çelik gibi olsun! Dönek TÜRK yaratma! TÜRK'leri maymun istahli yapma! TÜRK daima ihtiyatla adim atsin! Kimsenin tatli diline inanmasin! Kimseye emniyet olmasin! Çalisma zekâdan üstün bir kiymet oldugundan, TANRI, sen TÜRK'ü çaliskan et! TÜRK'ün ömrü çalisma ile geçsin! Ona daima çalisma aski ver! Hele elbirligi ile çalismayi alet etsin! Tembel TÜRK'ü hemen öldür! TÜRK'e her milletinkinden üstün zeka ver! Zeka ve çalisma; ikisi bir arada olunca TÜRK'ün önünde durulmaz! Milli büyüklügün tek sarti yüksek ideal, buna alismak için de yüksek ahlak, fedakarlik ve sebat lazim oldugundan TÜRK'leri ahlaklg, sebatlg ve fedai kil! TANRI, TÜRK'leri sen kendi elinle birlestir ve herseyden evvel ruhlari birlessin! Onlari tek bir kafa gibi birlestirici kültür sahibi et! TÜRK'ü töresine sadik kil, Tanri! TÜRK budunu: Biliniz ki atalar töresi asirlarin tecrübesi ile husule gelmis büyük bir hikmettir. Tanri beni töreye dokunmaktan ve dokundurmaktan sakladi ve saklasin!

Ulu Tanrim

Türk milletini lafçi degil, elinden is gelir insanlar et! Bir sey söylemek vazife yapmak degildir. Onu fiilen yapmak ve yaptirmanin vazife oldugunu beyinlere sok!

Ulu Tanrim

Sana hepsinden çok yalvardigim sudur: TÜRK'ü dalkavukluktan kurtar! Dalkavukluk ve emsali vasitalara zengin olmaktan koru! TÜRK'e kötü para hirsi verme! Dalkavuklari yok et!

Ulu Tanrim

TÜRK aile, töre ve disiplinini her seyden evvel koru! TÜRK topraginda hürler yasasin. Adaletten baska bir sey hüküm sürmesin! Sen TÜRK'e tabii seylere tabiata karsi sevgi ver! TÜRK yurdunda yoksulluk o kadar azalsin ki fakirlik suç sayilsin!

Acunu (Dünya´yi yaratan) güzel Tanrim

TÜRK'e insaniyetten evvel TÜRK milletini düsündür. Insanlarin insaniyet dedikleri sey, göz boyamak için icat edilmis bir boyadir. Insaniyet maskesi tasiyan öyle milletler vardir ki maskelerinin altinda canavarlar yasar. Insaniyeti gören olmadi. TANRI, TÜRK'e saglam, sürekli irade ver! Güçlüklerde, sabrini, tahammülünü ayni zamanda gayretini arttir! Ona esas seciye olarak vazife muhabbeti ve mesuliyet duygusu ver! Mesuliyeti TÜRK yurdundan eksik etme! En büyük kuvvetin TÜRKLÜK asi oldugunu TÜRK'e ögret!

Tanrim

TÜRKÇE konusulan, TÜRK'e yurtluk etmis olan yerleri kiyamete kadar TÜRK'ün hükmü altinda birak !

Okumus oldugunuz OGUZ KAGAN'in TÜRKLÜK duasi manevi degerlerini kaybetmeden çogalarak günümüze kadar devam etmistir. Bu yazi tablosunu okuma firsati bulan her TÜRK insallah okuduklarini anlar ve kendisine hayat tarzi olarak benimseyip, okumamis olanlara anlatarak ögretir. Eksikligini yaþadigimiz hemen hemen herşeyin bu TÜRKLÜK duasinda var olduguna inaniyoruz. Unutulmamasi gereken bizce en önemli husus; "Yasadigumiz dünyadan ebedi istirahatgâhimiza geçerken, sonsuzlukta yankilanacak tek seyin hayatta iken onurumuz için verdigimiz mücadele" oldugunu bilmektir. Bir insanin onuru, mensubu oldugu milletin yüceligi ve şerefi ile eşdegerdir. OGUZ KAGAN'in TÜRKLÜK DUASI dünyada konusulan diger TÜRK lehçelerine de uyarlanip ÖZTÜRKLER MÜCADELESI'nin bir çalişmasi olarak tüm dünya TÜRKLER'ine ulastirilacaktir. 2000 yilini BIRLESIK TÜRK DEVLETLERI'nin kurulmasi için milât kabul edip, tüm dünya TÜRKLER'ini bu kutsal davada göreve davet ederek var olan onur ve mücadele azmimizin devamini diliyoruz.

Yüce Allah Türk´ü korusun ve yüceltsin

Allah Türk'ü korusun ve yüceltsin

Bu ne arkadaşım şimdi Allah Türkü korusun Kürdü,Lazı,Çerkezi,Bulgarı,Arabı,Abazyalısı ? Biz Milliyetçi değil Ümmetçi olmalıyız Efendimizin hadisinde buyurduğu gibi “Arap'ın Acem'e, Acem'in de Arap'a üstünlüğü yoktur''

İlk kez gördüm, harika bir dua gerçekten. Allah üstümüze oynanan kötü oyunları bozup birlik ve beraberliğimizi sağlasın inşallah

Bu ne arkadaşım şimdi Allah Türkü korusun Kürdü,Lazı,Çerkezi,Bulgarı,Arabı,Abazyalısı ? Biz Milliyetçi değil Ümmetçi olmalıyız Efendimizin hadisinde buyurduğu gibi “Arap'ın Acem'e, Acem'in de Arap'a üstünlüğü yoktur''
isteyen istediği duayı yapar arkadaşım.sende git diğer ırkları söyleyerek duanı et.kimin ne için dua edeceği seni ilgilendirmez.Ne boş adamsınız yahu.

Arkadaşım önce Oğuz Kağan'ın kim olduğunu ne zaman yaşadığını tarihi öğren ondan sonra gel buraya yorum yap 2 satır yazı okuyup burada tartışma yaratıp kendi milletini ayırmaya çalışma bu siyasi konular burda konuşulacak konular değil ben burda birsürü haklı olduğum ama kimsenin kabul etmediği konuları günyüzüne çıkartırım fakat dediğim gibi burası siyası bir forum değil ve bu tartışma konusu değildir beğenmediysen ATA'nın yazdığı duayı okumazsın benimsemezsin.

isteyen istediği duayı yapar arkadaşım.sende git diğer ırkları söyleyerek duanı et.kimin ne için dua edeceği seni ilgilendirmez.Ne boş adamsınız yahu.

Hee yaw he :cool: Biz duamızı bütün Ümmeti Muhammed için ediyoruz dolu kardeşim 72,5 milleti tek tek sayamam

---------- Spam Engelliyici 01:34 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Arkadaşım önce Oğuz Kağan'ın kim olduğunu ne zaman yaşadığını tarihi öğren ondan sonra gel buraya yorum yap 2 satır yazı okuyup burada tartışma yaratıp kendi milletini ayırmaya çalışma bu siyasi konular burda konuşulacak konular değil ben burda birsürü haklı olduğum ama kimsenin kabul etmediği konuları günyüzüne çıkartırım fakat dediğim gibi burası siyası bir forum değil ve bu tartışma konusu değildir beğenmediysen ATA'nın yazdığı duayı okumazsın benimsemezsin.

Yaw kardeşim Ben ne diyorum sen ne diyosun hala yaa Ahhh Ahh :(

Hee yaw he :cool: Biz duamızı bütün Ümmeti Muhammed için ediyoruz dolu kardeşim 72,5 milleti tek tek sayamam
heh böyle de canımı ye.bırakın kim neye inanacaksa ona inansın onu savunsun.Tek bir mevzu dine gelmesin artık şurada.Sen yada ben kimseni burada anası babası değiliz.Kimin nasıl neyi desekleyeceğinide.Bende sana şunu diyorum Allah müslümanları korusun Hristiyanlara acımı çektirsin onları katletsinmi ? Allah herkezin rızkını kürt türk hristiyan musevi ayrı ayrı vermiştir.Allah Türküde Müslümanıda Hristiyanıda Kürt Çerkezide kazadan beladan cehennem ateşinden korusun.Artık konuları saptırmayın.Bırakın kim neye inanacaksa inansın.

Türk dememin sebebi Türkiyede yaşayan milletlerin genel adı benim anneanne ve babanne arnavut dedeler Türk ama ben kendimi Türk vatandaşı olarak görüyorum melezim yoksa benim atalarım Osmanlıydı diyorum herzaman gururlanarak ben ırkcılık yapma maksatlı yapmadım kendimi Türk olarak gördüğümden ve Allah'ın Türklere yardım etmesini isteidiğim için böyle yazdım

Ümmet mi ? Güldürme beni 1. dünya savaşında arapların türklere karşı neler yapmış bir bak istersen ? Din adı altında prim vermeyin şu kalleş heriflere..

"Nationalism is an infantile disease. It is the measles of mankind."

"Milliyetçilik bir çocukluk hastalığıdır. İnsan ırkının kızamığıdır"

Albert Einstein

Ümmet mi ? Güldürme beni 1. dünya savaşında arapların türklere karşı neler yapmış bir bak istersen ? Din adı altında prim vermeyin şu kalleş heriflere..

Kardeş sadece ümmet diyince aklına arap mi geliyor senin ? Irkından banane müslüman olması yetmez mi

Kardeş sadece ümmet diyince aklına arap mi geliyor senin ? Irkından banane müslüman olması yetmez mi

Demek istediğim sen ümmet diye kardeş ayağıyla yaklaşıyorsun onlar arkandan kuyunu kazıyor keza adı geçen birkaç ırk daha var o şekil ümmet felan hikaye türkün türkten başka dostu yoktur. Azcık tarih bilgisi olan zaten söylemek istediğimi gayet net bi şekilde anlamıştır.

"Nationalism is an infantile disease. It is the measles of mankind."

"Milliyetçilik bir çocukluk hastalığıdır. İnsan ırkının kızamığıdır"

Albert Einstein

O Albert Einstein'ın İsrail devletinin ilk başkanlığı teklifini geri çevirdiğini ve yahudi milliyetçisi olduğunu bilmemen maruz karşılanabilir hatta komünizm adı altında rus emperyalizmini asyada ve kafkaslarda birçok ülkeyi işgal edip yaygınlaştıranların ve en az 50 milyon kişinin canına kıyanların resmini kullanabilirsin de neden k.rt faşizmine ses etmeyen ''sizlerin'' konu Türklere gelince demokrat kesildiğini anlamakta gerçekten zorlanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri