Oguz Kagan´in duasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heh böyle de canımı ye.bırakın kim neye inanacaksa ona inansın onu savunsun.Tek bir mevzu dine gelmesin artık şurada.Sen yada ben kimseni burada anası babası değiliz.Kimin nasıl neyi desekleyeceğinide.Bende sana şunu diyorum Allah müslümanları korusun Hristiyanlara acımı çektirsin onları katletsinmi ? Allah herkezin rızkını kürt türk hristiyan musevi ayrı ayrı vermiştir.Allah Türküde Müslümanıda Hristiyanıda Kürt Çerkezide kazadan beladan cehennem ateşinden korusun.Artık konuları saptırmayın.Bırakın kim neye inanacaksa inansın.

Kardeşim sen çok mu diyalogcularla takildin Rabbim riziklarini elbet verir hiristiyanin da yahudinin de ateistinde amenna ama cehennem ateşinden korusun nedir yaw :( yapma gözünü sevdiğim

O Albert Einstein'ın İsrail devletinin ilk başkanlığı teklifini geri çevirdiğini ve yahudi milliyetçisi olduğunu bilmemen maruz karşılanabilir hatta komünizm adı altında rus emperyalizmini asyada ve kafkaslarda birçok ülkeyi işgal edip yaygınlaştıranların ve en az 50 milyon kişinin canına kıyanların resmini kullanabilirsin de neden k.rt faşizmine ses etmeyen ''sizlerin'' konu Türklere gelince demokrat kesildiğini anlamakta gerçekten zorlanıyorum.

Türkistan bölgesi,Rus çarlığı zamanında özgür bile değildi.SSCB Türkmenistan,Özbekistan,Kırgızistan,Kazakistan ve bir çok orta asya türk devletlerine özerklik ve cumhuriyet verdi.Onları SSCB'ye bağlı birer devlet yaptı.
Ekonomide,eğitimde hiçbir türlü ayrımcılık yaşanmadı.

rusya sovyet federatif sosyalist cumhuriyeti
azerbaycan sovyet sosyalist cuhuriyeti
ukrayna ssc
özbekistan ssc
gerçekten çok emperyalist ya bu ruslar .d

Ve ayrıca senin Kürt kelimesini sansürlemen zaten nasıl bir karaktere sahip olduğunun göstergesidir,yazık .)

edit

---------- Spam Engelliyici 00:12 ---------- Önceki Mesaj 00:12 ----------

Türkistan bölgesi,Rus çarlığı zamanında özgür bile değildi.SSCB Türkmenistan,Özbekistan,Kırgızistan,Kazakistan ve bir çok orta asya türk devletlerine özerklik ve cumhuriyet verdi.Onları SSCB'ye bağlı birer devlet yaptı.
Ekonomide,eğitimde hiçbir türlü ayrımcılık yaşanmadı.

rusya sovyet federatif sosyalist cumhuriyeti
azerbaycan sovyet sosyalist cuhuriyeti
ukrayna ssc
özbekistan ssc
gerçekten çok emperyalist ya bu ruslar .d

Ve ayrıca senin Kürt kelimesini sansürlemen zaten nasıl bir karaktere sahip olduğunun göstergesidir,yazık .)
işi siyasete dökme hocam adam ATA mız OĞUZ un duasını paylaşmış adamın konusunu neyse çevirdiniz ya ayıptır

edit..

Son düzenleme:
Herkes işine geleni paylaşıyor kabul edin. bu sitede çok siyaset yapan var özellikle bazıları çok ince mesajlar atıyor. siyaset gibi göstermeyip ufak bir eylemle insanları bir birlerine kışkırtmak çok kolay. nasıl bir milletiz işimize gelen atamızı sevecez işimize gelmeyene küfür edip hakaret edeceğiz öyle mi. yeter valla bıktık ya Türk Kürt Arap meselelerini Tartışmaktan. Herkese eşit şekilde adalet sağlansın yeter benim hem kürt hemde arap arkadaşlarım var Türk askıllı kürt arap insanlar yok mu yoksa ozaman doğuda neden yaşamıyoruz nedeni ne ? cevap hiç olmayacak olsada boş kardeşim bu ülke bölünemez kimse insanları bir birine düşürmeye çalışmasın. işine geleni kabul edip işine gelmeyeni kenara atmayacaksın. Oğuz kagan ne için ne zaman o duayı etmişse o zamanda Kullanmak doğrudur. ama bazı şeyleri bazı yerlerde kullanmanız başkalarına bir hakaret gibi gelebilir. bu beni asla ilgilendirmez tabi. ama bir askerimiz şehid olduğu zaman dışarıda bir kürt vatandaşı kürtçe müzik dinlemesi nekadar yanlışsa işte okadar yanlış... Kimse anasının karnında Türk olarak Doğmuyor.
Allah bize birlik beraberlik huzur versin.
kimse bana alıntı yapmasın cevap vermeyeceğim Tartışmak için cevap yazmadım.
umarım resim herşeyi İfade ediyordur.
J7aaYn.jpg
[/url][/IMG]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri