Mac os x kadar berbat bir isletim sistemi gormedim ama o makineye windows kurarsaniz iste o zaman canavara donusur![]()
O zaman windows'a devam teşekkürler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mac os x kadar berbat bir isletim sistemi gormedim ama o makineye windows kurarsaniz iste o zaman canavara donusur![]()
O kadar ram bence gereksiz kullanamıyo ki sistemler o kadar kasacak bi yazılım yok ki kullandıgmız.
Hız görmek isterseniz macbook alıp windows kurun![]()
ne demek kullanamıyor ramı
mesela bir exe'yi ben 7 defa çalıştırıyorum. exeleri çoklu çalıştırma programları var.
camtasianın save dosyalarını hazırlıyorum kategori kategori ve 6-7 defa camtasia çalıştırıp aynı anda 200-250 civarı batch render yaptırıyorum bilgisayara. her camtasia ya 50 şer tane save dosyasını toplu rendera ekliyorum ve 21 gb ram kullanılıyor.az önce baktım....
bendede buna benzer bir cihaz var. 32 gb ram.
ne demek kullanamıyor ramı
mesela bir exe'yi ben 7 defa çalıştırıyorum. exeleri çoklu çalıştırma programları var.
camtasianın save dosyalarını hazırlıyorum kategori kategori ve 6-7 defa camtasia çalıştırıp aynı anda 200-250 civarı batch render yaptırıyorum bilgisayara. her camtasia ya 50 şer tane save dosyasını toplu rendera ekliyorum ve 21 gb ram kullanılıyor.az önce baktım....
bendede buna benzer bir cihaz var. 32 gb ram.
Programın asıl amacı. windows u zararlı yazılımlardan koruma mesela. programdan şüphe duydunuz ve sandbox ile çalıştırdığınızda sandbox size o program için sanal ram ve sanal harddisk alanı oluşturup programı farklı bir windowstaymış gibi çalıştırıyor ve virüs olsa bile programı kapattığınızda herşey siliniyor.onu nasıl beceriyosunuz ögrenmek isterim![]()
hocam banada lazım bulamadım exe çoğraltıcının isimini yazarmısınız rşca etsem
Sagolasin senden cok yararli bisey yazdigin icin ilgilendigin icin cok tesekkur ederim.Programın asıl amacı. windows u zararlı yazılımlardan koruma mesela. programdan şüphe duydunuz ve sandbox ile çalıştırdığınızda sandbox size o program için sanal ram ve sanal harddisk alanı oluşturup programı farklı bir windowstaymış gibi çalıştırıyor ve virüs olsa bile programı kapattığınızda herşey siliniyor.
Camtasiada oluşturduğun save dosyaları ve video çıktıları silinmez sadece programa ait olan dosyalar silinir programı kapatınca. yani bir nevi güvenlik yazılımı. Örnek olarak camtasia dedim ama siz ona takılmayın her türlü program için geçerlidir
ama ben ve bir çok kişi bunu çoklu msn gibi düşünür. çoklu program çalıştırmak için kullanıyoruz.
Daha detayını ve indirme linkini veriyorum buyrun
Sandboxie ndir - Sandbox Temelli Gvenlik zalosyon Program - Gezginler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.