Oha Aşık Oldum Bu Bilgisayara :D

Mac os x kadar berbat bir isletim sistemi gormedim ama o makineye windows kurarsaniz iste o zaman canavara donusur ;)

deme öyle yaa sen alışamamışsın ondan :D bende windows kurucam yarın öbürgün 5 aydan sonra ilk defa gerekti :) onuda programın full halini mac os a uygun bulamadım ondan :D

O kadar ram bence gereksiz kullanamıyo ki sistemler o kadar kasacak bi yazılım yok ki kullandıgmız.

ne demek kullanamıyor ramı :)

mesela bir exe'yi ben 7 defa çalıştırıyorum. exeleri çoklu çalıştırma programları var.
camtasianın save dosyalarını hazırlıyorum kategori kategori ve 6-7 defa camtasia çalıştırıp aynı anda 200-250 civarı batch render yaptırıyorum bilgisayara. her camtasia ya 50 şer tane save dosyasını toplu rendera ekliyorum ve 21 gb ram kullanılıyor.az önce baktım....
bendede buna benzer bir cihaz var. 32 gb ram.

bu arada dibimi gören oldu mu?

bu bilgisayara dibim düştü. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

mesela bir exe'yi ben 7 defa çalıştırıyorum. exeleri çoklu çalıştırma programları var.
camtasianın save dosyalarını hazırlıyorum kategori kategori ve 6-7 defa camtasia çalıştırıp aynı anda 200-250 civarı batch render yaptırıyorum bilgisayara. her camtasia ya 50 şer tane save dosyasını toplu rendera ekliyorum ve 21 gb ram kullanılıyor.az önce baktım....

hocam banada lazım bulamadım exe çoğraltıcının isimini yazarmısınız rşca etsem

onu nasıl beceriyosunuz ögrenmek isterim :)

Oha asik oldum a kadar okudum basligi herhalde kiz a asik oldu sandim devamini okuyunca kiz degilmis

Laptop a 6 bin lira verilmez ne kadar iyi olursa olsun kasa gibi kullanmak istesen kullanamazsin nedense laptop kullanmayi pek sevmiyom zevk vermiyor

onu nasıl beceriyosunuz ögrenmek isterim :)
Programın asıl amacı. windows u zararlı yazılımlardan koruma mesela. programdan şüphe duydunuz ve sandbox ile çalıştırdığınızda sandbox size o program için sanal ram ve sanal harddisk alanı oluşturup programı farklı bir windowstaymış gibi çalıştırıyor ve virüs olsa bile programı kapattığınızda herşey siliniyor.
Camtasiada oluşturduğun save dosyaları ve video çıktıları silinmez sadece programa ait olan dosyalar silinir programı kapatınca. yani bir nevi güvenlik yazılımı.
ama ben ve bir çok kişi bunu çoklu msn gibi düşünür. çoklu program çalıştırmak için kullanıyoruz.

Daha detayını ve indirme linkini veriyorum buyrun

Sandboxie ndir - Sandbox Temelli Gvenlik zalosyon Program - Gezginler

hocam banada lazım bulamadım exe çoğraltıcının isimini yazarmısınız rşca etsem

Programın asıl amacı. windows u zararlı yazılımlardan koruma mesela. programdan şüphe duydunuz ve sandbox ile çalıştırdığınızda sandbox size o program için sanal ram ve sanal harddisk alanı oluşturup programı farklı bir windowstaymış gibi çalıştırıyor ve virüs olsa bile programı kapattığınızda herşey siliniyor.
Camtasiada oluşturduğun save dosyaları ve video çıktıları silinmez sadece programa ait olan dosyalar silinir programı kapatınca. yani bir nevi güvenlik yazılımı. Örnek olarak camtasia dedim ama siz ona takılmayın her türlü program için geçerlidir
ama ben ve bir çok kişi bunu çoklu msn gibi düşünür. çoklu program çalıştırmak için kullanıyoruz.

Ufaktan da bir tüyo vereyim. olurda bir videonuzda görüntüleme sayısı artırmak istersiniz. amacınız ne olursa olsun hiçbir sıkıntı çıkmaz. nasıl yapılabileceği fikrini de artık siz çözün. çünkü herşey sanallaşıyor bir düşünün. neyse artık düşünme süresi veriyorum. iyi düşünün bu programla youtubenin ve adsensenin google ın takip edemeyeceği şekilde çalışıyorsunuz. ahhh ahh ne programlar yapıyor adamlar.
:)

Son düzenleme:
Camtasiada oluşturduğun save dosyaları ve video çıktıları silinmez sadece programa ait olan dosyalar silinir programı kapatınca. yani bir nevi güvenlik yazılımı. Örnek olarak camtasia dedim ama siz ona takılmayın her türlü program için geçerlidir

Sagolasin senden cok yararli bisey yazdigin icin ilgilendigin icin cok tesekkur ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri