Oha Diyorum kanalı 1 milyon abone oldu

• Kullanıcı hsehan1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
videoların küçük resimlerini ne ile yapıyor bu arkadaşlar. ben de özgün kanalıma böyle küçük resimler hazırlamak istiyorum.

şu saçma kanalı beğenenlere inanamıyorum tamamen iticiler

zamanında partner sahibi ekinin kanalı 20k iken 1 ayda 100k yı bulacak demiş gerçektende kanal 1-2 ayda 100k yı bulmuştu.Bunun sebebide öne çıkarılan videolar ve ana sayfada partnerin etkisi.Oha diyorumun bu kadar hızlı büyümesinin temel sebeplerinden biride bu ve hergün 2 video gibi özgün bir kanal için çok uç sayıda video yüklemesi.

herkes bot bilmem ne diyolar ama şöyle düşünün çocuklar saçma sapan şeylerden bile çok hoşlanırlar çocukluğunu bi hatırlasanıza? yada ailenizin etrafında çocuk varsa ona bi bakın.

İnternet kullanan çocuk yaşı 5 6 7lerde hatta ben bile 1999da ilk internet kullanmaya başlamıştım yani şaşırmıyorum bu kanalı sevenlere. Şuan 22 yaşımdayım şu kanalda en az 20 30 videoyu beğenerek izlemiştim.

Merak ediyorum

ekipleri sağlam nerden baksan 10 kişi çalışıyor oldukları ofiste en kötü 3-5 bin kirası vardır.

ne kadar kazanıyorlar ki acaba değiyor mu ? nerden baksan 20-30 bin masrafları vardır..

Bot bunlar ya.Sahte izlenim falan hepsi YT yi dolandırıyorlar.
Biz o kadar nankör insanlarız ki adamların yaptıkları emeğe saygı gösterip destek vermemiz gerekirken türk oldukları için adamları karalamaya çalışıyoruz.kalkmış geçenlerde bi salakta video çekmiş kendini hangisi bot bot değildir diye soruyorlar youtube ana sayfasında denk geldim.Ne kamil adamlar varya.
2 gün spam yapan bu ülkede kral kesiliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri