Oje yemek

• Kullanıcı Makinist
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Makinist

Yasaklanmış
kaldığımız yerden yeme içmelere devam ediyoruz.güzel fikri olan varsa bu konuda video çekebilirim :D Videonun başında yaptığım hareketler kötü bir amaçla yapılmış değil kimse yanlış anlamasın şimdiden teşekkürler ...

https://www.youtube.com/watch?v=0M4O6dh-EI4

sagliginla oynuyorsun ojenin içinde kimyasal zararli maddeler var kansere yol açan Allah korusun.

Son düzenleme:
Hocam oyle degil, bence 10-15 tane ojeyi bi bardaga doldurup ustune de biraz aseton dokup icerseniz en kestirme yoldan hakkin rahmetine kavusmus olursunuz.

Yapmayin, etmeyin. Vallahi yazik gunah. Kendinizi dusunmuyorsaniz, ailenizi ve sizi sevenleri dusunun.

Ben kokusunu alınca evi terkediyorum adam yiyor. Kansorojen cart curt ne varsa onun içinde.

Direk kafana dikseydin hocam :D Hiç boşuna hoşuna gitmemiş gibi yapmaya çalışma bildiğin süpürdün ojeyi video ayağına :p

siz ne yaşıyonuz 3-5 lira içinse yapmayın etmeyin böyle şeyler hocam

spamcı olduğum için halime şükrediyorum, böyle sıkıntılarım yok çok şükür

biri arkadaşa özelden kategori göndersin de spama geçiş yapsın arkadaş

:) Ya kardeşim moralini bozmak gibi olmasın ama saçmalıyosunuz bazen. Gıda ürünleri neysede oje nedir ya.. Skat sakat işler yapıyosunuz valla. Bu bir şey yeme kanalları günden güne çoğalmaya başladı.

:) Ya kardeşim moralini bozmak gibi olmasın ama saçmalıyosunuz bazen. Gıda ürünleri neysede oje nedir ya.. Skat sakat işler yapıyosunuz valla. Bu bir şey yeme kanalları günden güne çoğalmaya başladı.

Diyorum işte eskiden özgün denilince akla oyun kanalı gelirdi şimdi börtü böcek kimyasal yemek geliyor :)

mavi yakışmış

şevkini kırmak istemem ama bence sen bol bol ceviz ye.

Sıradaki video: "Kendi etimi yedim..." Gidişat onu gösteriyor!

sülfirik asit iç birader baya abone gelir kanala ahahaha :D

Yakında foruma "Özgün olayım derken rahmetli olanlar" bölümü açılacak diye düşünmeyi başladım bu aralar :(

Yeme bizi. Ne koydun şişenin içine söyle :)

Hocam sizin ailenizden ,arkadaşlarınızdan v.s sizi hiç uyaran yok mu ,Hadi burada sadece forum üzerinden birbirimizi tanıyoruz ama gerçek hayatta sizi tanıyanlar arasında bu videolarla seviyeniz,itibarınız düşmüyor mu ? Hayat tecrübeniz yok mu ? Yarın bir gün adnızı deliye çıkarsa çoluk çoğun bile saygı duymadığı alay ettiği birisi olursanız?
Beni yanlış anlama sadece bazı şeyleri hatırlatmak istedim...

Son düzenleme:
yolun yol değil güzel kardeşim. ucunda milyonda olsa bir insan sağlığından fedakarlık etmez. değdi mi kendini kimyasala boğduğun 3-5 kuruş için? dünyada paradan çok daha değerli şeyler var. ilk olarak insanlık sonra sağlığın gelir, heba etme.

ilginç şeyler yemek özgün kanal için iyi fikir ama ojede yenmez ki be kardeşim. ojeyi "çok kansorojen madde var ya onu tırnağıma sürmem ben" diyen hatunlar var, sen mideye indiriyorsun :)

neyse karar senin tabii ama şöyle bir öneride bulunayım, bişeyler yedikten sonra efektleri biraz abart. "abaaooooovvv bu ney laaağğğnn ananı avradını bööööööğğğ" falan yapsan videoyu 4 kere ileri sarmazdım mesela :)

Forumca unutmaya haziriz lütfen tüm kanalini sil yeni sıfır bir kanal aç ve bana pm at özgün derken kendinizi rezil etmeyin o video izlendikce kimse helal olsun ne mide varmış demicek o videoyu cocuklarda izliyor yakismiyor yani iyi bişey sanacak lar sen uyarsan da çocuk cesareti cesaretin özgüvenin var gel dinle bizi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri