Okan Bayülgen'in Yayınında Protestocu Genç

Total rayting

Sıra 49
49 DADA STAR TV 24:41:52 26:00:00 1.52 8.93

Ab Grubu

Sıra no 26
26 DADA STAR TV 24:41:52 26:00:00 1.91 11.44

Okan baya toparlamışsın geçen haftalarda 60'larda geziyordun bu hafta 40'lara ulaşmışsın.
Her hafta bir Bayan soy programda ama bu sefer Sütyensiz olsunlar.
:D

canlı yayına ben karsıyım canlı olmaması lazım programlarin boyle seyleri yayina vermemeleri lazim ben proveke amaçlı oldugunu dusunuyorum calisilmis gibi sanki beyaza olan gercekti bence ama okan bayulgeninki plan gibi duruyor algı operasyonu yapıp takdir toplamak icin okan bayülgeni herkes övecek simdi hic sevmiyorum bu adamı

Caner koparttın valla :D Ama oladabilir burası Türkiye her şey olabilir valla ama güldüm ha hepimiz Komplo teorisyeni olduk [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam sağolsun :D:D:D

---------- Spam Engelliyici 12:59 ---------- Önceki Mesaj 12:55 ----------

Mesajları okudum herkes okanı takdir etmiş. Neyini takdir ettiniz acaba ?
Reklam olduğu ne kadar belli değilmi? bitek benmi farkettim planlanmış birşey olduğunu?

Olabilir aga ama olmayadabilir Okanın böyle şeyleri ihtiyacı olmaz, bide gerçekten Vatanseverdir Okan Bayülgen; konuşması biraz yanlı gibi geldi ama hayır bence gayet Politikti. ama kız kesin pkklı bi köpekti yaratık ya sen soyunsan ne soyunmasan ne.. Göz zevkimiz bozulur, hatta gözümüz bozulur kör oluruz Böyk

kadın oraya soyunmaya çıkacak kadar gözünü karartacak ve özür diliyerek gidip tekrar yerine oturacak? millet bu kadar enayimi

Bi kere hayvan derken hayvanlari aşalayici bir üslüp kullanma lütfen. Benimde muhabbet kuşum var simdiye kadar kimseye gece 3 te tecavuz etmedi kafesinde ötüyor en fazla. Diger bir konu artik lütfen milletin edebi ile ugrasmayin kadinlar şunu yapmasin kil tüy almasin etek giymesin soyunmasin. Allah aşkina artik namus kavramini kadınlarda aramayin . Edep aklin dis görünüşü demissin. Asil edep bir seylerden korktugun icin bazi davranislari kisitlamak degil gercekten kalbinden gelerek iyi insan olmaktir.

Mobil Mesaj
Ne demek istediğimi biliyorsun hocam. Ben kimsenin ne giyip giymeyecegine karışmam kendi kararı ama böyle edepsiz davranışları yapanlar hayvandir hem de canlı yayinda.
Şöyle düşünün eşiniz cocuklarinizla yolda gidiyorsunuz karşıdan bi erkek yada bayan çırılçıplak koşarak geliyor . Bunlara da rıza gösteriyor musunuz yapsinlar ne olacak dermisiniz?

reklamın dibi bence, böyle durumlarda genelde canlı yayın kesilir burada da adam işte bangır bangır kesmeyin yayını kesmeyein yayını diyor (: tezgah bence .

Arkadaş herkes Okan Bayülgen'in yaptığı konuşmasına kızın soyunmasına boş boş şeylere takılmış.Kimse kızı oraya nedne kim tarafından çıkartıldığına bakmıyor.
Gençliğin geldiği hale bakın.AKP vekillerine teşekkür ediyormuş.Aklıma gelen bütün küfür leri ettim o kıza.İzlerken de ettim işmdi ded ediyorum elime geçirsem saçını başına yolarak canlı yayında dövüceksin o kızı.Ulan sen kimsin ya, seni oraya çıkartan başındaki ********ler kim, ülkeyi ne hale getirdi bu ********ler ya.Kimse görmüyor anasını satıyım herkes gözünü kapatmış izliyor.
Yazmak istemiyorum yazmıcam diyorum, sinir oluyorum varya.

kesmeyin yayını reyting geliyo kesmeyin kesmeyiinnnnnn :)

ne iş yapıyor da bu kadar rahat soyunabiliyor .. bir öğretmen , doktor , muhendis değildir heralde ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri