Okul Hayatım Bitti.... İş Arıyorum

MarshallTeach

Yasaklanmış
Olayı uzatmıyacam yarınki sınava bağlı 70 alırsam geçiyorum alamassam kalıyorum.

Yaşım 16 4 5 Ay Sonra 17 Yaşıma Gircem.

1.75 Boy Yani İş İçin Uygun Biriyim Varsa İş Yeriniz Felan Çalışmak İçin Gelebilirim Yatma Yeri Varmı Yokmu Tam Bilgi Verirseniz Sevinirim. Artık Ailemede Yük Olmak İstemiyorum..

Pm Yada Yorum Atarak Belirtirseniz Yarın Duruma Göre Geri Dönüş Yapabilirim Teşekkürler..

Adıyaman'da Oturuyorum.. Şehir Dışına Gelebilirim.

"Nolur Abiler Ablalar Kardeşler Şu Ali Kardeşinize Bu Akşam Bir Dua Edin İnş İnş Geçerim Ben Ders Çalışıyorum İnş Geçerimde Mutluluğumu Sizinle Paylaşırım..."

Aciktanda olsa liseyi tamamla, sonrasindada acikogretimden universiteyi tamamla. Cok pisman olursun sonra.

Gir rastgele bi işe çırak olarak başla ama açıktan okulunuda oku lise diplomasını alınca ister üniversite sınavına girer iyi kötü bi üniversitede bölümünü okursun ister çırağı olduğun meslekte devam eder hayatını sürdürürsün neye yeteneğin varsa ona göre bi meslek seç

Edit : Şehirdışına çıkma yaşın küçük nerde ne olucağı hiç belli olmaz ailenle birlikte yaşa mahalle aralarındaki esnaflara sor illaki bulursun bi iş

Değerli kardeşim, ailene yük olmamak istiyorsan aileni bırakıp gitmemeli ve onlarla birlikte olmalısın.
Bu forumda öğrendiklerinle kazanç elde edip ailene de destek olursun.
Sakın yanlış bir şey yapıp tek başına ortada kalma. Ailenin yanında ol yine iş ara online yapabileceğin işlerin yanı sıra youtube işine devam et.
Ayrıca bir sınavda 70 almayınca okul hayatı bitmez, ben 30 yaşına kadar okudum ve hiç pişman değilim. Sana tavsiyem bu okulu bitirip üniversitede nereye gitmek istediğini düşünmeye başla. Okulun uzasa da bir sorun olmaz...

Hakkında hayırlısının olmasını diliyorum...

Gir rastgele bi işe çırak olarak başla ama açıktan okulunuda oku lise diplomasını alınca ister üniversite sınavına girer iyi kötü bi üniversitede bölümünü okursun ister çırağı olduğun meslekte devam eder hayatını sürdürürsün neye yeteneğin varsa ona göre bi meslek seç

Abi 9 yıldır pc başındayım ilk olarak haftada yarım saat sonra haftada 1 saat sonra 3 günde bir sonra 2 günde bir derken şimdi günde rahat 10 saat pc başında vakit ayırıyorum hayatımı bitiren şey bu illet şimdi ne olcak bilgim yok kellog'dan tutun adsenseye kadar herşeyi biliyorum ama neyime yarıyo ? açıktan kesin okuyacamda iş'te lazım işte bilmiyorum ne olacak. belki böyle daha hayırlı oldu 1 2 yıl sonra iyikide okul hayatım bitti derim

Abi 9 yıldır pc başındayım ilk olarak haftada yarım saat sonra haftada 1 saat sonra 3 günde bir sonra 2 günde bir derken şimdi günde rahat 10 saat pc başında vakit ayırıyorum hayatımı bitiren şey bu illet şimdi ne olcak bilgim yok kellog'dan tutun adsenseye kadar herşeyi biliyorum ama neyime yarıyo ? açıktan kesin okuyacamda iş'te lazım işte bilmiyorum ne olacak. belki böyle daha hayırlı oldu 1 2 yıl sonra iyikide okul hayatım bitti derim

kolay değil bu işler arkadaşım sağlam bi iş bulman en iyisi benden sana tavsiye ama iyikide okul hayatım bitti demezsin hiçbir zaman emin ol bundan.

İş hayatına atılırsan şayet ki, yemin ediyorum en fazla "1 ay" sonra okul kapısına koşmazsan ben de bir şey bilmiyorum. İş hayatı o kadar kolay ki anlatamam..

youtube den kazanç elde edemiyormusun ?

Ediyordumda geçersiz tık sağolsun sıfır hesap açıyorum birşey olmamasına rağmen 2.gün ban

---------- Mesaj saat 17:26:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:25:52 civarında gönderildi. ----------

İş hayatına atılırsan şayet ki, yemin ediyorum en fazla "1 ay" sonra okul kapısına koşmazsan ben de bir şey bilmiyorum. İş hayatı o kadar kolay ki anlatamam..

Biliyorum çevremde hep görüyorum tam belli değil işte ama yarın belli olcak

---------- Mesaj saat 17:27:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:26:33 civarında gönderildi. ----------

Edit : Şehirdışına çıkma yaşın küçük nerde ne olucağı hiç belli olmaz ailenle birlikte yaşa mahalle aralarındaki esnaflara sor illaki bulursun bi iş

Vallahi kafam şuan çok karışık inş geçerim fizik hiç anlamıyorum bu dersten bakalım ne olacak.

---------- Mesaj saat 17:28:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:27:15 civarında gönderildi. ----------

Değerli kardeşim, ailene yük olmamak istiyorsan aileni bırakıp gitmemeli ve onlarla birlikte olmalısın.
Bu forumda öğrendiklerinle kazanç elde edip ailene de destek olursun.
Sakın yanlış bir şey yapıp tek başına ortada kalma. Ailenin yanında ol yine iş ara online yapabileceğin işlerin yanı sıra youtube işine devam et.
Ayrıca bir sınavda 70 almayınca okul hayatı bitmez, ben 30 yaşına kadar okudum ve hiç pişman değilim. Sana tavsiyem bu okulu bitirip üniversitede nereye gitmek istediğini düşünmeye başla. Okulun uzasa da bir sorun olmaz...

Hakkında hayırlısının olmasını diliyorum...

Abi neyi istediysem biyerde birşey çıktı şu liseyi bitirsem ister inan ister inanma sınava girsem polis olabilme imkanım %90 derdimde liseyi bitirmek ama hiç polis fln olma hevesi yok tek derdim liseyi bitirmekti oda olmadı gibi .

hocanla konus durumunu anlat.gerekirse odev alarak yukseltmesini rica et..Hic bir ogretmen ,bir ogrencisinin okul hayatinin kendisi yuzunden bitmesini kabullenemez..

hocanla konus durumunu anlat.gerekirse odev alarak yukseltmesini rica et..Hic bir ogretmen ,bir ogrencisinin okul hayatinin kendisi yuzunden bitmesini kabullenemez..
Katılıyorum dostum adam akıllı derdini anlatırsan mutlaka ama mutlaka seni o dersten geçirir.

3 aydır 1 ders için yalvarıyorum yok diyolar ne hayır beklenilirki bunlardan yarın son çare zaten ya tamam yada devam olacak hayatımda yakasını tutacam

Böyle kritik bir sınavım olsa ders Japonca olsa gine de sabaha kadar çalışırdım.

Olayı uzatmıyacam yarınki sınava bağlı 70 alırsam geçiyorum alamassam kalıyorum.

Yaşım 16 4 5 Ay Sonra 17 Yaşıma Gircem.

1.75 Boy Yani İş İçin Uygun Biriyim Varsa İş Yeriniz Felan Çalışmak İçin Gelebilirim Yatma Yeri Varmı Yokmu Tam Bilgi Verirseniz Sevinirim. Artık Ailemede Yük Olmak İstemiyorum..

Pm Yada Yorum Atarak Belirtirseniz Yarın Duruma Göre Geri Dönüş Yapabilirim Teşekkürler..

Adıyaman'da Oturuyorum.. Şehir Dışına Gelebilirim.

Bu yasta ailenin yanindan kesinlikle ayrilma. Simdi kendini buyumus, olgun birisi olarak hissettigine eminim ama gelecekte bunun zararlarini gorursun. Ben 18 yasinda ailemden ayrilip yurtdisina ciktim, simdi geriye bakinca bunu sorguluyorum. Erkeklerde ergenlik 22-23 yasina kadar devam eden bir donemdir ve saglikli gelisim icin bu donemde ailenin yaninda olmasi cok onemli bir olgudur.

daha çok küçüksün aklını başına al...

Ortalama olarak aynı yaşlardayız, şuan arkadaşım bi medya oluşumu kuracak ve önü çok açık o senin gibi ailesine yük olmayıp hayatının tercihini yaptı ama elinde imkanları var ve benide o imkanlara dahil etmek için elinden geleni yaptı açıkcası Ailemi bırakabilecek olsam 1 dakka düşünemem oturur konuşur yoluma bakarım. Ama bunlar zor tercihler hayatının dönüm noktası ve ben burada kaldığım içinde çok mutluyum belki hayatım boyunca bin liralar kazanamayacağım üniversitem bitene kadar ama Ailemin yanında olabileceğim. Kararlarını doğru ver yanan ışığın peşinden hemen koşma karanlığa girişin ani olabilir, Hayatının en doğru en yanlış kararlarını verecek yaştasın. Pişman olmayacağın şeyler yap ve Kesinlikle bu sistemde okuyup bi bok olamasanda oku.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri