Okul Hayatım Bitti.... İş Arıyorum

millet 30-35 yaşnda üniversite okuyor senin daha koskoca yaşam var önünde 16 yaş nedir.ne iş yaparsan yap diploma al,işine yarar yaramaz orası ayrı konu çok pişman olursun yoksa.

hayatın bitti , köprü altında yaşıyacaksın , eh be kardeşim bu karamsarlık ?

şimdi işe başlasan sana verecekleri maaş ne ?

okulunu hiç olmazsa liseni bitir. Dersine çalış okuluna bak

Ortalama olarak aynı yaşlardayız, şuan arkadaşım bi medya oluşumu kuracak ve önü çok açık o senin gibi ailesine yük olmayıp hayatının tercihini yaptı ama elinde imkanları var ve benide o imkanlara dahil etmek için elinden geleni yaptı açıkcası Ailemi bırakabilecek olsam 1 dakka düşünemem oturur konuşur yoluma bakarım. Ama bunlar zor tercihler hayatının dönüm noktası ve ben burada kaldığım içinde çok mutluyum belki hayatım boyunca bin liralar kazanamayacağım üniversitem bitene kadar ama Ailemin yanında olabileceğim. Kararlarını doğru ver yanan ışığın peşinden hemen koşma karanlığa girişin ani olabilir, Hayatının en doğru en yanlış kararlarını verecek yaştasın. Pişman olmayacağın şeyler yap ve Kesinlikle bu sistemde okuyup bi bok olamasanda oku.

Derdim o zaten bizim burda torba tutuyolar hepsini tanıdık yani tanışmışlığımız var Allah göstermesin insan gerçekten birine muhtaç olmamak için herşeyi yapıyor kaç tane arkadaşım bu yüzden hapise girdi sicili karartı hayatı bitti...Aman Allah benden uzak tutsun tek isteğim bu akşam bi dua ette şu kardeşine geçeyim şu dersten.

mukakkak oku iş hayatı çok zor devlette bir yerlere gelmeye bak özel sektör berbat bir şey
ayrı yeten asgeri ücret bile vermezler sana canınıda alırlar ben den size tavsiye

burdakiler ne yazarsa yazsın o kendi bildigini yapıcak zaten sınav yarınmıs daha fazla bisey yapamaz ama fazlada moralini bozma belki hayırlısı budur.

hayat okulunda basarılar..

burdakiler ne yazarsa yazsın o kendi bildigini yapıcak zaten sınav yarınmıs daha fazla bisey yapamaz ama fazlada moralini bozma belki hayırlısı budur.

hayat okulunda basarılar..

Hayırlısı diyorum abi yani gözümün önünde çocuk yerine arkadaşını katıyor birşey olmuyor ben yapsam yakalanırım şans yok ya zaten neyi çok istediysem her zaman kaybeden oldum. Yani herşey okuyupta adam olmak felan değil çok şükür bazı işlerde yeteneğim var elimden tutanda var tek derdim liseyi bitirmek inş oda yarın belli olcak

Abi 9 yıldır pc başındayım ilk olarak haftada yarım saat sonra haftada 1 saat sonra 3 günde bir sonra 2 günde bir derken şimdi günde rahat 10 saat pc başında vakit ayırıyorum hayatımı bitiren şey bu illet şimdi ne olcak bilgim yok kellog'dan tutun adsenseye kadar herşeyi biliyorum ama neyime yarıyo ? açıktan kesin okuyacamda iş'te lazım işte bilmiyorum ne olacak. belki böyle daha hayırlı oldu 1 2 yıl sonra iyikide okul hayatım bitti derim

Dostum daha sınava bile girmemişsin bu kadar olumsuz bakma ne kadar zor olursa olsun çalışınca başarılamayacak şey yok sen elinden geleni yap emin ol geçersin sınıfını sabaha kadar çalış yine çalış 1 gün sık dişini sonradan pişman olma..

Hayırlısı diyorum abi yani gözümün önünde çocuk yerine arkadaşını katıyor birşey olmuyor ben yapsam yakalanırım şans yok ya zaten neyi çok istediysem her zaman kaybeden oldum. Yani herşey okuyupta adam olmak felan değil çok şükür bazı işlerde yeteneğim var elimden tutanda var tek derdim liseyi bitirmek inş oda yarın belli olcak

hakkında hayırlısı.. okumakla adam olunmuyor bunuda bil her okuyan adam mı , yada her adam okumus mu ? adamlık bambaska bi kavramdır. herkes okuycak diye bisey, ama sana tek tavsiyem su askere kadar kendine ne yaptın o yani 750tl lik bi ise girip ömür boyu çalısmayı kafandan kaldır sürekli gelecege yönelik adım at bazen riske gir riske girmeyen kazanamaz, ama ne yaparsan yap askere kadar biyerden kurtar kendini çünkü asıl hayat askerden sonra bide evlilik çagına geldim mi tamam daha, o vakte kadar ne yaptın o.

sokaktaki arkadas ortamınıda bosver emin ol bi 15 sene sonra çogu yanında olmuycak düstügünde kalkmak için bi el bulamadıgında anlıycaksın ne demek istedigimi

Youtube hevesinin bitirdiği bir okul serüveni gibi geldi. YT nimet de olabiliyorken bela da olabiliyor.

İnan ki senin kadar üzüldüm bu haberi duyunca.

Liseyi açıktan oku (Sorular çok kolay zaten)

Adıyaman'da üni varsa alabileceğim en yüksek puanı al 2 yıllık bölüme git.
Sana tavsiyem budur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri