okul uzatan üniversite öğrencilerine ek ders ücreti!

Bu kadar fazla olması çok ilginç. Benimde 3 kez aldığım dersler var bakalım bana ne kadar fatura çıkacak hocam. Geçmiş olsun hepimize. Paralı eğitime geçiyoruz yavaş yavaş.
ha ek olarak bitirme ödevi var fakat onun kredisi yok ona rağmen 140 lira da ona istiyorlar.

gss haraçları yetmedi şimdide öğrenciye mi taktılar.

Bir Ara Harçlar kalktı muhabbeti vardı?
Kalkmadı mı yoksa?

Bir Ara Harçlar kalktı muhabbeti vardı?
Kalkmadı mı yoksa?
başbakan harçları kaldırdı yök geri getirdi oldu o zaman, kendi şovlarını yaptılar yani. :rolleyes:

neymiş efendim anayasada bi madde varmış o yüzden 2. öğretimlerin harcı kaldırılamıyormuş yök o yüzden geri getirmiş.

bi gecede kendi kıçlarını kurtarmak için 10 tane yasayı meclisten geçirenler bi yasayı geçirmedi. :cool:

dün danışman hocama mesaj atmıştım neden bu şekilde çıkıyor diye sonra da kendim araştırdım ve yasa değişikliği sonucuna ulaşmıştım.

hocanın bile haberi yok değişiklikten yazdığı cevap aynen aşağıdaki gibidir.

Merhaba Muhammet. Benzer şikayetler bir kaç arkadaşından daha gelmiş. Neden bu kadar yüksek olduğunu ben de bilmiyorum. İlk dönemden kalan dersin var mı?

2000'den fazla harç ödeyenler var bu kanun ile birlikte, valla onların yerinde olcam viyana'da veya almanya'da üni okurum :)
hem o kadar parayı vercem, hemde devletin dötü boklu üniversitesinde mi okuyacağım hocaların ağız kokusunu ve egosunu çekerek ?

durduruldu derken

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:35 ----------

Kaldıgın derslerin kredisiniyle belli bir ücreti çarpiyorsun cıkan sonuc ile harcin toplami öyle biliyorum hocalar öyle demişti
Hocam tekrardan gorusulecek galiba. Ama subat sonuna kadar eski sistem devam edecek

Hocam tekrardan gorusulecek galiba. Ama subat sonuna kadar eski sistem devam edecek

Saten bu olayi ilk bizim ünide cikardilar ilk dönem aralik 31 ine kadar yatacakti herkez yatirdi paralari iyade ettiler ne olduysa tekrar cikardilar.

Konusu acilmisken beyler bu yil 2.ogretim tuttu 2hafta gittim sonra biraktim zorunlu olarak. Ama bu 2.donemin harcinida gecenlerde yatirdim kayit silmiyorlarmis diye seneye gitcem diye odedim. Simdi tum derslerden kaldi gorunuyorum hepsini oducemmi ben simdi :O

alttan 3 ders + staj var yaktın beni çu almanca öğretmenliği youtube paralarını üniye vercez gibi :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri