Okulların açılması ertelendi, 28 Eylül'de açıklanacak

dervegider

Kayıtlı Üye
Az önce açıklama yapılmış. YÖK'ü kapsamıyor yani üniversiteliler yine kendi tarihlerinde başlarlar. Hayırlısı olsun. :)

Üniler aynı tarihtemi bu kesinmi arkadaşlar

Üniler aynı tarihtemi bu kesinmi arkadaşlar

YÖK'ten bir açıklama yok. Bu tarz konularda üniversiteler hep bağımsız oluyor kendi istedikleri tarihte açılıyor. Akademik takviminizi kontrol edin, her üniversitenin farklı olduğu için şu tarihte açılacak demek olmaz bence.

hocam açıklanacak değil Okullar 28 Eylülde açılacakmış :D

Turizmlerin "Okullar geç açılsın" çağrısı üzerine Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile birlikte Bakanlar Kurulu'na sunulan öneri kabul edildi. Davutoğlu, okulların Kurban Bayramı sonrası yani 28 Eylül'de açılacağını açıkladı.

iyi iyi 14 gün fazla spam yaparız :D ne kadar güzel bi haber verdin facede görmüştüm ama sanada teşekkür ederim :D çok mutlu oldum yeminle

d2GAmn.jpg

İnşallah YÖK de bi açıklama yapar da Ehliyet sınavlarına gel - git yapmam :)

vay be bu tarihlerin artık beni hiç ilgilendirmemesi içimde buruk bir hüzün bırakıyor

iyi bir karar almışlar bayram ertesi açılacak mantıklı olanda bu,okulu bitirdik gerçi beni ilgilendirmiyor :)

YÖK te böyle bir karar alsaydı süper olurdu. Bizimki 7sinde açılıyor. Erkenden gitmek zorunda kalacağız.

Bizim okul ne zaman acılıyor bilmiyorum ama ben kasım da giderim herhalde :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri