Okulu Bırakma Kararı Aldım

hikmetsonmez

Yasaklanmış
Web sitesi
hikmetsonmez.com.tr
Bundan Banane ? Diyenleriniz Olcaktır. Bu Aralar Bu Konuları Konuşcağım Kimse Yok. Herkes Bi Triplerde. Konu Açmak İstedim. Yönetim İsterse Silebiilr.

2 Yıllık Özel Okulda İşletme Yönetimi Okuyorum. (İşletme tamam ! Özel yani üstüne para vererek %50 burslu okuyorum. en tembel insan topluluğu)
Bilgisayar Donanım yazılım konusunda çok iyiyimdir. 4-5 yıldır herşeyle ilgilendim photoshop dreamwiewer after effect office ne biliyim android vs vs çok çok şeyden anlarım herkes bana gelir bişi olunca bilgisayarına ancak belgen yoksa bu senin mesleğin olamıyor.

İstanbuldayım, Beylikdüzü 1,5 Saat Yol İkinci Dönem Okula Gitmemeye Başladım İyice Soğudum. 1 Sene İçinde İlk Dönem 2 İkinci Dönem 4 Zayıf Bıraktım 6/6 ders.
Bütler başlayacak ve 4 zayıf var ailemle konuşup artık bırakmak istediğimi söyleyeceğim.

çalışıp ödemem gerekiyor zaten, bende okul uzayacak daha fazla para gidicek.
o para ile iş kurarım ben ya üstüne bişiler koyar bi dükkan açarım yani.

yıllık 5,5k para verdim o para boku bokuna gitmiş olacak. o kadar emeğe mi üzüleyim 1 yıllık boşa giden zamanamı bilmiyoruım.
derslerle arası iyi olmaz bazı insanların bende onlardanım konsantre olamıyorum.

Okul okuyup da düzgün para kazanan kim var zaten. Eğer normal bir üniversite okuyor olsaydınız mutlaka devam edin derdim ama özel üniversiteymiş ve uzatacaksınız falan tamamen para kaybı olur. En iyisi bırakmak ama keşke başka devlet üniversitesi okuma şansınız olsaydı. Herkes okuyacak diye de bir şey yok, ticarete atılabilirseniz hayatınız kurtulur. :)

Allah hakkınızda hayırlısını versin hocam.Ama okumanın hiçbir zaman zararı olmaz tabiki.

bazılarının kafası çakal çukallıga çalışır :) bazılarının derslere [Açık öğretim lise bitecek bizim halen :)]

Türkiye şartlarında okul okuyacaksan ya mühendislik ya da tıp fakültesi okuyacaksın arkadaş.
Bende 4 yıllık İşletme mezunuyum. Bu bölümler meslek öğretmiyor insana.
2-3 sene çalışıyorsun sonra bir bakıyorsun fabrikadaki ilkokul mezunu işçiyle aynı maaşa çalışıyorsun. Ne diyeyim...

RE

Allah hakkınızda hayırlısını versin hocam.Ama okumanın hiçbir zaman zararı olmaz tabiki.
hocam olmayacak gibi hissediyorum baya uzayacak gibi böyle bi karar verdim.
5,5 k üni mi nerde hocam burası :D
2 yıllık üni hocam 10k normalde %50 burslu
bazılarının kafası çakal çukallıga çalışır :) bazılarının derslere [Açık öğretim lise bitecek bizim halen :)]
açıktan üniversiteden devam edicez o zaman napalım.

Hocam kusura bakmayın da bir mahsuru yoksa 2 yıllık işletme yönetimi bölümü için özel okulda okuma kararını nasıl ve neden verdiniz?

Türkiye şartlarında okul okuyacaksan ya mühendislik ya da tıp fakültesi okuyacaksın arkadaş.
Bende 4 yıllık İşletme mezunuyum. Bu bölümler meslek öğretmiyor insana.
2-3 sene çalışıyorsun sonra bir bakıyorsun fabrikadaki ilkokul mezunu işçiyle aynı maaşa çalışıyorsun. Ne diyeyim...

doğrudur hocam bunları çok duydum herkes dedi ama bi en azından üni mezunu olalım dedik ama zorlamanın bi manası yok o kadar zayıfla okuyamıyorsan manası yok kasmanın

Bundan Banane ? Diyenleriniz Olcaktır. Bu Aralar Bu Konuları Konuşcağım Kimse Yok. Herkes Bi Triplerde. Konu Açmak İstedim. Yönetim İsterse Silebiilr.

2 Yıllık Özel Okulda İşletme Yönetimi Okuyorum. (İşletme tamam ! Özel yani üstüne para vererek %50 burslu okuyorum. en tembel insan topluluğu)
Bilgisayar Donanım yazılım konusunda çok iyiyimdir. 4-5 yıldır herşeyle ilgilendim photoshop dreamwiewer after effect office ne biliyim android vs vs çok çok şeyden anlarım herkes bana gelir bişi olunca bilgisayarına ancak belgen yoksa bu senin mesleğin olamıyor.

İstanbuldayım, Beylikdüzü 1,5 Saat Yol İkinci Dönem Okula Gitmemeye Başladım İyice Soğudum. 1 Sene İçinde İlk Dönem 2 İkinci Dönem 4 Zayıf Bıraktım 6/6 ders.
Bütler başlayacak ve 4 zayıf var ailemle konuşup artık bırakmak istediğimi söyleyeceğim.

çalışıp ödemem gerekiyor zaten, bende okul uzayacak daha fazla para gidicek.
o para ile iş kurarım ben ya üstüne bişiler koyar bi dükkan açarım yani.

yıllık 5,5k para verdim o para boku bokuna gitmiş olacak. o kadar emeğe mi üzüleyim 1 yıllık boşa giden zamanamı bilmiyoruım.
derslerle arası iyi olmaz bazı insanların bende onlardanım konsantre olamıyorum.

Bilmem farkındamısın yazında sen kendini itiraf etmişsin. Elleri kaldırıp sadece ve sadece ben işletme okumak istemiyorum demişsin. "Belge, Kafa Kağıdı" adı her ne .....sa

Yaşın itibariyle çok heyecan dolu olduğunu düşünüyorum (yaşını tam bilmesemde) Lakin şöyle bir gerçekte var. Belgesiz, diplomasız olmuyor maalesef.

Ama şunu yapabilirsin... Gömlek değiş. Siyah giymek istemiyorsan. Beyaz giy. 5,5 K ödeme ile sende ihya olmazsın, ailende göçmez. Lakin sen başta şunu diyememişsin etrafına... Ben işletme okumak istemiyorum. Git en kıytırık bir üniversitede "network" üzerine bir alanda oku. Belki üniversite 1. si olursun. Okulu bırakıyorum demek yerine bu yolu dene derim...

nası olursa olsun bi üni okumak hiç okumamaktan daha iyidir yarın öbür gün pişman olabilirsin unutma.. daha bunun askerliği kpss'si işi gücü var.

Hocam kusura bakmayın da bir mahsuru yoksa 2 yıllık işletme yönetimi bölümü için özel okulda okuma kararını nasıl ve neden verdiniz?

ne demek hocam önemli değil,
hocam yani 0 çektim üni sınavından ama üni mezunu olmaktı arkadaşlarda o okula yönlendirdi hatta aynı sınıftayız felan ancak çok mantıksız çok insan pişman oluyor

işletmenin özelini neden seçtiniz zaten puanları düşük değil mi

Yanlış yaparsın. Sonrada Kafanı vuracak yer ararsın. Okulunu mutlaka bitir

Tapatalk dan tepetakla gönderildi

Bilmem farkındamısın yazında sen kendini itiraf etmişsin. Elleri kaldırıp sadece ve sadece ben işletme okumak istemiyorum demişsin. "Belge, Kafa Kağıdı" adı her ne .....sa

Yaşın itibariyle çok heyecan dolu olduğunu düşünüyorum (yaşını tam bilmesemde) Lakin şöyle bir gerçekte var. Belgesiz, diplomasız olmuyor maalesef.

Ama şunu yapabilirsin... Gömlek değiş. Siyah giymek istemiyorsan. Beyaz giy. 5,5 K ödeme ile sende ihya olmazsın, ailende göçmez. Lakin sen başta şunu diyememişsin etrafına... Ben işletme okumak istemiyorum. Git en kıytırık bir üniversitede "network" üzerine bir alanda oku. Belki üniversite 1. si olursun. Okulu bırakıyorum demek yerine bu yolu dene derim...

hocam istemiyorum dedim kimse bana zorla bişi yaptıramaz hani. arkadaşlarımda oraya gitti aynı sınıfta okuyoruz şuan zaten + yani buydu yani.
hocam derslerle barışık biri değilim ya ne biliym bi bilgisayar eğitimi yazıları bilgi yazıları okurkenki heyecanı derslerde yakalayamıyorum.
yaşım 20 dolucak hocam doğru yani bilgilerimde yazan yaş

ne demek hocam önemli değil,
hocam yani 0 çektim üni sınavından ama üni mezunu olmaktı arkadaşlarda o okula yönlendirdi hatta aynı sınıftayız felan ancak çok mantıksız çok insan pişman oluyor

Anladım hocam ama yaşınız 19 hiçbir şey için geç değil. Benim yaşım 21 olmak üzere 2 sene önce bıraktığım okula bu sene sıfırdan tekrar başladım. Okula ilk başladığımda pişmanlık duyup bırakmıştım ama bıraktıktan sonra daha da çok pişman oldum. Yine de karar sizin tabi aklınızdaki öylesine bilgiler ile normal bir 2 yıllık bölüm seçip benim gibi rahat rahat okuyabilirsiniz.. :)

2 yıllık üniversite olmaz önlisans yada yüksek okul olur ayrıca okuduğun bölüm bitirince hiçbir işine yaramayacak orayı seçmen başta hataymış zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri