Öldürülen Fenerbahçe Taraftarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Strider

Kayıtlı Üye
Daha önce chat alanında bu konu hakkında konuşmuştuk. Nasıl bir Galatasaray taraftarı olduğumu eski üyelerimiz bilirler zaten ama objektif olarak değerlendirdiğimde de olan olaya çok üzülmeme rağmen "öldürenden çok ölende suç vardır" demiştim. Evet hiçbi şekilde bi gencin öldürüldüğü olayı tasvip etmem, bu mümkün değil, kabullenilebilir bir durum değildir. Ancak öyle ki, aşağıdaki linkte videoyu izlediğimde bütün fikirlerim değişti.

Olayın olduğu akşam Galatasaray taraftarına kin kusan, nefret söylemleri içerisinde bulunan herkesin de bunu izledikten sonra utanacağından eminim.

Videyou dikkatli izlediğinizde, katil zanlısı 00:28 'de başka bir fenerbahçeli taraftarla yan yana geçiyor, fenerli tek başına olmasına rağmen gs'li dönüp bakmıyor bile. Hatta fenerli bakıyor ama katil zanlısı bakmıyor. Özellikle dikkatli izledim, omuz atma vs bile yok.. Çocuk arkadaşıyla yoluna devam ediyor.
Metrobuse arkadaşını ugurladıktan sonra arkasını dönüp giderken arkadan gelen 10 kişilik fenerli grubu buna sesleniyor ve üzerine koşmaya başlıyot, bu da çıkartıp ilk gelene saplıyor.

Kısacası tamamen nefsi müdafa. Kendini savunmuş. Şimdi o olayda galatasaray'a ve taraftarına kin kusan fenerbahçeli arkadaşlarımız kardeşlerimiz olaya o akşam bizim bakabildiğimiz açıdan baksınlarda haklıyı haksızı söylesinler.

Tekrar söylüyorum, hiçbir şekilde böyle olayları tasvip etmiyorum arkadaşlar ancak 10 kişi tek başına kendi halinde yürüyen bi adama saldırmaya kalkışırsanda çıkacak emanete ağlamayacaksın.
Kimse kusura bakmasın, bu dakikadan sonra, bu videoyu izledikten sonra ölene zerre kadar üzülmüyorum, ceza evine girecek çocuğa üzülüyorum. Kendi hayatını yakmış. Keşke yapmasaydında dayak yeseydin.

"Futbol şiddettir, futbol adam bıçaklamaktır" atkısıyla poz verip, 10 kişinin en önünde koşa koşa sorgusuz sualsiz ilk vuran olmak için saldırıp sonrada bıçaklanıp ölene üzülemem. İlk günde söylemiştim chat alanında, mesele renk meselesi değil zihniyet meselesi. Orada saldıranlar GS'liler olsaydı da aynı duyguları ve düşünceleri beslerdim.

Taraftar cinayeti kamerada! - Türkiye Videoları - Habertürk Video

Türkiye'de hergün neler yaşanıyor kimler kimler ölüyor öldüren gsli öldürülende fbli olduğu için bu kadar polemik yaratılıyor.
Ajanslara mutlaka bakıyorsunuzdur. Bu tür olaylar sürekli yaşanıyor. Hiçbirinin üstünde durmazken niye sadece bunun hakkında konu açılıyor?

bu fanatik galatasarylılar çok tehlikeli lafım meclisten içeri sen hala haklıydı haksızdı dasın yazık.ortada 20 yaşında bir gencin ölümü var ailesini durumu ise bişey demiyorum allah onlara kolaylık versin.

bu fanatik galatasarylılar çok tehlikeli lafım meclisten içeri sen hala haklıydı haksızdı dasın yazık.ortada 20 yaşında bir gencin ölümü var ailesini durumu ise bişey demiyorum allah onlara kolaylık versin.

Fanatikliğin rengi mi var? Sadece Galatasaray taraftarı mı cinayet işliyor?

yahu nico videoyu izlemeden mi bu kadar saçma bi cevap verdin yoksa izledin de olan olayları mı farkedemedin anlamadım?

Bi aç bak bakayım fanatik galatasaray'lı, katil olan galatasaray'lı ne yapmış?
O mu yapmış yoksa kendini mi savunmuş?
Meseleyi renklere baglayacaksan eğer, videyu izle bakalım kim tehlilkeli?

Ayrıca çok net olarak şunu söyleyebilirim, yolunda yürüyen 1 kişiye sırf üzerinde Galatasaray forması var diye 10 kişi saldırmaya kalkan, en önde koşupta vurmaya yeltenen bi herif ister 19 olsun ister 30 farketmez, öldükten sonra üzülmem.

Ölen çocuğa değil, ona delikanlılık eğitimi veremeyen ailesine de değil, yolunda yürürken durduk yere başına bela alan gençliğini yakan hapise girecek olan çocuğa ve ailesine üzülürüm.

tekrar söylüyorum, mesele renk meselesi değil zihniyet meselesi.

O gün de konusmustuk, aynı olay senın benımde basıma gelebilirdi. Evet aynen öyle, gelebilirdi. Ben de orada yürürken 10 tane şerefsiz tarafından yolum kesilebilirdi, bende kendimi korumak için silah çekip vurabilirdim, bi taneside kaza eseri bi organına gelip karsımdaki ölebilirdi. Ya da sende kendini korumak için bi hamle yapıp karşındakine zarar verebilirdin. Demek ki neymiş? Belayı arayan bulurmuş. Yolunda giden adama ne bulaşırsın?

Ayrıca ben haklı haksız arama tarafında da değilim olayın. Ama sen hala ölene üzülüyorsan bana göre olaya yanlış bakıyorsun. Ölen çocuk zaten belasını arıyormuş açık net ortada, öldüren kendine yazık etmiş.

Renkler bir tarafa, o bicaklayan cocuk ben olsaydim,banada oyle saldiri yapsalardi bende ceker gozunun yasina bakmaz vururdum.

Yani sirf taraftarlik disinda olsun mahalle kavgasinda bile olsa ben o durumda olsam hic dusunmezdim varsa emanetim cekerdim.

Olan iste 2 cahil insanin sonunun nereye varabilecegini dusunmeden yaptigi hatalardan,birinin olumune birinin hayatinin kararmasina sebeb olmus yazik yani.

evet caner abi dediğin gibi arkadaşları yalan söylemiş.. ayrıca ölen kişinin atkısında futbol adam bıçaklamaktır yazıyor.. yinede keşke kalbine saplamasaydı keşke.. ne diyelim.. video fazla anlaşılır değil seninde söylediklerinle anlamaya çalıştım.. öldüren kişinin hapse girmesinden çok onunda yaşayacağı vicdan azabını düşünemiyorum..

Olen kisiye Allahdan Rahmet,geride kalanlarina sabir diliyorum.

Katil gencede ayni sekilde ailesine ve kendisine sabir ve allah guc versin diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri