Ölecekmiş gibi hissetmek

bogaz koprusune cık tekmil ver,nasıl olsa biri bogazını keser asagı atar. kasma yani,sen kafanı yorma. nasıl olsa senin yerine dusunen birileri her zaman oalcaktır. senin dogrularını senden iyi blen senin hayatında neyin dogru neyin yanlıs oldugunu senden cok daha iyi bilen insanlar olacak. güven onlara,bırak kendini direnme. bilgisayara sıgınma nasıl olsa bayramda senin ne iş yaptıgını askerligini maasını vs. soracaklar. bosluga dusme,sonunda sivri kazıklar yesen de ya rabbi şükür de. bilgisayardan anlmayanalra yaptıgının haram olmadıgını,kafa yordugun için hakkın oldugunu hatta baskalarından daha fazla kafayı yordugun için daha kıymetli oldugunu izah etmeye calıs ama onlar ya haram desin, ya da hackten anlıyorsan hırsızsın desin. özetle arkadas al eline g3 ü cık köprüye asagı atlama,nasıl olsa seni vatan haini ilan eden seni senin yerine infaz eden hacı dayılarımız olur. kasma yani. banlandım galiba :D neyse saglık olsun

ben sana bişiy diyim mi dostum buradaki hiçkimse sesin derdinden anlamazbirkaç insan hariç !!!
3 5 kazanırken şuan diptesin ve hayat gerçekten sıkıcı gelmye başlıyor. Bakıyorsun millet götürüyor dolırları... web scripti hocamın dediği gibi reellde bşi iş bul 3 5 ay uzaklaş emin ol şuanki parası ile hava atanların hiçbiri kalmayacak. git kafanı dinle ytden bir süre uzak kal. ne için ? Hem kendin için hem ailen için dinle beni 2 3 ay ayrı kal reelde takıl

hocam senin olayın şu, youtube gibi resmen kumar olan bir oluşuma emek vermek ve haliyle başarısız olup kaybettim zannetmek. Eğer işe yarar bişeyler yapmak ve emek vermek istiyorsan açacaksın bir site 1 sene günde 10 içerik gireceksin ve senenin sonunda en aşağı 700TL aylık kazançla yoluna bakacaksın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri