Ölene Kadar Çalışmak İstemiyorsanız Yapmanız Gereken

Captain Price

Kayıtlı Üye
Eğer uyurken para kazanmanın bir yolunu bulamazsanız ölene kadar çalışmak zorunda kalırsınız"
ABD'li Milyarder Warren Buffet

warren.jpg

Güzel söylemişte biraz da yöntemlerden falan bahsetseymiş.

İçerik at izlensin.

(YT'ye ara verenler şimdi yapbozun parçalarını tamamlayamıyorlar. O yüzden ara vermemek gerekiyor, kazanmasan bile devam edeceksin uğraşmaya ki kazandığın rakamlar telafi etsin günleri haftaları)

Güzel söylemişte biraz da yöntemlerden falan bahsetseymiş.

Yöntem belli, sanal dünyada yapabileceğin herhangi bir iş, sen uyurken gezerken sana kazandırmaya devam edecek bir sistem

İçerik at izlensin.

(YT'ye ara verenler şimdi yapbozun parçalarını tamamlayamıyorlar. O yüzden ara vermemek gerekiyor, kazanmasan bile devam edeceksin uğraşmaya ki kazandığın rakamlar telafi etsin günleri haftaları)

Olaya youtube gözüyle bakmayın, sanal dünya youtube den ibaret değil

Son düzenleme:
Yöntem belli, sanal dünyada yapabileceğin herhangi bir iş, sen uyurken gezerken sana kazandırmaya devam edecek bir sistem

Olaya youtube gözüyle bakmayın, sanal dünya youtube den ibaret değil

Herkes uzman olduğu yönde ilerler hacı abi, şu dönemde güzel rakamlar alabiliyor isem bırakıp başka kapı aramama gerek yok, ama elimin altında başka işler var, yt sorun olursa ona dönerim niyetiyle duruyorlar kenarda.

İçerik at izlensin.

haklisin

Ey Warren Buffet, Çalışmayan demir pas tutar :D

İçerik at izlensin.

Ben youtubu bırak demedim, en iyi yol bildiğin yoldur

ama demek istediğim sanal dünya sadece youtube den ibaret değil

mobil uygulama, dropshipping, eticaret, cpa, affiliate vesaire onlarca sektör var

yöntem belli. Ev al kirala uyurken kazan.
İlla neden internet ?
Gıda sektörü ölmez,üretim ölmez.
Bence uyurken kazanmak istiyorsak 7/24 hizmet yada üretim sağla. İlla internet demeye gerek yok.

Captain Price dediğini bir tek ben mi ince anlıyorum.Derin anlamlar çıkarıyorum.

Para kazanmak için illaki çalışan bir şeylerin olması gerekiyor bu bir size ait yazılım da olabilir kendiniz de olabilirsiniz. Burada önemli olan kendinizi kiralamayıp sahip olduğunuz robotları kiralamaktır. Bir işe gidiyor ve bizzat o iş içinde bulunmadan para kazanamıyorsanız, belli bir saat ücretiniz karşılığında kiralanıyorsunuz demektir.

Ne kadar çok size çalışan robot(sistem) varsa o kadar çok kazanırsınız ve artık kendinizi başkalarına kiralamanıza gerek kalmaz. Zenginlik bu değil midir sahi?

Evet "adaletin bu mu dünya" diyenleri duyar gibiyim, dünyanın milyarderlerine isyan edenler var ama o adamlar sadece kedilerine sahip değiller arka planda sahip oldukları değer üreten değerlere yani robotlara sahipler...

yapın 10 tane çocuk gece gündüz çalışsınlar :D

Bu arkadaş tek seferde Bill Gates vakfına 30milyar dolar bağışlamış.

yöntem belli. Ev al kirala uyurken kazan.
İlla neden internet ?
Gıda sektörü ölmez,üretim ölmez.
Bence uyurken kazanmak istiyorsak 7/24 hizmet yada üretim sağla. İlla internet demeye gerek yok.

bi ev 200-300k hocam güzel bi kazanc icin 10 adet daire almak lazım 2-3 trilyon yatirip aylik 10-15bin tl kira mi kazanıcaz yani. 2-3 trilyon baska biyere yatırım yapsan ayda 100-200k kazanırsın.

bi ev 200-300k hocam güzel bi kazanc icin 10 adet daire almak lazım 2-3 trilyon yatirip aylik 10-15bin tl kira mi kazanıcaz yani. 2-3 trilyon baska biyere yatırım yapsan ayda 100-200k kazanırsın.

Synen öyle hocam yeterki düşünelim ama mevzu para kazanma olunca hemen internet işleri düşünmeyelim. Maalesef forumdaki düşüncenin yüzde 80 i spam ile kazanma peşinde ama bunı geliştirmek lazım. Real hayattaki fırsatları da değerlendirmeliyiz. İlla ev al site aç değil farklı olmayan neler yaparız bunlara odaklanmalıyız bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri